- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
-
28-06-2012, 01:26 PM #1
Οι καλοκαιρινές διακοπές των ζωδίων
Πες μου το ζώδιό του, να σου πω το στυλ των διακοπών σου...
Το καλοκαιράκι είναι εδώ! Κάποιοι τυχεροί απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους, έχοντας αρχίσει εντατική κούρα ηλιοθεραπείας (παιδιά, προσοχή και με αντηλιακό, εντάξει; ). Οι περισσότεροι -και λιγότερο τυχεροί- καταστρώνουν σχέδια επί χάρτου, περιμένοντας πώς και πώς την πολυπόθητη ημέρα που θα αφήσουν πίσω τους έγνοιες, καθημερινότητα και πρόγραμμα, για να απολαύσουν τις χαρές των διακοπών. Ο υδράργυρος ανεβαίνει και μαζί του και η λίμπιντο (το λένε και οι γιατροί, δεν κάνουμε πλάκα!) και όσο και αν λέει το τραγούδι "πιο καλή η μοναξιά", οι καλοκαιρινές διακοπές για πολλούς είναι ....
-
29-06-2012, 10:20 PM #2
Re: Οι καλοκαιρινές διακοπές των ζωδίων
Είμαι κάτι ανάμεσα σε παρθένο με ιχθύ ...παρθένος με ωροσκοπό Παρθένο και σελήνη στους ιχθείς ..μια χαρα τα πάω...χαχαχαχαχα....
-
30-03-2015, 12:45 AM #3
Αν και Καρκίνος στο θέμα διακοπών μου αρέσει να αλλάζω παραστάσεις. Σε κάποια θέματα όμως μου αρέσουν τα συνηθισμένα
-
30-03-2015, 10:22 PM #4
Οπως σε όλους αγαπώ τις διακοπές... Ονειρό μου καθε χρονο να μπορούσα να επισκέπτομαι ενα διαφορετικό τόπο
Ετσι αποκτάς εμπειρίες και μέτρο σύγκρισης για τα πράγματα
....Παντως οι καλοκαιρινές διακοπές με εξιτάρουν περισσότερο και οχι τόσο οι αποδράσεις του χειμώνα.....ισως γιατί δεν αντέχω καθόλου το...κρυοΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
29-09-2015, 08:05 AM #5
Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι καλύτερες το φθινόπωρο!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.