s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 309
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 309 of 350 FirstFirst ... 209 259 299 305 306 307 308 309 310 311 312 313 319 ... LastLast
Results 3,081 to 3,090 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

ΓΕΙΑ ΣΑς ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΤΗς ΤΥΧΗς
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Όνομα:
    Χρύσα

Καλησπέρα GEOELLIKA, μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα με τα στοιχεία γέννησής σου για να δεις το γενέθλιο χάρτη σου -και τον κλήρο της τύχης..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by cancer27 View Post
    Καλησπέρα,
    είμαι η Γεωργία και είμαι φανατική οπαδός & αναγνώστρια του φόρουμ σας! Λόγω έλλειψης η/υ είχα καιρό να μπώ! Αλλά τώρα επανήλθα! Καλώς σας βρήκα
    Καλως μας ηρθες !
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

γεια σας!καλο σαββατοκυριακο σε ολους!

καλησπέρα και συγχαρητήρια για την αξιόπιστη και εύχρηστη ενημέρωση σας εδώ! να συνεχίσετε και εύχομαι αλματώδη πρόοδο και ανάπτυξη!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by selini8 View Post
    καλησπέρα και συγχαρητήρια για την αξιόπιστη και εύχρηστη ενημέρωση σας εδώ! να συνεχίσετε και εύχομαι αλματώδη πρόοδο και ανάπτυξη!
    Καλως μας ηρθες selini
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Επιτέλους ήρθα κι εγω!
    Ελαφρως ασχετη με την τεχνολογία και την αστρολογία, αλλά ανυπομονούσα να μπω κι εγω στην οικογένειά σας!
    Με λένε Ρέα, είμαι καρκίνος με ωροσκόπο καρκίνο (νομίζω, δεν είμαι βέβαιη για την ώρα γέννησης!) και μου πρότεινε τη σελίδα σας μια καλή μου φιλη από εδω μεσα.
    Ελπίζω να βρω τις απαντήσεις που ζητώ, προφανώς δεν έχω τη δύναμη να εξηγήσω κάποια πράγματα με τη λογική.
    Σας ευχαριστω που με δεχτήκατε.
    Να είστε καλά.

καλημερα παιδια!ακουει κανεις?θεσσαλονικη οκαιρος βροχερος για πονοκεφαλο ιδανικος.Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι σημαινει οταν ο διελαυνων ηλιος κανει συνοδο με γεν κληρο τυχης στον 2 και στον γενεθλιο συνοδοσ κ.τ με δια καντε μια προσπαθεια.Ευχαριστω!!

καλημέρα στην ομήγυρη. χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτό το φόρουμ, γιατί η αστρολογία είναι ένα από τα ενδιαφέροντά μου, καιρό τώρα. θα ήθελα να επισημάνω μία παρατήρηση_διαπίστωση που έκανα κάποια στιγμή, που ίσως είναι χρήσιμη για τους ερευνητές αστρολόγους. ο βασιλίσκος (regulus) στις 14:02 ώρα γκρίνουιτς και ημερομηνία 26 νοεμβρίου 2011, ημέρα σάββατο, εισήλθε στο ζώδιο της παρθένου. νομίζω ότι είναι αξιοπρόσεκτο γιατί πρώτον, είναι ο πρώτος απλανής αστέρας που αλλάζει ζώδιο στην εποχή μας, και δεύτερον επειδή αυτό θα επαναληφθεί μετά από 25.920 έτη. με τις ευχαριστίες μου. Colorado Jo, una mirada estella

Την καλησπερα μου σε όλους

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)