- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 130
-
19-09-2014, 02:34 AM #111
Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)
μισο Δεσποινα κουκι γιατι μπερδευτηκα.Αν εχω γενεθλια Ιουλιο και θελω να δω τη χρονια απο τον ιουλιο του 14 μεχρι τον ιουλιο του 15 θα ζητησω την ηλιακη του 14 ε?
-
19-09-2014, 11:30 AM #112
Μελένια, ασχολούμενη τόσα χρόνια με την αστρολογία έμαθα να μην αποκλείω τίποτα....νομίζω πάντως πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πιθανότερο είναι να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να βγεις να διασκεδάσεις και ότι ήθελε προκύψει.......Θέλω να πω δηλαδή πως υπάρχει ενεργοποίηση των ερωτικών σου και με έναν Κρόνο στον 5ο θα μπορούσε μια σχέση να πάρει μια πιο δεσμευτική μορφή γι αυτό σταμάτα να τον φοβάσαι.
Matan και laluna κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το άρθρο άλλη μια φορά. Όσα ρωτάτε νομίζω πως υπάρχουν στο κείμενο
-
19-09-2014, 10:01 PM #113
πραγματικα εφαγα ενα κολλημα τωρα...νομιζω οτι ισχυει αυτο που εγραψα παντως ε?
οσον αφορα το δευτερο ερωτημα εχει κανεις αποψη?
(Αν ο χαρτης της ηλιακης συμπιπτει με τον γενεθλιο (ακριβως) τοτε ειναι μια πολυ δυσκολη και επικυνδυνη χρονια οπως ακουω (ωροσκοποςστον 1ο ηλιος στον 12ο κλπ) η απλα θα γινουν αυτα που λεει ο γενεθλιος?)
****οταν λεω συμπιπτει μιλαω για ιδια οικοθεσια οχι ακμεςLast edited by laluna55; 19-09-2014 at 10:27 PM.
-
20-10-2014, 10:42 AM #114
Αγαπητο μελος το μελος Ματαν ρωτησε κατι συγκεκριμενο αν εχουμε γενεθλια τελος του χρονου π,χ Δεκεβριο ποιο ετος βαζουμε για να δουμε τις τασεις του 2014
φυσικα και θα βαλουμε τον Δεκεβριο του 2013 και την μερα των γενεθλιων μας
εχουμε ιουλιο γενεθλια θα βαλουμε ιουλιο ταδε μερα 2013 ια να δουμε τις τασεις ολης της χρονια εως τα επομενα γενεθλια απο ιουλιο εως τον αλλον ιουλιο
εχει πολυ καλα αρθρα στο σαιτ ριξε μια και δυο ματιες και θα το καταλαβεις
η ηλιακη επιστροφη ειναι ενα πολυ καλο προγνωστικο συστημα
φιλικα
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
12-02-2015, 08:42 AM #115
Θα ήθελα να θέσω και εγώ κάποια ερωτήματα, μελετώντας μια μελλοντική ηλιακή επιστροφή. Συγκεκριμένα, ψάχνω για ενδείξεις ώστε να απαντήσω σε 2 θέματα που με κάινε. Είμαι Ν.Υόρκη για μεταπτυχιακό αλλά δεν μπορώ να γυρίσω Ελλάδα λόγω προβλημάτων με την βίζα. Οπότε για την χρονιά που με ενδιαφέρει κοιταω αν θα καταφέρω να μπω σε κάποιο διδακτορικό σε χώρα του εξωτερικού, άλλη απο αυτήν που είμαι τωρα, ώστε να μπορώ να επισκέφτομαι την χώρα μου παράλληλα.
Η συλλογιστική μου είναι η εξής : ΄ήλιος, ερμής και αφροδίτη στον 3 οίκο άρα έχουμε έμφαση σε θέματα γραπτών, εξετάσεων, αιτήσεων. Ακόμη μεγαλύτερη έμφαση δίνεται και απο το γεγονός οτι ο 3οσ όικος της ηλ. επιστροφής πέφτει στον 9 γενέθλιο και μάλιστα 2 μοιρες πριν την ακμή του 9ου γενέθλιου. ΑΠό τις όψεις των προναφερθένων πλανητών δίνω βάση μόνο σε όσες επαναλαμβανονται στο γενέθλιο θέμα και είναι συγκλίνουσες, Ετσι έχω τον ερμη της Η.Ε σε εξάγωνο με ωροσκόπο ενω στο γενέθλιο ειναι σε τριγωνο. Άρα θα φανταζόμουν προώθηση σε σχέση με σπουδές. Ο ερμης Η.Ε είναι μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την ακμή του 4ου της Η.Ε πράγμα που με βαζει σε υποψίες για πιθανο επαναπατρισμό. ο ωροσκόπς της Η.Ε είναι στον δίδυμο και στον 7 προς 8 γενέθλιο οικο-ένδειξη που δειχνει μια κινητικότητα στα θεματα του εξωτερικου-συνεργασιες με καθηγητές? υποτροφια? ο 4ος Η.Ε πέφτει στον 9γενέθλιο και ο 10ς στον 3γενέθλιο αντιστοιχα-γεγονός που μεγενθύνει τις υποψίες μου για επιτυχία σε σπουδες και πιθανότητα μετακίνσης σε άλλη πόλη, αλλά δεν θα λεγα οτι υπονοέιται τουλάχιστον άμεσα μετακίνηση σε άλλη χωρα του εξωτερικου. Ομως το ΜC είναι σε ακριβες εξάγωνο με ουρανο ηλιακης στον 11 (όψη που επαναλαμβάνεται και το γενέθλιο σε τρίγωνο κάτι που με ξαναυποψιάζει για επιτυχια σε σπυδες αλλά και επίσκεψη στην χώρα μου-το ΜC είναι στον υδροχόο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε σχeση με το οτι και η Ελλάδα είναι υδροχόος. o δίας της ηλιακής επιστροφής είναι στον 4 και πεφτει στον 10 γενεθλιο, σχηματ΄ζιει δε τετραγωνο με ωρροσκοπο όψη που στο γενεθλιο είναι σε αντίθεσημε 7 μοιρες ανοχη. Βορειος δεσμοσ Η.Ε είναι επίσης στον 4 αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία το οτι είναισε αντιθεση με ποσειδώνα Η.Ε όψη που δεν υπάρχει στο γενεθλιο.
Θα ήθελα να ρωτησω λοιπον, νομιζετε υπάρχει λογική σε αυτόν τον συλλογισμο? γιατι βασει όσων προανέφερα νομίζω πως βλέπω τελικα την αλλαγη χώρας δεδομένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
16-02-2015, 09:00 PM #116
Με βάση τα δεδομένα που μας παρουσίασες, συμφωνώ μαζί σου ... είναι πολύ πιθανό δηλαδή να μετακινηθείς σε άλλη χώρα. Αν συμβεί αυτό υποθέτω πως δεν θα έχεις πρόβλημα να έρθεις και στην Ελλάδα, πράγμα που σου εύχομαι. Καλό πάντως είναι σ' αυτές τις περιπτώσεις εκτός από ενεργοποίηση 3ου-9ου ή 4ου -10ου να έχουμε Σελήνη, Ερμή, Δία, ή Ουρανό μέσα στον 4ο ή μέσα στον 9ο. Αν μάλιστα αυτοί οι πλανήτες είναι κυβερνήτες 4ου και 9ου οίκου, είτε στον γενέθλιο, είτε στην ηλιακή επιστροφή, ακόμη καλύτερα.
-
17-02-2015, 06:00 AM #117
Τίνα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! έχω γενέθλια σελήνη κυβερνήτη 9 και στον 1ο οικο ενω ο ουρανος Η.Ε κυβερνά τον 9. Εχω και Δία Η.Ε στον 4ο, οπότε Ελλάδα σου 'ρχομαι! Κόιταξα επίσης και σε ποια τερταρτημόρια πέφτουν οι γενέθλιοι πλανήτες που ενεργοποιούνται το διάστημα της πιθανής μετακίνησης ώστε να προσδιορίσω την κατεύθυνση του ταξιδιου!
-
18-02-2015, 10:20 PM #118
Αναρωτιεμαι κοιτωντας την φετινη μου ηλιακη επιστροφη αν η χρονια αυτη θα μου προκυψει καποια εγκυμοσυνη...η ακμη του 5ου οικου στον αιγοκερω με τον πλουτωνα να στρογγυλοκαθεται εκει μεσα ομως μου τα χαλαει...Ωροσκοπος ηλιακης στην παρθενο με την σεληνη, ουτε κι αυτο ειναι καλο σημαδι....Ο κρονος που ειναι και ο κυβερνητης του 5ου βρισκεται στον 4ο γενεθλιο οικο. Ο πλουτωνας που βρισκεται στον 5ο της ηλιακης πεφτει πανω στον 8ο γενεθλιο. Ωροσκοπος ηλιακης στον 4ο γενεθλιο. Κυβερνητης 1ου στον 10 γενεθλιο.. Η αφρο βρισκεται στον 10ο της ηλιακης και πεφτει στον 1ο γενεθλιο!να και κατι καλο!Κληρος τυχης και βερτεξ ηλιακης στον 5ο, επισης καλο.Σεληνη με συνοδο κληρο τυχης επισης αξιολογω οτι ειναι καλο.Επισης ο πλουτωνας που βρισκεται στον 5ο της ηλιακης κανει τριγωνο με τον κληρο τυχης.
Θα ηθελα τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα...εγω προσωπικα το βλεπω δυσκολο να επελθει εγκυμοσυνη με αυτες τις ενδειξεις, εσεις τι λετε? (Σιγουρα θα συμβουλευτω και αλλα συστηματα, δεν βγαζω συμπερασματα μονο με την ηλιακη)
-
19-02-2015, 01:32 PM #119
Μπερδεύτηκα... Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιός είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου 5ου και αν βρίσκονται πλανήτες μέσα στο γενέθλιο 5ο οίκο.
-
19-02-2015, 07:57 PM #120
Σε μπερδεψα κοριτσι ο κυβερνητης του γενεθλιου 5ου ειναι ο ερμης και ειναι αδειος απο πλανητες
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.