- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 107
-
18-06-2006, 12:59 AM #61
Re: Γυναικεία Σεξουαλικότητα - Αφυπνήστε την
Originally Posted by stam_ba
Αν μεσα σου εισαι σιγουρος πιο μονοπατι θα παρεις μην σε απασχολει ο τροπος σκεψης των αλλων.Καθε ανθρωπος εχει τον δικο του τροπο και χρονο για να ωριμασει καποια ιδεα μεσα του.Το αρθρο ηταν καλο για γυναικειο σεξουαλικο θεμα,μην γινεσαι απολυτος με τους αλλους και με τον εαυτο σου. Να κυλας σαν το ποταμι ,να εισαι πιο δεκτικος στα μυνηματα που παιρνεις απο γυρω σου ακομα και ο πιο ασχετος ανθρωπος μπορει να εχει κατι να σου πει.......
-
18-06-2006, 01:12 AM #62
Φου... Φου... 1,2 1,2 ακούγομαι??? Ωραία!
Η αρσενική εκδοχή της Ελένης Λουκά με τάσεις προσυλειτισμού στους Μάρτυρες του Ιεχωβά και απέχθεια στα σημεία στίξης και τις τελείες, παρακαλούμε να περάσει από τον γκισέ παραπόνων του φόρουμ. Αλοίμονο! Ενα άρθρο -όπως εκατοντάδες τέτοιου είδους που δημοσιεύονται κάθε τόσο στα περιοδικά- έγινε θέμα έντονης συζήτησης και προβληματισμού... Να έχουν οι γυναίκες οργασμό? Να έχουν αλλά να κάνουν την πάπια? Πως το τρίβουν το πιπέρι?
Ήμαρτον... Αφήστε μας τις γυναίκες να χαρούμε λίγο.
:bigsmile: :bigsmile:
Ο εν λόγω κύριος παρακαλείται να παραλάβει το ενοχικό του σύνδρομο και να ξαναπιάσει στασίδι στις πορείες διαμαρτυρίας για τον Κώδικα Da Vinci, το 666, το θρήσκευμα στις ταυτότητες κ.ο.κ
Μαρίνα
-
18-06-2006, 01:23 AM #63
Originally Posted by blueyes
-
18-06-2006, 01:24 AM #64
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ κι εγώ φυσιολογικό άτομο είμαι, το να αφεθείς στο πάθος είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να προσπαθείς να ξεπερνάς το ένστικτο που όπως είπα είναι δυνατό και το έχουν όλα τα έμβια όντα Παρεπιπτώντος εδώ να πω ότι πιστεύω ο άνθρωπος ανέπτυξε νοημοσύνη περιορίζοντας αυτό το ένστικτο.Μην γελάσετε αλλά αυτή τη σκέψη την έκανα παρατηρώντας κάτι γάτες που είχα και είδα ότι το αρσενικό ο γάτος όταν ήρθε ο καιρός να ζευγαρώσει εφυγε μακριά από τη μάνα του και τις αδερφές του, μπόρει στο συγκεκριμένο να κάνω λάθος πάντως αυτή ήταν η ευκαιρία που μου δόθηκε να σκεφτώ ότι με αφορμή το ένστικτο ανέπτυξε νοημοσύνη, σιγά σιγά βέβαια Και σε βάθος χιλιάδων χρόνων
-
18-06-2006, 01:28 AM #65
-
18-06-2006, 01:30 AM #66
Originally Posted by stam_ba
Καλε ακόμα εδώ είναι αυτός???
Και παρατηρώντας τις γάτες που παράτησαν μάνα και αδελφές στα κρύα του λουτρού για να ζευγαρώσουν το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
Δηλαδή ΚΑΙ ΕΔΩ εμπλέκεται η πεθερά μου και η κουνιάδα μου? Να μην το ευχαριστηθώ το σεξ η γυναίκα και να τις έχω πάνω στη χαρά μου μπάστακες στο κεφάλι μου?
ΑΑΑΑΑ σε παρακαλώ ... τώρα νομίζω πως ξεπέρασες κάθε όριο....
-
18-06-2006, 01:31 AM #67
Αγαπητοί φίλοι μέχρι εδώ.
Το κάναμε το θέμα χωρίς να βγάζω έξω τον ευατό μου χάλια. Πλέον αρχίζει το αστείο και χάνει την "νοστιμιά του".
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
18-06-2006, 01:33 AM #68
αν περιμενουμε να "ζευγαρωσουμε" για να φυγουμε απο το διχτυ ασφαλειας της οικογενειας,χασαμε το τρενο.Οσο για την Εκκλησια, νομιζω οτι περισσοτερο η εξουσια να επηρεαζει συνειδησεις την διεφθειρε.
-
18-06-2006, 01:46 AM #69
Στους τονους εχω ενα προβλημα δεν τους συμπαθησα ποτε...
-
18-06-2006, 01:50 AM #70
Αντζυ,
Σε πληροφορώ πως όσα γράφεις τα παρακολουθώ, τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα και σχεδόν πάντα συμφωνώ. Οι τόνοι και τα πνεύματα ας λείπουν... Για παράδειγμα εγώ, είμαι συχνά ανορθόγραφη. Αλλά αυτό είναι άλλου τόπικ ευαγγέλιο... :bigsmile:
Μαρίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.