- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 107
-
17-06-2006, 05:58 PM #11
Re: Γυναικεία Σεξουαλικότητα - Αφυπνήστε την
Originally Posted by stam_ba
Επιπλεον αν δεν ικανοποιησουμε τα παθη(και η λεξη δεν εχει αρνητικη χροια),τοτε δεν θα μπορεσουμε να διατηρησουμε το μετρο και την ισορροπια μας.ΟΛΑ εχουν καποιο σκοπο!Μην ειμαστε υπερβολικοι!:embarrest :embarrest :embarrest
-
17-06-2006, 06:18 PM #12
Originally Posted by Αγγελικη
πάντως θέλω να σε πληροφορήσω ότι κι εγώ για να το συνειδητοποιήσω πέρασαν πάνω από τρία χρόνια,Και σε καταλαβαίνω πόσο άσχημα ένιωσες γιατί έτσι ειχα νιώσει κι εγώ αλλά και αν μπορέσεις να εμβαθύνεις περισσότερο θα καταλάβεις
-
17-06-2006, 06:21 PM #13
stam_ba οι απόψεις σου έχουν πολύ ενδιαφέρον. Συμφωνώ ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός και πρέπει να αλλάξει. ΣΑΦΩΣ και οι γυναίκες πρέπει να χαλιναγωγήσουν την σεξουαλικότητά τους (ευτυχώς δεν λες και για τους ΑΝΤΡΕΣ κάτι παρόμοιο). Βέβαια γράφοντας άνθρωποι.... υπό μια έννοια ίσως τους συμπεριλαμβάνεις μέσα αν και λέγεται ότι ΟΛΟΙ οι άντρες είναι γουρούνια... άρα πάλι μπερδεύομαι να ακολουθήσω ορθή σκέψη.
Το ζητούμενο βεβαίως δεν είναι μέχρι που μπορεί να φτάσει η δική μου λογική αλλά να χαλιναγωγήσουμε την γυναικεία σεξουαλικότητα. Όμως... τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως το κρυμμένο μήνυμα είναι ότι εμείς οι λίγοι που μείναμε δεν θα προλαβαίνουμε άρα προατατεύεις την υστεροφημία μας;
Σε παρακαλώ προσδιόρισε τι εννοείς με το "κακή πράξη". Και, τέλος, όσον αφορά το μοιραίο που αναφέρεις προδανώς χάνω τον έλεγχο της ζωής αν και άλλη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Είμαι βαθιά προβληματισμένος μήπως έχουμε εμπλοκή βαρέων πλανητών ή τελικά είναι ΚΑΡΜΑ.
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις. Πάσχεις από μερική τύφλωση (μάχαιραν θα λάβεις)!Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
17-06-2006, 06:21 PM #14
Originally Posted by kiaRRa
-
17-06-2006, 06:22 PM #15
Μπορεις να με βοηθησεις να το καταλαβω;:amazed: :amazed:
-
17-06-2006, 06:27 PM #16
Αγγελική: Έχεις μελετήσει έτσι; Γι' αυτό δεν τονίζεις τις λέξεις
Στον τονο θα κολλησουμε;
-
17-06-2006, 06:36 PM #17
Originally Posted by stam_ba
-
17-06-2006, 06:41 PM #18
Originally Posted by Dell Piero
-
17-06-2006, 06:44 PM #19
Θα δώσω μεγάλη σημασία το υπόσχομαι! Και θα είμαι και εγκρατής περισσότερο για να έχω ενέργεια και εφόδια για τις δύσκολες μέρες...
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
17-06-2006, 06:45 PM #20
Originally Posted by kiaRRa
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.