- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 231 to 240 of 468
Thread: Μέθοδος χαρτομαντείας
-
20-06-2006, 09:45 PM #231
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Originally Posted by maraki_1975
Οταν λες η φιγουρα του εννοεις μονο ο ρηγας 'η ειναι το ιδιο και αν πεσει ο Βαλες του???
:unsure:
-
21-06-2006, 03:45 PM #232
Καλημέρα σε όλους.
Παρακολουθώ το θέμα και προσπάθησα πολύ να μπω στο πνεύμα της πρόβλεψης με την μέθοδο που παρουσιάζει η Μαρία (μπράβο Μαρία για την προσπάθεια).
Αν λάβουμε υπ'όψιν αυτό που από την αρχή λέει η Μαρία -δηλαδή να βλέπουμε την συνολική εικόνα των χαρτιών και όχι μεμονομένες τετράδες- τότε θα ήθελα να ρωτήσω την Μαρία, για το πρώτο παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για μία γυναίκα την οποία την απασχολεί κατά κύριο λόγο μια υπόθεση κληρονομιάς, που από την μία έχει οφέλη χρηματικά από την άλλη όμως στεναχώρια μια και έχει προηγηθεί δυσάρεστο γεγονός ώστε να υπάρξει η κληρονομιά?
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
-
21-06-2006, 07:43 PM #233
Originally Posted by Pisces girl
-
21-06-2006, 07:50 PM #234
συγνώμη θα ήθελα να γράψω κάτι που θέλω να το ενστερνιστείτε ...δεν μπορούμε να κάνουμε (πρόβλεψη) ερμηνεία μεμονωμένα δεν γίνετε να καταλάβουμε κάτι απο μία τετράδα και εγω δεν μπορώ να σας λέω τι σημαίνει κάθε τετράδα απο αυτές που μου γράφεται γιατί δεν ειναι σωστό πραγματικά δεν βγαίνει άκρη έτσι ....
για αυτο μπαίνω στη διαδικασία να φτιάχνω παραδείγματα για να δείτε και να καταλάβετε πως λειτουργει το χαρτί και πώς κάνουμε τις ερμηνείες ...τα παραδείγματα θα σας βοηθήσουνε να μάθετε τα χαρτιά ....!!!
-
21-06-2006, 10:13 PM #235
Οταν προσδιοριζουμε απο την αρχη οτι για παραδειγμα ο Ρηγας μας θα ειναι το καρο, οταν πεφτει Βαλες καρο δεν παει να πει οτι ειναι παντα του Ρηγα μας???
-
21-06-2006, 11:13 PM #236
Μαρακι
Ποτε θα μας δωσεις την απαντηση στο παραδειγμα σου?
Ειμαι ετοιμη για να συγκρινω την ερμηνεια μου με την απαντηση σου...
Φιλακια
-
21-06-2006, 11:39 PM #237
Δεν ε'ιχα σκοπό να προκαλέσω τέτοια αναστάτωση.
Ούτε φυσικά έχω σκοπό να γράφω εδώ τι μου βγαίνει στα χαρτιά και να περιμένω απάντηση η ερμηνεία.
Μια εξήγηση ήθελα α΄φού προηγουμένως είδα οτι άλλα μέλη έχουν πάρει κάποιες εξηγήσεις.
Επίσης γράφοντας αυτά δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν
Και φυσικά δεν υπονοώ τίποτα για τον τρόπο που χειρίζεται το Μαράκι το συγκεκριμένο θέμα.
Είναι λογικό να μην μπορεί να απαντήσει σε όλες μας.
Με συγχωρείτε για την αναστάτωση που προκάλεσα και ίσως τον εκνευρισμό σας
-
22-06-2006, 01:33 AM #238
Mαρακι προσπαθησα να κανω την ερμηνεια στο παραδειγμα που εδωσες αλλα δεν μπορω να πω οτι εβγαλα καποιο συμπερασμα.Η ενδιαφερομενη ειναι η Νταμα σπαθι?Λογικα ναι.Εχεις βαλει οτι συνδεεται με καποιον Ρηγα καρο?Αν ναι αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η σχεση των Βαλεδων.Ο ενας ειναι η ψυχη της οι αλλοι ειναι λιγο ασχετοι.Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αυτη η γυναικα μπορει να εχει παιδι.Τελος παντων καλο θα ηταν να ξαναδωσεις η ιδια την ερμηνεια.
-
22-06-2006, 09:45 AM #239
Originally Posted by Markella78
δεν κάνω εξαιρέσεις αλλά δεν οφελεί σε τίποτα πίστεψε με μια μεμονωμένη ερμηνεία γιατί εφόσον δεν έχουμε το σύνολο μπορεί η ερμηνεία σε αυτη τη μεμονωμένη τετράδα να ειναι λάθος γιατί πολύ εύκολα κάτι άλλο που ειναι απο κάτω σε άλλα τετράδα να ανατρέπει όλη την προηγούμενη ερμηνεία....
η τετράδα που λες σημαίνει μια πρόταση για μια σχέση με καλές προοπτικές αλλα απο μόνη της η τετράδα δεν μας λέει τίποτα πρέπει κάπου μέσα στο σύνολο να υπάρχει μια φιγούρα ...αντρική για να βεβαιωθούμε γιατί αλλιως θα υπάρχει κάτι οικονομικό -επαγγελματικό στην υπόθεση!!!
-
22-06-2006, 10:09 AM #240
Attachment 57
αυτη ειναι η συνέχεια του πρώτου σταδίου , η δεύτερη φορά που στρώνουμε τα χαρτιά αυτά που είχαμε απο το πρώτο στρώσιμο...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.