s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 21
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 21 of 47 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... LastLast
Results 201 to 210 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

Καλημέρα παιδιά, Κιεγω νέα είμαι εδω...Μαρακι διαβασα τα post σου αλλά δεν κρύβω ότι μπερδεύτηκα λίγο...Θα σου ήταν εύκολο να συγκεντρώσεις τα τρία στάδια σε ένα post για να τα καταλαβουμε καλύτερα ή σε βάζω σε σκοτούρες..Οσο για τα attachments ειδικα το πρωτο και το δευτερο δεν ανοιγουν με τπτ.
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Μαρια

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by pamaria
    Καλημέρα παιδιά, Κιεγω νέα είμαι εδω...Μαρακι διαβασα τα post σου αλλά δεν κρύβω ότι μπερδεύτηκα λίγο...Θα σου ήταν εύκολο να συγκεντρώσεις τα τρία στάδια σε ένα post για να τα καταλαβουμε καλύτερα ή σε βάζω σε σκοτούρες..Οσο για τα attachments ειδικα το πρωτο και το δευτερο δεν ανοιγουν με τπτ.
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Μαρια
    Αγαπητή pamaria, εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις από την αρχή τις σελίδες. Ετσι θα τα δεις όλα με τη σειρά και ίσως να σου λυθούν απορίες, που άλλα μέλη μας έκαναν στο Μαράκι.

Όνομα:
    ΑΓΓΕΛΑ

Quote Originally Posted by aria23
    Γεια σε ολους! Εχω να κανω μια ερωτηση οσο αναφορα με την μαντεια και τις μαντικες τεχνες. Για καποιον αρχαριο οπως ειμαι εγω που θα ηθελε να ασχοληθει
    με την χαρτομαντεια απλης τραπουλας, πως πρεπει να ξεκινησω για αρχη, καποιες συμβουλες...Ευχαριστω!
    Η ταπεινη μου γνωμη ειναι καταρχην να αγορασεις μια απλη καινουργια τραπουλα!Φροντισε νατην χρησιμοποιεις μονο εσυ και μονο για αυτο το σκοπο.Η μεθοδος χαρτομαντειας που λεει το maraki 1975 ειναι απλη και την εχει εξηγησει αναλυτικα....
    Απο οτι εχω προσεξει λυνει ολες τις αποριες που υπαρχουν....
    Οταν τελειωσεις το ριξιμο καλο ειναι να βαζεις την τραπουλα σε ενα ψηλο ντουλαπι για να μην επηρεαζεται απο αλλες ενεργειες του σπιτιου.
    Μην ριχνεις χαρτια οταν εισαι εκνευρισμενη η αναστατωμενη δεν προκειται να σε βοηθησουν!!!
    Μην ριχνεις συνεχεια το ιδιο θεμα θα σε μπερδεψουν!!
    Αν την σεβαστεις θα σε βοηθησει αν την καταχραστεις θα σε παραπλανησει!
    maraki 1975 εχεις κανει καλη δουλεια μπραβο σου!!

Re: Μέθοδοι Χαρτομαντείας

γεια σου Μαρακι. Κανω εξασκηση στον τροπο ριξιματος που εδειξες.. Θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα. ΠΟιος ειναι ο χρονικος οριζοντας που προβλεπουν? Φιλακια

καλημερα
    αφου δεν έχεις ασχοληθεί γιατι να ασχοληθείς τωρα !!!!
    λοιπον αν το θες πολύ όμως πάρε μια τράπουλα και προσπάθησε να επεξεγαστείς όλα τα χαρτιά έχοντας τις ερμηνείες δίπλα σου ...προσπάθησε να μπεις στο πνεύμα των ερμηνειών ...
    αυτη ειναι η αρχη ...κάντο σαν παιχνίδι ,μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτα που μπορεί να ερμηνευσεις γιατί ως αρχάρια μπορεί να κάνεις λάθη!!!
    και αν θες να τσεκάρεις τον εαυτό σου στις ερμηνείες ...γράψε σε ενα χαρτί (κράτα σημειωσεις δηλαδή) για αυτα που βγαίνουν κατα το στρώσιμο και προσπάθησε να δεις πως συνδέονται με την πραγματικότητα!!!
    αυτα απο μένα !!!

Re: Μέθοδοι Χαρτομαντείας

Quote Originally Posted by ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
    γεια σου Μαρακι. Κανω εξασκηση στον τροπο ριξιματος που εδειξες.. Θα σε ενημερωσω για τα αποτελεσματα. ΠΟιος ειναι ο χρονικος οριζοντας που προβλεπουν? Φιλακια
    θα σου πω την άλήθεια οτι συνηθως το ρίξιμο εχει μια χρονική διάρκεια 6 μηνών , εμένα όμως μου έχουν βγεί και πράγματα που έγιναν δυο χρόνια μετα ...όταν ειναι να βγεί κάτι έντονο βγαίνει συνέχεια ...αλλά όπως έλεγε και η φίλη μου και μια φορά να βγεί κάτι αν ειναι καθαρό (καθαρή ερμηνεία χωρίς αμφιβολίες) θα βγεί κάποτε...

φιλάκια !

Quote Originally Posted by Pisces girl
    Καλημερα Μαρακι

Ειναι καποια χαρτια για τα οποια δεν βρισκω τη σημασια τους οταν δεν ειναι δικα μας

αυτα ειναι
    2 καρο, 2 σπαθι
    5 καρο, 5 σπαθι
    6 κουπα
    7 κουπα, 7 σπαθι
    8 σπαθι
    9 κουπα, 9 σπαθι

Φιλακια
    Μαρακι

Παρολο που πηρα απο την αρχη ολο αυτο το site δεν βρηκα την ερμηνεια των παραπανω. Λιγη βοηθεια???

Ακομα μηπως θα ηταν καλυτερα να κανουμε ενα ακομα παραδειγμα στο σταδιο 1 πριν προχωρησουμε στο σταδιο 2? Εγω προσωπικα δεν ειμαι τοσο 'ανετη' με το σταδιο 1 ακομα...

Φιλακια

γιατι τετοια σιωπη ρε παιδια...

Quote Originally Posted by eyt
    γιατι τετοια σιωπη ρε παιδια...
    Το ιδιο θα ρωτουσα κι εγω
    Μαρακι που είσαι?

παει το Μαρακι επαθε υπερκοπωση και πηγε διακοπες:amuse:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 21 of 47 FirstFirst ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)