s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 313
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 313 of 350 FirstFirst ... 213 263 303 309 310 311 312 313 314 315 316 317 323 ... LastLast
Results 3,121 to 3,130 of 3493
    Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Περασε πολυς καιρος απο την τελευταια φορα που εγραψα εδω ... πεθυμησα πολους απο την παρεα το myhoroscope ... αλλα η ζωη μας κραταει συχνα πυκνα απασχολημενους κ μειωνει το προσωπικο μας ελευθερο χρονο ... ευχομαι να τα λεμε συχνοτερα ... μια αγκαλια σε παλιους μου κ νεους φιλους !!!
    Use it before lose it ''May West''

πώς μπορούμε να μαθουμε για το Βερτεξ;

Όνομα:
    Χρύσα

Καλησπέρα, AITNA μπορείς να βρεις που έχεις vertex εδώ και να διαβάσεις διάφορες πληροφορίες εδώ

καλή συνέχεια

Γεια σας κι απο μενα λοιπον.Με λενε Μαγδα και η αληθεια ειναι πως εχω καιρο που ξερω και ακολουθω τη σελιδα αλλα δεν συνηθιζω να γραφω!Παρ'ολα αυτα,ειπα να αλλαξω πλευση και να σας πω ενα καλως σας βρηκα!!!ε να μην ειμαι και σνομπ τελος παντων!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by magdalene7 View Post
    Γεια σας κι απο μενα λοιπον.Με λενε Μαγδα και η αληθεια ειναι πως εχω καιρο που ξερω και ακολουθω τη σελιδα αλλα δεν συνηθιζω να γραφω!Παρ'ολα αυτα,ειπα να αλλαξω πλευση και να σας πω ενα καλως σας βρηκα!!!ε να μην ειμαι και σνομπ τελος παντων!!!
    καλωσηρθες στην μεγαλη παρεα του myhoroscope
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γεια σας παιδια!καλως σας ξαναβρισκω και βλεπω αρκετες αλλαγες!θελω να μαθω καποια πραγματα γιατι βρισκομαι σε συγχηση!!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!

Γεια σας, παρήγγειλα την ατομική σύνθετη συναστρία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω (να δώσω στοιχεία κλπ) για να λάβω την ανάλυση. Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.

Καλησπερα σαααςς!!
    Ειμαι 2, 3 χρονια φαν του myhoroscope και για τα ωραια αρθρα αλλα και για τις κυριολεκτικα μοναδικες υπηρεσιες που προσφερει.. Θα θελα να μαθω επισης που μπορω να σας ζαλισω με τις ερωτησεις μου

9. Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

καλησπέρα, θέλω να μάθω για τον κλήρο της τύχης τον οποίο τον έχω στον 3ο οίκο. μπορείτε να αναλύσετε τι σημαίνει αυτό ακριβώς;;;

geia sas paidia, neo melos ki egw.. sygxarhthria gia to forum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 58 users browsing this thread. (0 members and 58 guests)