s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 323
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 323 of 350 FirstFirst ... 223 273 313 319 320 321 322 323 324 325 326 327 333 ... LastLast
Results 3,221 to 3,230 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας, κάνετε πραγματικά πολύ καλή δουλειά.Είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό.Να έχετε ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι.Χαίρομαι που είμαι κοντά σας

Όνομα:
    Ελευθερία

......λέει πως δεν είναι καλά..και νοιώθει ψυχικά κουρασμένος.... .Μα δεν υπολόγισε πως η δύναμή του...είναι η αγάπη μου κι είναι δανεική....Καλό ΣΚ σε όλους!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by faidra nisou View Post
    Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας, κάνετε πραγματικά πολύ καλή δουλειά.Είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό.Να έχετε ένα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι.Χαίρομαι που είμαι κοντά σας
    καλως μας ηρθες
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Καλησπέρα ,

ονομάζομαι Μαρία , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθώ και διαβάζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό μπράβο!!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε.

ΓΕια σας...ειμαι η μ κ εχω διαβασει αρκετα...για αρχαρια!!μπορω να ρωτησω πως εξηγηται στη ακριβη διελευση του αρη στο ζυγο στον εντεκατο με το γενεθλιο αρη (συνοδο)στις 0 μοιρες να δω απο το πουθενα τον μεγαλυτερο μου ερωτα ...ενω δεν εχουμε επαφη κ ουτε επιδιωξε κανεις μας εδω κ ενα χρονο???σε μαγαζι...τι σχεση εχει ο αρης με συνανησεις???εγω τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη κ εκεινος ζυγο με λεον....κ οι δυο αφροδιτη σκορπιο....

Καλώς σας βρήκα. Πολύ ωραίο το site σας!

μια φιλη μου ειπε οτι ειστε οι καλυτεροι ετσι σκεφτηκα να κανω με σας τα πρωτα μου βηματα στον κοσμο της αστρολογιας

ονομαζομαι flouer και ευχομαι το καλυτερο για το site σας που εχει πολλα να μου μαθει

Γεια σας, συγχαρητηρια για το ωραιο σας προγραμμα..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by flouer View Post
    ονομαζομαι flouer και ευχομαι το καλυτερο για το site σας που εχει πολλα να μου μαθει
    Quote Originally Posted by nora kimbriktsi View Post
    Γεια σας, συγχαρητηρια για το ωραιο σας προγραμμα..
    Quote Originally Posted by anastaman View Post
    μια φιλη μου ειπε οτι ειστε οι καλυτεροι ετσι σκεφτηκα να κανω με σας τα πρωτα μου βηματα στον κοσμο της αστρολογιας
    Quote Originally Posted by n1111 View Post
    Καλώς σας βρήκα. Πολύ ωραίο το site σας!
    Quote Originally Posted by madataaaa View Post
    ΓΕια σας...ειμαι η μ κ εχω διαβασει αρκετα...για αρχαρια!!μπορω να ρωτησω πως εξηγηται στη ακριβη διελευση του αρη στο ζυγο στον εντεκατο με το γενεθλιο αρη (συνοδο)στις 0 μοιρες να δω απο το πουθενα τον μεγαλυτερο μου ερωτα ...ενω δεν εχουμε επαφη κ ουτε επιδιωξε κανεις μας εδω κ ενα χρονο???σε μαγαζι...τι σχεση εχει ο αρης με συνανησεις???εγω τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη κ εκεινος ζυγο με λεον....κ οι δυο αφροδιτη σκορπιο....
    Quote Originally Posted by centermariaka View Post
    Καλησπέρα ,

ονομάζομαι Μαρία , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθώ και διαβάζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό μπράβο!!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε.

Αγαπητα νεα μελη καλως μας ηρθατε
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 89 users browsing this thread. (0 members and 89 guests)