s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 47 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast
Results 241 to 250 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Attachment 58

και αυτη ειναι η τρίτη φορά ριξίματος , και εδω τελειώνει το πρώτο στάδιο ...

[QUOTE=maraki_1975]Attachment 58

Kαλημερα Mαρακι, παρακολουθώ απο την αρχή την προσπαθειά σου με πολυ μεγάλο ενδιαφέρον και αφου κατανόησα (ετσι νομίζω δηλαδή) τις τελευταίες ημέρες κανω πρακτική εξάσκηση!! Διαπιστωσα όμως οτι (έχω κενά) και άρχισα πάλι τη μελέτη των δημοσιοποιήσεων σου στο φόρουμ...
    χθες λοιπόν, έκανα μια ακόμα προσπάθεια και βγήκαν 2 περίεργοι συνδιασμοί που μέσα απο όσα έχουν υποθει στο φόρουμ δεν μπορώ να τα ερμηνευσω.
    Eγω ειμαι κουπα και αυτός που με ενδιαφέρει μπαστούνι
    1) στο σταυρό πάνω απο εμένα (στο κεφαλι μου) βγήκε βαλες καρό.πως το ερμηνεύω αυτο; ως άλλο πρόσωπο;
    2) στο τελος πάνω στο σταυρό τα 4 χαρτια που βγήκαν πάνω μου ήταν τα εξής
    ασσος καρό 2μπαστόυνι ασσος μπαστούνι(ορθιος) 2καρο
    τι σημένουν αυτά; τα καρό αφορουν το βαλέ που βγηκε απο πάνω μου και αυτος ο συνδιασμος εναλλαξ 1.2.1.2 τι μπορει να σημένει;
    ουφ ουφ
    ευχαριστώ εκ των προτέρων
    φιλια

[QUOTE=eyt]
    Quote Originally Posted by maraki_1975
    Attachment 58

Kαλημερα Mαρακι, παρακολουθώ απο την αρχή την προσπαθειά σου με πολυ μεγάλο ενδιαφέρον και αφου κατανόησα (ετσι νομίζω δηλαδή) τις τελευταίες ημέρες κανω πρακτική εξάσκηση!! Διαπιστωσα όμως οτι (έχω κενά) και άρχισα πάλι τη μελέτη των δημοσιοποιήσεων σου στο φόρουμ...
    χθες λοιπόν, έκανα μια ακόμα προσπάθεια και βγήκαν 2 περίεργοι συνδιασμοί που μέσα απο όσα έχουν υποθει στο φόρουμ δεν μπορώ να τα ερμηνευσω.
    Eγω ειμαι κουπα και αυτός που με ενδιαφέρει μπαστούνι
    1) στο σταυρό πάνω απο εμένα (στο κεφαλι μου) βγήκε βαλες καρό.πως το ερμηνεύω αυτο; ως άλλο πρόσωπο;
    2) στο τελος πάνω στο σταυρό τα 4 χαρτια που βγήκαν πάνω μου ήταν τα εξής
    ασσος καρό 2μπαστόυνι ασσος μπαστούνι(ορθιος) 2καρο
    τι σημένουν αυτά; τα καρό αφορουν το βαλέ που βγηκε απο πάνω μου και αυτος ο συνδιασμος εναλλαξ 1.2.1.2 τι μπορει να σημένει;
    ουφ ουφ
    ευχαριστώ εκ των προτέρων
    φιλια
    καλημέρα, έτσι όπως μου τα περιγράφεις ο βαλές καρό ειναι η ανάμνηση μιας άλλης σχέσης που μάλλον μέσα σου σε ενδιαφέρει για το τι σκέφτεται και τι νιώθει για σένα ....και μάλιστα η τελευταία τετράδα αν πάρουμε σαν δεδομένο οτι ανακαλύψαμε οτι ο βαλές καρό ανήκει σε μια προηγούμενη σχέση τότε αυτη η τετράδα που μου λες έχει την εξής σημασία : θα έχεις μια είδηση , ενα νέο για ή απο κάποιο άτομο με το΄οποίο κάποτε είχες κάτι ερωτικό(2) αλλά έχει τελειώσει(Α μπαστούνι) ....

Quote Originally Posted by Marina 7771
    Καλημέρα σε όλους.
    Παρακολουθώ το θέμα και προσπάθησα πολύ να μπω στο πνεύμα της πρόβλεψης με την μέθοδο που παρουσιάζει η Μαρία (μπράβο Μαρία για την προσπάθεια).
    Αν λάβουμε υπ'όψιν αυτό που από την αρχή λέει η Μαρία -δηλαδή να βλέπουμε την συνολική εικόνα των χαρτιών και όχι μεμονομένες τετράδες- τότε θα ήθελα να ρωτήσω την Μαρία, για το πρώτο παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για μία γυναίκα την οποία την απασχολεί κατά κύριο λόγο μια υπόθεση κληρονομιάς, που από την μία έχει οφέλη χρηματικά από την άλλη όμως στεναχώρια μια και έχει προηγηθεί δυσάρεστο γεγονός ώστε να υπάρξει η κληρονομιά?
    Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
    δεν έχω καταλάβει για ποιό παραδειγμα μιλάς , αυτο που έχω παρουσιάσει τωρα πριν λίγες μέρες ειναι το 2ο παράδειγμα , για αυτο λες ? ειναι το2ο παράδειγμα απλά ειναι το πρώτο ρίξιμο

Quote Originally Posted by maraki_1975
    δεν έχω καταλάβει για ποιό παραδειγμα μιλάς , αυτο που έχω παρουσιάσει τωρα πριν λίγες μέρες ειναι το 2ο παράδειγμα , για αυτο λες ? ειναι το2ο παράδειγμα απλά ειναι το πρώτο ρίξιμο
    Μαράκι γειά σου.
    Αναφέρομαι στο παράδειγμα με την ντάμα κούπα. Το δεύτερο το μελετάω ακόμα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα!!
    Ευχαριστώ.

αφού μιλάμε για το πρώτο παράδειγμα θα σου εξηγήσω ...καταρχάς προκειμένου για κληρονομιά μας βοηθά το 5 σπαθί αλλά δεν θυμάμαι αν το έχω παρβλέψει να το γράψω ...
    θα μας βοηθούσε η εμφάνιση του 5 σπαθί για να εστιάσουμε σε κληρονομιά αλλά απο την άλλη για να μιλήσουμε για θάνατο ...που έφερε λεφτά ειναι πολυ δύσκολη η έννοια του θανάτου...πρέπει να εμφανιστεί μια σωρεία συνδυασμου χαρτιών για να μας δώσει να καταλάβουμε οτι μιλάμε για θάνατο... στην δεδομένη περίπτωση έχουμε πιο έντονη την εμφάνιση του 6 που ειναι χαρτι που δηλώνει επαγγελματική έννοια -δουλειά!!!

Σ'ευχαριστω πολύ Mαράκι αλλα τώρα ειναι που μπερδευτικα...
    αρα υπάρχουν και άλλοι συνδιασμοι χαρτιων που δεν έχουν υποθει μεχρι τώρα?
    Πολυ μπερδεμα...

καλησπέρα , δεν ειναι ανάγκη να μπερδέυεστε με τίποτα ...το αν εχω ξεχάσει κάποια πράγματα ...(αν και κατα 99% τα έχω όλα πει, σχετικά με τις ερμηνείες των χαρτιών)στην πορεία εμφανίζονται ...το να μάθει κάποιος να ερμηνεύει τα χαρτιά απο την πείρα μου θέλει χρόνο και να κατανοήσετε καλά την έννοια των χαρτιών απο την αρχή ...απο την γενική τους έννοια ...οι κούπες έχουν να κάνουν με συναίσθημα, τα καρό με οικονομικά κ.λ.π. μέχρι τις εξιδεικευμένες έννοιες τους , τους συνδυασμούς τους και φυσικά την εικόνα που παρουσιάζουν τα χαρτια στο σύνολο όταν ρίχνονται !!!
    δεν ειναι εύκολο το ξέρω αλλά δεν ειναι ακατόρθωτο ...εξάλλου δεν θα γίνουμε επαγγελματίες , ούτε η τραπουλα θα γίνει ο καθοδηγητής μας στη ζωή ...εγω απλά αποφάσισα να σας παραθέσω τις γνώσεις μου στα χαρτιά εσείς απλά προσπαθήστε να πάρετε όσα περισσότερα μπορείτε ...γι' αυτο έχω μπεί και στη διαδικασία των παραδειγμάτων για να καταλάβετε καλύτερα πως λειτουργεί το όλο σύστημα !!!

καλησπέρα , θέλω να σας πω οτι δεν θα ξεκινήσω την ερμηνεία του 2ου παραδείγματος αμέσως περιμένω απο σας πρώτα να κάνετε μια προσπάθεια για να ερμηνεύσετε τα χαρτιά !!!

Mαράκι για να δώ εάν βρίσκομαι σε καλό δρόμο.
    Υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για γυναίκα καστανή η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής φύσης που αφορά ακίνητο. Δηλαδή χρειάζεται χρήματα για να αγοράσει ακίνητο ή πουλάει ακίνητο από ανάγκη και βρίσκει εμπόδιο από άντρα ισχυρό οικονομικά (ή που εξαρτάται οικονομικά απ' αυτόν)?
    Πες μου αν έχω πετύχει τίποτα για να συνεχίσω ή να το πάρω πάλι απ' την αρχή.
    Ευχαριστώ

Page 25 of 47 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)