- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
-
29-08-2014, 02:33 AM #21
Re: Διελαύνοντα μεσοδιαστήματα: Οι "αόρατες" δυνάμεις του συστήματος των διελεύσεων
Καλημερα σε ολους!Τα διελαυνοντα μεσοδιαστηματα ενεργοποιουνται απο προοδευτικους πλανητες. προοδευτικη σεληνη?
Τωρα το διελ.μεσοδιαστημα δια/πλουτωνα ειναι σε αντιθεση με το γενεθλιο mc.Ταυτοχρονα η προοδευτικη σεληνη στον 10γενεθλιο σε συνοδο με το γενεθλιο mc.
Αυτος ο σχηματισμος αν επιφερει καποιο γεγονος πως να ξερω αν ειναι θετικος η αρνητικος ?κοιτωντας τις οψεις που κανει γενεθλιακα ο αξονας 4ου-10ου?
-
29-08-2014, 12:25 PM #22
Re: Διελαύνοντα μεσοδιαστήματα: Οι "αόρατες" δυνάμεις του συστήματος των διελεύσεων
Καλημέρα Μελένια,
Καταρχήν τα διελαύνοντα μεσοδιαστήματα δεν ενεργοποιούνται αλλά ενεργοποιούν τα σημεία του γενέθλιου χάρτη σου. Δηλαδή, αυτήν την περίοδο το Μεσουράνημά σου δέχεται δυο διαφορετικές επιδράσεις ή ενεργοποιήσεις.
Αν θες να αξιολογήσεις την επίδραση αυτή, εκτός από την κατάσταση του γενέθλιου άξονα 4ου-10ου, θα πρέπει να δεις τον ρόλο των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη σου (ζώδιο, οίκος, όψεις) αλλά και του συγκεκριμένου γενέθλιου μεσοδιαστήματος. Στη συνέχεια είναι και θέμα αξιολόγησης της κάθε διέλευσης. Προσωπικά θεωρώ σημαντικότερη την προοδευμένη Σελήνη πάνω στο Μεσουράνημα παρά ένα διελαύνων μεσοδιάστημα απέναντι.
Όσο αναφορά στα γεγονότα που τυχών θα έρθουν είναι άλλη μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι συνήθως τα γεγονότα συμβαίνουν όταν είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε. Διαφορετικά, αντιστεκόμαστε και δεν αφήνουμε να εκδηλωθεί ένα γεγονός που θα άλλαζε τη ζωή μας, παρά τις όποιες πλανητικές διελεύσεις. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που συμβαίνουν γεγονότα τα οποία απλά ξεπερνούν τις όποιες αντιστάσεις μας.
Έτσι, για τυχόν θετικά ή αρνητικά γεγονότα, αστρολογικά θα πρέπει να δεις την κατάσταση των πλανητών που συμμετέχουν στο σχηματισμό, αλλά έχει σημασία και η γενικότερη στάση σου απέναντι στο τι περιμένεις από τη ζωή.
Σε υποστήριξη των παραπάνω, αν φοβάσαι ότι κάτι άσχημο θα σου συμβεί, σου έχω κι ένα απόσπασμα από την Ιθάκη του Κ.Π.Καβάφη:
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.
-
04-09-2014, 06:10 PM #23
Ευχαριστω παρα πολυ Κ.Ατραπε για την απαντηση σας.Μαλλον οπως φ:ινεται βιαστηκα ...ειδα το μεσοδιαστημα δια/πλουτωνα το οποιο συνδεεται οπως διαβασα με επιτυχια ,πλουτο και λεω μπας και μου φεξει επιτελους κατι στον επαγγελματικο τομεα που με απασχολει τελευταιως
.Δεν ειδα ομως οτι η προοδευτικη σεληνη στο περασμα της απο τον 10 επειτα απο την συνοδο με μεσουρανημα τετραγωνιζει και την γενεθλια συνοδο κρονου /πλουτωνα που βρισκεται στον 4ο....Επισης το συγκεκριμενο διελαυνων μεσοδιαστημα στην πορεια αγγιζει εκτος απο μεσουρανημα και τον γενεθλιο κρονο -πλουτωνα.Εχω παρατηρησει καθε ενεργοποιηση αυτου του αξονα ποτε δεν βγαινει σε καλο.Ας μην θυμηθω την τελευταια σεληνιακη εκλειψη του απριλη πανω σε αυτον τον σχηματισμο...Ωχχ πλησιαζει και μια ηλιακη εκλειψη 0 σκορπιου τον οκτωμβρη και εκει φανταζομαι θα δεσει το γλυκο....
Θα μου χρειαστει το εξαιρετο αποσπασμα για να αντλησω δυναμη και κουραγιο.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
Σας ευχαριστω παρα πολυ!Last edited by melenia83; 04-09-2014 at 06:24 PM.
-
21-09-2014, 10:16 PM #24
Καλησπερα σας,εχω γεννηθει 04/09/1976 στην Αθηνα ,στις 09.30 π.μ, θελω να μου πειτε αν εχω μεσοδιαστηματα που με εππηρεαζουν αυτη την περιοδο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
27-09-2014, 10:25 AM #25
Γεια σας , πάρα πολύ ενδιαφέρων το άρθρο σας. μου αρέσει πάρα πολύ η αστρολογία,όσο πιο πολύ διαβάζω τόσο περισσότερο με συναρπάζει. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρω να κάνω κάποια σεμινάρια.(οικονομικοί λόγοι).
Έχω γεννηθεί 13/9/1972 στις 13:00 στον Κορυδαλλό (Πειραιά) .Ποια Μεσοδιαστήματα με επηρεάζουν περισσότερο . ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.