s
ΚΛΙΣΕΙΣ- ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 47 of 47
    Όνομα:
    Maria

Re: ΚΛΙΣΕΙΣ- ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Last edited by kinky_skorpina; 23-08-2014 at 05:06 PM. Reason: ...

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Πενταγωνα, ε?

Αφροδιτη και Κρονος (απο το 10o oiko + σε συνοδο με το Mc) σε πενταγωνο με ΤΗΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΣΑ ΣΥΝΟΔΟ ΑΡΗ/ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και διπλο πενταγωνο Ερμη/Χειρωνα!

Ειμαι ταλαντουχα!!Yeeeessss!

Μιας και μιλησε η Κατια για τον 3ο οικο...κυβερνητης 3ου μου, ο Ποσειδωνας στον 1ο και κυβερνητης 9ου μου ο Ερμης στο Σκορπιο, αναδρομος και στον 11ο.

Οι δικες μου ενδειξεις της κλισης μου στην αστρολογια απο γενεθλιο:

Μεσα στον 9ο ο ζυγισιος Διας μου, κυβερνητης ωροσκοπου και οντας σε συνοδο με τον πολυ δυνατο, επισης Ζυγισιο, γωνιακο Κρονο μου.

Στελλιουμ στον 11ο...τριπλη συνοδος Ηλιου/Ερμη/Ουρανου...Ουρανος σε εξαρση και στο φυσικο του οικο...

Κυριαρχια του Αερινου στοιχειου και αυτοπροσδιορισμος Ζυγου (5 πλανητες σε Ζυγο-αερας/παρορμητικο)

Συνοδος Σεληνης/Πλουτωνα (Σεληνη κ Πλουτωνας να κυβερνανε οικους νερου, εβρισκομενοι στον 10ο) + Πλουτωνιοι οι Ηλιος,Σεληνη,Ερμης=ικανοτη α εμβαθυνσης και ενδοσκοπησης...

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά η ανοχή δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία μοίρα ε; Επίσης, θεώρησα αυτονόητο ότι τα πεντάγωνα ενισχύουν κάτι που ήδη λέει η γενέθλια υπόσχεση. Μου είναι λίγο δύσκολο να επικεντρωθώ στις γενέθλιες πληροφορίες σου, αλλά ξέρω πως έχεις τις γνώσεις να το ξαναδείς και να διαλευκάνεις τι και πόσα ισχύουν.

Καλή μελέτη!
    Last edited by katiakiss; 23-08-2014 at 06:10 PM.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by ALEXVOUT123 View Post
    katiakiss η λογική μου ήταν η εξής :ναι μεν ένας κρόνος στον 3 πιθανότατα να δίνει δομή στον λόγο όμως θα περίμενα με έναν πιο λακωνικό τρόπο. Το δεύτερο δεν αναιρεί το πρώτο. Σε σένα λοιπόν ίσως η φλυαρία του διδύμου μπαίνει ΄σενα καλούπι Κρόνος, και έτσι ο λόγος σου γίνεται μακροσκελής. αποκτά σοβαρότητα και ευελιξία. Λαμβάνοντας υπόψη και το τετράγωνο με ερμή, θα σε ρωτούσα, η ικανότητά σου στον λόγο ήταν κάτι έμφυτο ή κάτι που κατέκτησες σταδιακά με προσπάθεια? Μπορούσες ανέκαθεν να μετουσιώσεις τις νοητικές σου αναπαραστάσεις στον προφορικό λόγο? Επιπρόσθετα, η εμπλοκη του κρόνου στα θέματα του 3 όσο δομεί άλλο τόσο αποδομεί. Στην δική σου περίπτωση, μήπως κατι τέτοιο συνέβη με την δυσκολία σου στα μαθηματικά όπου η πειθαρχία και οργάνωση στον νου είναι απαραίτητες?

Σχετικά με τα πεντάγωνα και τα διπλά πενταγωνα, έιχα και εγώ καπου διαβάσει σχετίζονται με ταλέντα, χαρίζουν δημιουργικότητα, επιτυχία σε επιστημινικές έρευνες κτλπ. Νομίζω όμως οτι ενεργοποιούνται εφόσον το άτομο έχει ήδη χαράξει ανάλογη πορεία. Για παράδειγμα, άλλη βαρύτητα έχει μια όψη πενταγώνου σε έναν επιστήμονα και άλλη σε έναν δημόσιο υπάλληλο.

Προσωπικά έχω ήλιο στον λεοντα σε διπλό πεντάγωνο με κρόνο, ουρανο στον τοξότη και αφροδίτη πεντάγωνο μεσουράνημα ( ανοχή λίγοτερο της μιας μοίρας)

Κinky skorpina ευχαριστώ για την απάντηση!
    ALEX, το κάνεις όλο και καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε περεταίρω λεπτομέρειες του προσωπικού μου χάρτη, από την άλλη , ας ολοκληρώσουμε την συζήτηση.
    Ο Κρόνος στον 3ο , από μόνος του θα μπορούσε να φέρει δομή στη σκέψη και στο λόγο, σοβαρότητα στα θέματα του οίκου , όπως και μια Λακωνικότητα ή και κάποιες καθυστερήσεις στα θέματα 3ου . Δεν θα έφερνε κάποιο πρόβλημα όμως. Τα προβλήματα αρχίζουν με τις δύσκολες επαφές του. Δεν θα ασχοληθώ με τις προφανείς ευκολίες και την δομή των τριγώνων που κάνει στον χάρτη μου. Θα σου περιγράψω όμως την κατάσταση του δύσκολου τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Ερμή.
    Τα μαθηματικά δεν μου άρεσαν ποτέ, γιατί δεν είχαν κάτι που να με συγκινεί ή κάτι που προφανώς να εξάπτει την φαντασία μου (μην ξεχνάς ότι είμαι Ιχθύς). Όμως ήμουν πάντα καλή στην ανάλυση κειμένων και την έκθεση (η καλύτερη στην τάξη) . Ωστόσο, έχω δυσλεξία και μεγάλωσα σε μία οικογένεια με 5 αδέλφια που για κάποιο διάστημα είχα επιβαρυνθεί με πολλές ευθύνες για τα μικρότερα (3ος ) . Είχα δύσκολα σχολικά χρόνια (3ος) .
    Ωστόσο, ήμουν πάντα καλή στον γραπτό λόγο , αλλά λόγω της δυσλεξίας παρουσίαζα τις δουλειές μου μετά από επιμέλεια και διορθώσεις που έπρεπε να κάνω πριν την τελική παρουσίασή τους (διπλή δουλειά δηλαδή-Κρόνος/Ερμής). Αυτό άλλαξε σχετικά πρόσφατα, μετά την ορθοδρόμιση του προοδευτικού μου Ερμή (κάποια στιγμή είχε γίνει ανάδρομος στον προοδευτικό και πριν από 3-4 χρόνια έγινε ξανά ορθόδρομος). Εκείνο που επίσης άλλαξε, είναι ότι στον προφορικό λόγο είμαι το ίδιο καλή, αλλά μέχρι τα 30 κάτι μου δεν συνήθιζα να λέω τις απόψεις μου ανοιχτά και να τις υποστηρίζω με σιγουριά (Κρόνος-χρόνος).
    Είναι και άλλα θέματα που ως πιο προσωπικά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτά.
    Εκείνο που έχει σημασία, είναι πως πάντα έγραφα (από παιδάκι του δημοτικού). Ο Κρόνος δεν έφερε κάποια καθυστέρηση σε αυτόν τον προσανατολισμό και μάλιστα ήταν κάτι για το οποίο δεχόμουν τους επαίνους των δασκάλων μου (με υποσημείωση να προσέχω την ορθογραφία μου λόγω της δυσορθογραφίας, αλλά ποτέ συντακτικού ή νοήματος). Ένα άλλο που συμβαίνει, είναι ότι ποτέ. δεν νιώθω ικανοποιημένη με όσα ξέρω. Έχω πάντα την αγωνία εκείνου που δεν ξέρω.
    Σε τελική ανάλυση, έμαθα να είμαι ευγνώμον στο σύμπαν για αυτό το τετράγωνο προς τον χαοτικό μου Ερμή στον 12ο και στους Ιχθείς. Θα είχα σοβαρότερο πρόβλημα χωρίς αυτόν τον Κρόνο-δίχτυ προς την πτώση μου στο χάος. Απ΄ την άλλη, ο ίδιος Κρόνος , σχηματίζοντας τρίγωνο με την Σελήνη που κουβαλά την ενέργεια της συνόδου της με τον Πλούτωνα (κυβ. 8ου) , δίνει μια εξαιρετική προοπτική στην φυσική μου ανάγκη για εμβάθυνση. Η σύνοδος Σελήνης/Πλούτωνα (ακόμα και στον αέρινο Ζυγό) δεν είναι αστεία υπόθεση αν δεν έχεις τρόπους να την μετουσιώσεις σε κάτι εποικοδομητικό. Η έμφυτη ανάγκη ανακάλυψης του απόλυτου βάθους, δεν είναι πάντα για καλό.
    Τέλος, τίποτα από όσα λέμε δεν θα ήταν ίδιο, αν ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου μου(Άρης) δεν ήταν στον Αιγόκερω και σε έξαρση, κάτι που με κάνει εξαιρετικά ανθεκτική και επίμονη απέναντι στις όποιες δυσκολίες θα πρέπει να ξεπεραστούν στην ζωή μου, όπως αυτές του Κρόνου/Ερμή. Άλλωστε ο Κρόνος στον χάρτη μου κυβερνά Άρη, Ζενίθ, Δία και Β.Δ.
    Αυτά, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να σου λύσω τις απορίες.

Σχετικά με τις μακροσκελείς απαντήσεις μου, αυτό έχει να κάνει με την αγωνία μου να δώσω κάθε πτυχή του θέματος, όσο αυτό είναι εφικτό σε ένα ποστ. Αν απαντούσα όπως θέλω, θα έγραφα άλλα τόσα! Για παράδειγμα, προηγουμένως ήθελα να γράψω για τις αρνητικές εκφάνσεις του Κρόνου στον 3ο και κάποια παραπάνω δεδομένα για τα πεντάγωνα, αλλά τότε θα με λέγατε φλύαρη.
    Με την ευκαιρία να πω λοιπόν ότι όσα πεντάγωνα και να έχει κανείς, πράγματι, χρειάζεται ο προσανατολισμός και η γενέθλια υπόσχεση. Δεν είναι όμως όψη των επιστημών. Είναι μια όψη κάποιας χαρισματικής δημιουργικότητας και ατομικής έκφρασης. Κουβαλά ιδιότητες 5ου , αντίθεσης και τριγώνου. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δώσει εμμονές σε συγκεκριμένα θέματα. Όλα θέλουν την προσεκτική τους μελέτη.

Κάνεις την κουβέντα ενδιαφέρουσα με το ώριμο σκεπτικό.
    Last edited by katiakiss; 23-08-2014 at 06:16 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Κάτια

Μαρία , δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά η ανοχή δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία μοίρα ε; Επίσης, θεώρησα αυτονόητο ότι τα πεντάγωνα ενισχύουν κάτι που ήδη λέει η γενέθλια υπόσχεση. Μου είναι λίγο δύσκολο να επικεντρωθώ στις γενέθλιες πληροφορίες σου, αλλά ξέρω πως έχεις τις γνώσεις να το ξαναδείς και να διαλευκάνεις τι και πόσα ισχύουν.

Καλή μελέτη!

ΥΓ: Κάτι γίνεται με την εμφάνιση των μηνυμάτων μας και έτσι το γράφω ξανά.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κατια σε ευχαριστώ, με κυβερνήτη 3 τον κρονο και ερμη στον 8ο προσπαθώ να εμβαθύνω και να αναλύω!
    Ευχαριστούμε και πάλι για το πλούσιο υλικό που μας έδωσες!

Όνομα:
    Maria

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Μαρία , δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά η ανοχή δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία μοίρα ε; Επίσης, θεώρησα αυτονόητο ότι τα πεντάγωνα ενισχύουν κάτι που ήδη λέει η γενέθλια υπόσχεση. Μου είναι λίγο δύσκολο να επικεντρωθώ στις γενέθλιες πληροφορίες σου, αλλά ξέρω πως έχεις τις γνώσεις να το ξαναδείς και να διαλευκάνεις τι και πόσα ισχύουν.

Καλή μελέτη!

ΥΓ: Κάτι γίνεται με την εμφάνιση των μηνυμάτων μας και έτσι το γράφω ξανά.
    Ναι αυτο το ειδα κι εγω...πηγα να διαβασω την απαντηση σου και ηταν κενο το post!ειναι λιγο σπαστικο, αλλα παροδικο ελπιζω!

Για τα πενταγωνα...βασικα το ψυχανεμιστηκα οτι ειναι μικρη η ανοχη, αλλα πιστευα οτι μεχρι 2 μοιρες θα της διναμε!anyway...δεν κλαιω!
    αλλωστε ξερω τα ταλεντα κ ις κλισεις μου...και ειμαι οκ μεσα μου με αυτη τη γνωση!θα το ψαξω ομως καλυτερα-γιατι τωρα εριξα απλα μια προχειρη ματιά- κι αν εχω αλλα ευρηματα,θα δω και πως ερμηνευονται.

Οσο για την κουβεντα που εχετε με τον Αλεξ... [εγω εχω Κρονο στον 9ο/10ο...-παντα πιστευα οτι αν ενας πλανητης βρεθει στο μεταιχμιο δυο οικων, παιρνει στοιχεια κ απο τους 2 οικους, και αυτος ο κανονας των 5 μοιρων που θελει να ερμηνευεται η επιρροη του σαν να βρισκεται στον επομενο οικο (χανοντας εντελως τα στοιχεια του προηγουμενου), τεινω να πιστεψω οτι μαλλον δεν ισχυει στο ακεραιο σε καθε περιπτωση!]...
    ο Κρονος στον αξονα 3ου/9ου, κατα τη γνωμη μου, δινει στο ατομο μια "ανασφαλεια" για τις γνωσεις του σε ενα πεδιο, οπου οσα κ να μαθει, ποτε δεν πιστευει οτι ειναι αρκετα για να "γινει δασκαλος" και συνεχως φροντιζει να διευρυνει το γνωστικο του πεδιο, κατι βεβαια, που αν το λειτουργει οντως ετσι -και δεν καταληξει να μιλαει ελαχιστα εξαιτιας αυτου του κομπλεξ,γιατι υπαρχουν κ τετοιες περιπτωσεις-, του βγαινει τελικα σε καλο!

Επισης ατομα που ξερω με δυσαρμονικη οψη Ερμη-Κρονου,ειδικα με τετραγωνο (σε μερικους απο αυτους,αν θυμαμαι καλα, ο Ερμης κυβερνα τον Ηλιο ή τον ωροσκοπο), (εξακολουθουν να) εχουν κλειστο μυαλο και ουσιαστικα δεν ακουνε τον αλλο...ειναι οχυρωμενοι γυρω απο τις δικες τους αποψεις και φορουν παρωπιδες!!
    Επισης δεν στηριζουν με επειχειρηματα τις θεσεις τους κ συχνα παπαγαλιζουν αποψεις αλλων,αντι να εχουν τη δικη τους σταση ζωης...νιωθουν οτι πνευματικα και εκφραστικα υστερουν, οποτε μιλανε λιγο και δεν ανοιγονται ευκολα!Επικοινωνουν αμυντικα και γινονται μυγιαγγιχτοι! (πού τη θυμηθηκα αυτη τη λεξη?χαχα! )...και ξερω και ατομα που την εχουν δουλεψει καλα την οψη και καταφεραν, αυτη την ανασφαλεια τους,να την εκτρεψουν θετικα σε αναζητηση περισσοτερων γνωσεων,( που τους εδωσε την αυτοποεποιθηση να συμμετεχουν σε μια συζητηση,χωρις να ανησυχουν για τυχων γνωσιακες ελλειψεις τους) και σε προσηλωση στο να υπερασπιζονται τις αποψεις τους πιο δυναμικα.

Δε λειτουργεί κανένα από τα παραπάνω λινκ, ίσως λόγω παλιάς χρονολογίας (?). Ο 3ος οίκος άδειος και ο Κρόνος (κυβ. εμπεριεχόμενου 3ου) στο 10ο, σε απόσταση αναπνοής απτο 11ο.
    Στο 10ο λοιπόν, Κρόνος σύνοδο Ερμή (κυβ. 9ου), ενώ η Σελήνη εμπ. κυβ. 9ου στον 1ο οίκο (αυτό δε ξέρω πώς να το ερμηνεύσω επακριβώς). Επικοινωνιακά φειδωλή+ακουστικός τύπος. Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτή η σύνοδος δίνει μαθηματική κλίση. Σε μένα ισχύει τα μέγιστα... Από τη άλλη όμως, πόσο θαυμάζω αυτούς που μπορούν να κάνουν εικασίες για μια όψη+να αναλύουν+να βγάζουν πιθανά σενάρια! Πόσο δεν το έχω...

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)