s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 320
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 320 of 350 FirstFirst ... 220 270 310 316 317 318 319 320 321 322 323 324 330 ... LastLast
Results 3,191 to 3,200 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

NA BΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!

Όνομα:
    Βιβή

Kαλησπερα!!!!!!! Χαιρομαι πολυ που ξανανοιξε η δωρεαν προσβαση στους χαρτες!!!!! Ειχα σκοπο εδω και καιρο μαζι με την φιλη μου, που ειναι και εκεινη μελος, να βαλουμε το ποσο που ελεγε οταν με το καλο σε λιγο καιρο θα ηταν εφικτο. Σας ευχαριστουμε πολυ!!!!!!

Γεια σας ξανα εδω μετα απο καιρο

Καλησπερα ειμαι νεο μελος κ καλως σας βρηκα!!

κάλως σάς ξαναβρήκα !

Καλημερα ειμαι νεο μελος, χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας

Σας ευχαριστώ,που μας δίνετε τη δυνατότητα να έχουμε πάλι δωρεάν το αστρολογικό πρόγραμμα.Να είστε πάντα καλά.

Καλησπέρα, απέχω εδώ και αρκετούς μήνες από το site καθώς είχε σταματήσει και για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά γενικότερα δεν συμμετείχα σε συζητήσεις.
    Λέγομαι Αγγελική και έχω κάνει σεμινάρια αστρολογίας με την αστρολόγο - αστροδιαγνώστρια Λίλα Δασκαλάκη, η οποία εκτός από αστρολόγος έχει ασχοληθεί με την εσωτερική φιλοσοφία, ψυχολογία, διαλογισμό κλπ. και με αφορμή τις ιστορίες των ανθρώπων με τους οποίους ήρθε σε επαφή τόσα χρόνια, εμπνεύστηκε τα θέματα των 2 μυθιστορημάτων που έγραψε. Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2007 με τίτλο ''ΕΛΑΦΟΣ- ΕΛΑΦΙΝΑ'' -ο τίτλος σχετίζεται με έναν μύθο που διέρρευσε στο νησί της Ρόδου όπου ζει, και το δεύτερο κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και λέγεται ''Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ''.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ

καλημερα καθε μερα!!!μου μιλησε ενα πολυ αγαπημενο μ ατομο για εσας και νομιζω πως εχει δικιο θελω να μαθω πραγματα για και απο την αστρολογια και νομιζω πως ειμαι στο σωστο μερος σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

γεια σας χαιρομαι ιδαιτερα που εγινα μελος σας και τα συνχαρητηρια μου για το site σας

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 42 users browsing this thread. (0 members and 42 guests)