- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 171 to 180 of 197
-
26-03-2013, 06:03 PM #171
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Σ'ευχαριστώ cancerian για την ανάλυση. Θα σ'ενημερώσω, το υπόσχομαι!
Άρα η δική σου κρίση γι'αυτόν τον χάρτη είναι αρνητική, σωστά; Δεν μετράς το τρίγωνο Σελήνης-Δία δηλαδή;
Να σου πω ότι είναι η πρώτη φορά που θα δώσει για το συγκεκριμένο δίπλωμα.
-
29-03-2013, 10:07 PM #172
Αγαπητή Laparisienne, θα συμφωνήσω με την άποψη για εξέταση του 5ου οίκου+του 9ου αυτού. Τώρα σχετικά με τις αδυναμίες+το κάψιμο, ίσως να είναι η αγωνία που έχει η κόρη σου για να περάσει τις εξετάσεις. Έχω δει άριστους μαθητές να κόβονται λόγω άγχους+μέτριους μαθητές να περνούν τις εξετάσεις. Αφού είναι πολύ καλή όπως είπες, καλό είναι να αρχίσει να το συνειδητοποιεί, να νιώθει αυτοπεποίθηση+σιγουριά για τον εαυτό της. Πίστεψέ με, τα μπράβο μειώνουν το άγχος . Εύχομαι κάθε επιτυχία να μας ενημερώσεις κατά τον Αύγουστο που συνήθως βγαίνουν τα αποτελέσματα, για να χαρούμε με τη χαρά σου!
-
30-03-2013, 03:01 PM #173
Koritsii, σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το σχόλιό σου και τα ενθαρρυντικά σου λόγια!
Φοβάμαι ότι το κάψιμο είναι περισσότερο η πίεση που της ασκώ εγώ (ο Ήλιος κυβερνάει τον 4ο της στο χάρτη) παρά το άγχος της...εκείνη είναι λίγο (έως πολύ) στον κόσμο της και, επειδή γενικά περνάει άνετα τη βάση στα test papers που κάνουμε, πιστεύει ότι δεν έχει πρόβλημα, θα το πάρει...κι εγώ γκρινιάζω να διαβάζει και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...
Όπως και να'χει, θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα και ελπίζω όλα να πάνε καλά!
Σ'ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύ!!!
-
24-06-2013, 03:03 PM #174
Kαλημέρα σε όλους!!!!
Όπως είχα υποσχεθεί,ενημερώνω για τα αποτελέσματα των εξετάσεων,τα οποία μόλις βγήκαν.Και ΝΑΙ,το πήρε το FCE το κοριτσάκι μου!!!!
Η απάντηση ήταν στο τρίγωνο Σελήνης-Δία μάλλον λοιπόν.Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι ασχολήθηκαν τότε με την ωριαία που είχα βάλει.
Καλό καλοκαίρι!!!!
-
24-06-2013, 10:00 PM #175
Συγχαρητήρια!!!! Αν και το είχαμε ψιλοσιγουράκι
-
11-09-2013, 02:29 PM #176
Καλησπέρα φίλοι!
Θα ήθελα μία διευκρίνηση και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν μπερδεύω τα θέματα!
Σε ωριαία που φίλος ρωτάει αν θα βγει σε κανονική σύνταξη τον επόμενο χρόνο ή θα τον "προλάβουν" με Εφεδρεία... πως βλέπουμε την πιθανότητα της Εφεδρείας;
Καταλαβαίνετε ότι είναι δημόσιος υπάλληλος.
Η σύνταξη είναι στον 12ο σωστά;
Η Εφεδρεία;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
14-01-2014, 01:10 AM #177
Σε ωριαία που σχετίζεται με γεγονότα του παρελθόντος, κοιτάζω τις προηγούμενες όψεις της σελήνης αλλα και του σημειοδότη. Είναι σωστό να κοιτάξω όψεις που πραγματοποίησε ο σημειοδότης όταν βρίσκονταν σε προηγούμενο ζώδιο;
-
15-01-2014, 10:23 AM #178
Προσωπικά το βρίσκω παρατραβηγμένο εκτός κι αν η Σελήνη ή ο σημειοδότης μας έχουν μόλις αλλάξει ζώδιο. Αν δηλαδή βρίσκονται στην 4η μοίρα του Σκορπιού και στην 28η μοίρα του Ζυγού είχαν σχηματίσει όψη, τότε ναι, έχει νόημα.
-
15-01-2014, 03:26 PM #179
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Στην συγκεκριμένη ωριαία, μια και σημειοδότης ήταν ο Δίας είπα να κοιτάξω όσες όψεις είχε πραγματοποιήσει απ όταν γύρισε ανάδρομος. Κάποιοι πλανήτες με τους οποίους έκανε αρχικά όψη και μ ενδιέφεραν, έχουν περάσει τώρα σε άλλο ζώδιο. Αλλα μάλλον είναι παρατραβηγμένο. Και πάλι ευχαριστώ
-
17-01-2014, 01:10 AM #180
Κα Ζαχαριάδου, αν και δεν μπορώ να καταλάβω διόλου την ωριαία, γενικά, μας ενδιαφέρει για να αποσαφηνιστεί ενα θετικό αποτέλεσμα να έχουμε αρμονικές όψεις πλανητών στο χάρτη?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 46 users browsing this thread. (0 members and 46 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.