s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 19
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 19 of 20 FirstFirst ... 9 15 16 17 18 19 20 LastLast
Results 181 to 190 of 197
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Αρχικά θέλουμε δυνατούς κυβερνήτες και μετά όψη. Σύνοδος, εξάγωνο, τρίγωνο ακόμη και τετράγωνο μπορούν να δώσουν θετικό αποτέλεσμα, ειδικά αν βρίσκονται και σε αμοιβαία υποδοχή.

Κα Τίνα, σας ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
    Προφανώς απέχω έτη φωτός από την ωριαία!

Γεια σας... μετα απο πολυ καιρό... ειχα ένα προβλημα με το λογαριασμο μου, ευτυχώς τακτοποιηθηκε.
    Θελω να ρωτησω το εξής: έχω μια φιλη που κατεβαινει υποψηφια δημοτικη συμβουλος στις εκλογες κ θελω να ρωτησω αν θα εκλεγει. Γι αυτη, ως φιλη μου, θα παρω τον 11ο οικο. Για το αν θα εκελεγει ομως, ποιον οικο πρεπει να κοιταξω; τον 9ο παραγωγο δικο της; και για θετικη απαντηση, πρεπει εκτος απο τις υποδοχες, να σχηματιζουν καλη οψη οι κυβερνητες των οικων ή ο σημειοδοτης της με την ακμη του 9ου;
    Απορία 2η: Τελικα αν ενας χαρτης εχει Σεληνη στον πυρινο δρομο, τον εξεταζουμε ή οχι; αλλου διαβαζω ναι, αλλου διαβαζω οχι με την εξηγηση οτι σ αυτη την περιπτωση η Σεληνη δειχνει οτι δε θα εχουμε θετικη εξέλιξη στο ερωτημά μας έτσι κι αλλιώς!

Όνομα:
    Τίνα

Γεια σου Amarige.

Για την εκλογή της θα κοιτάξεις τον 10ο της αλλά και τον ριζικό 10ο του χάρτη. Αν δεν υπάρχει αμοιβαία υποδοχή κοίτα τη δυνάμεις των πλανητών για να δεις αν μπορούν να "δράσουν". Πολλές φορές θα δεις πως ενώ υπάρχει όψη μεταξύ των σημειοδοτών που μας ενδιαφέρει η απάντηση είναι αρνητική γιατί οι πλανήτες δεν είναι δυνατοί.

Για την καμένη Σελήνη ότι και να σου πω, θα είναι υποκειμενικό. Προσωπικά την κοιτάζω ακόμη κι αν το ερώτημα αποδειχθεί αρνητικό. Κι αυτό απάντηση είναι...

Ώστε κοιτάμε το 10ο κι όχι τον 9ο; Εγώ θα κοιταγα τον 9ο επειδη έχει να κάνει με την πολιτική. Παιρνουμε τον 10ο με ποια λογική; επειδη εχει να κανει με καποιο ειδος κοινωνικης καταξιωσης;
    Κι αν ρωτουσα για κάποιον αν θα βγει δήμαρχος πάλι το 10ο του θα κοιτούσα; (μάλλον ναι φαντάζομαι). Κι ο ιδιος ποιος θα ήταν; ο 7ος του χάρτη; με τη λογική ότι πρόκειται για έναν "άλλο" με τον οποίο εγώ που ρωτάω δεν έχω κάποια σχέση.

Όνομα:
    Τίνα

Με τη λογική της νίκης, η νίκη πάντα φαίνεται από τον 10ο οίκο, όχι ότι δεν μας κάνει η λογική της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης. Όσο για την πολιτική, μάλλον θα την τοποθετούσα στον 11ο και όχι στον 9ο οίκο.

Αν ρωτάς για κάποιον που δεν γνωρίζεις θα τον βάλεις στον 1ο οίκο, εσύ ως ερωτών δεν χρησιμεύεις πουθενά σε τέτοιους είδους θέματα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις. Ναι, τον ειχα σκεφτει τον 11ο για την πολιτικη γι αυτο και ρωτησα εξαρχής. Θα παρω το 10της λοιπόν και... θα δούμε!

Πολύ περιεργος βγηκε ο χαρτης τελικα, με Κρονο στον 1ο και τον ωροσκοπο στον πυρινο δρόμο! Μα γτί Κρονος στον 1ο; εντυπωση μου κάνει! να τον θεωρησω έγκυρο; η φίλη μου πάντως και ο 10ος παραγωγος της έχουν τον ιδιο κυβερνητη, τον αναδρομο Ερμή στον 4ο της ωριαιας! Μηπως ο Κρονος στον 1ο, εχει να κανει με το γεγονος ότι, ανεξαρτητα του τι θα έβλεπα στην ωριαια, ειχα σκοπο να της δωσω θετικη απαντηση, ότι θα εκλεγει δηλ, για να μην την απογοητεσω;

Όνομα:
    Τίνα

Amarige οι προειδοποιητικοί κανόνες υπάρχουν για να προειδοποιούν και εντέλει να βοηθούν. Προφανώς ήταν ένας χάρτης που δεν μπορούσε να απαντηθεί σωστά από εσένα (Κρόνος στον 1ο)γι αυτό σου έλεγε να μην απαντήσεις. Να υποθέσω ότι απάντησες με βάση τα συναισθήματα που τρέφεις για τη φίλη σου και όχι με όσα "έλεγε" ο χάρτης;

Αργησα να απαντησω γιατι... μελετουσα! προμηθευτηκα ενα βιβλίο για την ωριαια κι έπεσε πολύ διάβασμα Εχεις δίκιο, δε θα την εξηγουσα σωστά. Θα ξανακανω το ερωτημα καποια στιγμη αργότερα, τωρα που ξέρω και περισσότερα μετά απο τόση μελέτη! Εξασκουμαι με διάφορα ερωτήματα γτ συνηθως ρωτάνε για ερωτικά κ έχω αρχίσει να τα βαριέμαι λίγο.
    Κι εδώ έχω μια άλλη απορία (όχι που δε θα 'χα!) Στο ερώτημα "θα βρω ενοικιαστή για το μαγαζί μου; " το μαγαζί ως ακίνητο απόκτημα ειναι ο 4ος οίκος. Ο ενοικιαστής; Ο 7ος; ως ο άλλος γενικά; και πώς θα δω αν ο ενοικιαστής θα είναι καλοπληρωτής ή όχι; απο τις δικες του υποδοχές και τοποθετηση σε οίκο;

Page 19 of 20 FirstFirst ... 9 15 16 17 18 19 20 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)