s
Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 31
  1. #21
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Αγαπητοί EPANASTATIS24 και Athan Zervas, στον λόγο σας αφήνετε να διαφανεί η επιφυλακτικότητά σας για την σημασία της σχέσης τριγώνου Κρόνου\Ποσειδώνα. Κοντολογίς , δεν πιστεύετε στο μέγεθος της ευεργεσίας τους, λόγω της άβολης φύσης του συνδυασμού.
    Για μένα, το θέμα είναι τι εννοεί ο καθένας ευεργεσία και τι περιμένει από αυτή. Αν περιμένουμε μία θεία παρέμβαση χωρίς κόστος και προσπάθεια, τότε ναι, αυτό το τρίγωνο δεν υπόσχεται κάτι τέτοιο. Αν όμως έχουμε στο μυαλό μας ότι η ευεργεσία θα απαιτήσει περιορισμό, θυσίες, αγώνα , δύναμη και συνέπεια, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε μία εποικοδομητική ευεργεσία.
    Καταλήγοντας θα πω ότι η σύγχρονη ιστορία ανέδειξε δύο μεγάλους μοχλούς αλλαγών, ως ιστορικά πρόσωπα ανθρωπιστικού προφίλ. Τον Γκάντι και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Και οι δύο, είχαν στους χάρτες τους Ποσειδώνα τρίγωνο Κρόνο. Η ζωή τους ήταν δύσκολη και γεμάτη δεινά, αλλά το έργο τους στέκει λαμπρό μέχρι τις μέρες μας και θα αποτελεί πάντα μία χρυσή σελίδα της ιστορίας.
    Αυτά, και οι συλλογισμοί δικοί σας….


    ΥΓ: Το τρίγωνο του Λούθερ Κινγκ ήταν μεγάλο τρίγωνο Ποσειδώνα\Κρόνου\Δία και του Γκάντι, Ποσειδώνα\Κρόνου \Σελήνης
    Last edited by katiakiss; 14-07-2013 at 03:42 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  2. #22

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Προσωπικά η μόνη μου επιφυλακτικότητα έγκειται στην αναδρομη του Ποσειδώνα. Μου δείνει την εντύπωση λοιπον αυτή η αναδρομή ότι όλο το κύμα των αλλαγών είναι ακόμη σε στάδιο προγραμματισμού και σχεδιασμού και όχι πραγματωσης. Και με τον Κρόνο σε πρωτο πλάνο ίσως να ενδυναμώνει την αναγκη αυτή του σωστού σχεδιασμού και τον όλο επανέλεγχο προς αποφυγήν λάθους, μιας και ο στόχος του μέγα διδασκάλου είναι η μονιμότητα συν τοις άλλοις. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα φανούν οι πολυπόθητες τεραστιες αλλαγες άμεσα, αλλά έμεσα και αργότερα .Ισως όταν ο Κρόνος και ο Δίας απελευθερωθούν από την σκιά τους να πάρουμε τα πρώτα δείγματα... (δυστυχώς δεν συμπίπτει ο χρόνος απελευθέρωσης τους)...
    Είδομεν!
    Victory

  3. #23
    Join Date
    Sep 2012
    Όνομα:
    Βαγγέλης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    12

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Αγαπητή Victory, oι καθυστερήσεις είναι έτσι κι αλλιώς στο πρόγραμμα δεδομένου του στάσιμου Ερμή στο χάρτη εισόδου του Δία στον Καρκίνο. Να πούμε όμως ότι η αναδρομή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δε σημαίνει μόνο καθυστερήσεις στην εξωτερική εκδήλωση της δυναμικής του αλλά και ασυνήθιστες εκδηλώσεις της δράσης του. Θα μπορούσε λοιπόν να σημάνει ασυνήθιστα μεγάλα όνειρα, ασυνήθιστη εξιδανίκευση της ανιδιοτέλειας και της φιλανθρωπίας αλλά και ασυνήθιστη πίστη στον εσωτερισμό, στη σχετικότητα των πραγμάτων και στη συνδεσιμότητα των πάντων. Το μεγάλο τρίγωνο σε συνδυασμό με το ταυ-τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι σπουδαίο μπορεί να συμβεί το οποίο να μας κάνει να ανατρέψουμε ριζικά την κοσμοθεωρία μας αποδεχόμενοι πολύ πιο εύκολα την ύπαρξη άλλων διαστάσεων και άλλων κόσμων που μέχρι τώρα ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε...

  4. #24

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Καλησπέρα σας!Διάβασα προσεκτικά το άρθρο σας και σε συνδυσμό με αλλα αρθρα των προηγούμενων ημερών σχετικά με το μεγαλο τρίγωνο στο myHoroscope, αυτό που σίγουρα έχω αντιληφθεί -και φαντάζομαι και άλλοι- είναι η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και το πόσο επιπόλαιο είναι να καταφεύγεις σε γενικότητες προκειμένου να ερμηνεύσεις τέτοιας βαρύτητας όψεις.Είναι αλήθεια βέβαια οτι είχα εναποθέσει πολλές ελπίδες σ'αυτό το τριγωνο και οτι τ'άρθρα σας δεν μου χα'ι'δεψαν τ'αυτια αλλά άφησαν στο πρόσωπο μου μια έκφραση απορίας...Με Ήλιο στις 9μ 33 του Αιγόκερω,ωροσκόπο στις 4μ του Ζυγού και Μεσουράνημα στις 4μ5 του Καρκίνου αμη τι άλλο περιμένω μια ευκαιρία στα εππαγγελματικά μου που θ'ανάψει το πράσινο φως γιατί απο το 2007 αυτο που βιώνω είναι η ολοκληρωτική καταστροφή στα επαγγελματικά.Όμως για να μην είμαι αχάριστος τουλάχιστο είμαι ακόμη υγιής ... Είμαι κάτω από την επίδραση του τετραγώνου Πλούτωνα - Ουρανου Αυτό περιορίζει την ευεργετική επίδραση του μεγάλου τριγώνου που γίνεται ακριβώς στο Μεσουράνημα μου? Ο κυβερνήτης του 4ου οικου μου είναι ο Κρονος που συμμετέχει στο τρίγωνο αυτό και επιπλέον ο γενέθλιος Δίας μου στην Παρθένο - που σχηματίζει τρίγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο μου- σχηματίζει εξάγωνο με τον διελαύνοντα Δία.
    'Εχοντας πλήρη επίγνωση οτι μάλλον κάνω κατάχρηση του ''βήματος'' που μου δίνεται,προσπαθώντας να εκμαιεύσω προσωπικές προβλέψεις, ίσως με παρηγορεί το γεγονός οτι μέσω της δικής μου περίπτωσης αναφερθείτε σε πράγματα που μπορεί να ενδιαφέρουν πολλούς που σας παρακολουθούν...Ευχαριστώ!

  5. #25
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Μάλλον θα πρέπει να έχω τύψεις που έγραψα σχετικά με το «μικρό καλάθι» που κρατάω στα μεγάλα τρίγωνα και ξεκίνησε μια σειρά από επιφυλάξεις και ενδοιασμούς. Ευτυχώς που η Κάτια φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να κρατήσει ψηλά τις προσδοκίες μας για το καλοκαίρι αυτό. Όταν έχεις βιώσει το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σου λογικό είναι να μη μπορείς να συμβιβαστείς με λογικές του στυλ «ναι με αλλά...». Όχι ότι πριν θα συμβιβαζόταν αλλά λέμε τώρα. Υποψιάζομαι ότι και ο Βαγγέλης θα βιώνει κάποια τέτοια διέλευση στον χάρτη του και γι’ αυτό προσδοκά την ανακάλυψη νέων κόσμων, διαστάσεων κλπ.

    Από την άλλη ο φίλος μας gias θα πρέπει να πρώτα να δει τι θα κάνει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ακριβώς πάνω στον Ήλιο του και μετά να περιμένει τα «δώρα» του «μέγα ευεργέτη». Πιθανότατα μάλιστα αυτός ο μέγας ευεργέτης στο γενέθλιο χάρτη του να είναι όχι μόνο σε αδυναμία παραδοσιακά στην Παρθένο αλλά και στον 12ο οίκο. Με τέτοιο γενέθλιο Δία και τώρα πάνω στο Μεσουράνημα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (ο οποίος Ποσειδώνας προφανώς είναι σε αντίθεση με το γενέθλιο Δία) μια καλή προοπτική καριέρας μπορεί να είναι η εθελοντική εργασία σε ιδρύματα απόρων. Εντάξει, πλάκα κάνω και ίσως δεν είναι σωστό έχοντας σαν μοναδικό άλλοθι την χαλαρότητα του καλοκαιριού. Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι ότι πριν εξετάσουμε μια διέλευση και τις πιθανές επιπτώσεις της θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουμε υπόψη τη γενέθλια θέση του εκάστοτε πλανήτη. Ευτυχώς ή δυστυχώς, η αστρολογία είναι τόσο ή και περισσότερο πολύπλοκη.

    Κατά τα άλλα, προφανώς ο καθένας βλέπει την εξωτερική πραγματικότητα με τα δικά του μάτια, τα δικά του φίλτρα και τους δικούς του περιορισμούς. Μέσα από αυτά, η αντικειμενική αλήθεια γίνεται προσωπικό βίωμα και κάπως έτσι διαμορφώνουμε την πραγματικότητά μας. Οι πλανήτες κάνουν τους ίδιους κύκλους για όλους τους ανθρώπους αλλά το θέμα είναι τι είμαστε εμείς σε θέση να δεχτούμε από τα δώρα τους.

    Άντε, καλή βδομάδα να έχουμε.

  6. #26

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Καλή εβδομάδα σε όλους!Εγώ την πήρα την ψυχρολουσία μου ελαχιστοποιώντας τις προσδοκίες μου απο το μεγάλο τρίγωνο... Πάντως να επισημάνω οτι ο γενέθλιος Δίας μου ειναι στον 11ο οίκο ,αν αυτό αλλάζει κάτι...αν αλλάζει πείτε το παρακαλώ !!!

  7. #27
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Πολλά αλλάζουν Gias και πραγματικά σκοπός μου δεν ήταν να σε προσγειώσω τόσο απότομα. Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, πρέπει ένας χάρτης να εξετάζεται στο σύνολο του. Μια διέλευση του Δία από τον 10ο είναι σίγουρα κάτι ευνοϊκό και όλοι στη θέση σου θα είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Αλλά, θέλεις να πάρεις κάποιες εκτιμήσεις για ζητήματα καριέρας χωρίς να αναφέρεις ούτε τη θέση της Σελήνης σου που είναι κυβερνήτης του 10ου σου. Εγώ πρώτα θα έβλεπα ποια είναι η γενέθλια θέση της και που βρίσκεται τώρα από πρόοδο και μετά θα εξέταζα τις διελεύσεις από τον 10ο. Ύστερα, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι η διέλευση του Δία θα σχηματίσει εκτός από το μεγάλο τρίγωνο και το ταυ τετράγωνο στα παρορμητικά με το οποίο έχει άμεση εμπλοκή ο Ήλιος σου. Αυτό δυστυχώς αποτελεί πιο χειροπιαστή πραγματικότητα από τα ενδεχόμενα δώρα του μεγάλου τριγώνου. Ακόμα, ο Κρόνος που συμμετέχει στο μεγάλο τρίγωνο πιθανώς να διελαύνει από τον 2ο οίκο σου. Δεν είναι καμιά καταστροφή αλλά μπορείς να περιμένεις ένα ξεκαθάρισμα στο τι έχει πράγματι αξία για σένα (συμπεριλαμβανομένου του τραπεζικού σου λογαριασμού).

    Όπως θα έχεις καταλάβει, δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις ούτε και μονοσήμαντες απαντήσεις αφού πραγματικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και χρειάζεται σοβαρή μελέτη πριν ειπωθεί στα σοβαρά το οτιδήποτε.

    ΥΓ. Μάλλον καλά έκανα που απείχα για κάποιο διάστημα από τις συζητήσεις. Φοβάμαι ότι θα πρέπει να ξαναποσυρθώ.

  8. #28
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Δημήτρη μου, επειδή ο Βαγγέλης είναι καινούργιος στη γειτονιά, αν θέλεις να ξεκατινιαστούμε, ευχαρίστως στο άρθρο μου για το τρίγωνο Ποσειδώνα\Κρόνου (από όσο θυμάμαι, το ίδιο αισιόδοξη ήμουν και τότε που έβαλες το like σου, εκτός αν το βάζεις χωρίς να συμφωνείς. Αλλάζει…) . Μην τον τρομάξουμε τον άνθρωπο ακόμα δεν άρχισε….
    Πάντως, όταν έγραψες «μικρό καλάθι», εξέφρασες μια άποψη και εγώ εξέφρασα τη δική μου. Δεν ξέρω γιατί είναι κακό αυτό. Δεν ξέρω γιατί σε πειράζει τόσο πολύ ώστε να μας «απειλείς» με απόσυρση στο υστερόγραφο.
    Ίσα-ίσα που οι συζητήσεις έχουν νόημα όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Είναι κακό να λες για τον Βαγγέλη ότι μπορεί να έχει κοινή διέλευση μαζί μου και γι’ αυτό ισχυριζόμαστε κάτι. Μας προσβάλεις στα μούτρα , αν δεν το καταλαβαίνεις. Και στο λέω εντελώς φιλικά. Έχεις πάντα το περιθώριο να υποστηρίξεις την γνώμη σου. Τα ποστ σου, όλοι τα διαβάζουν με χαρά, γιατί πάντα έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις.

    Να τη λες σε μένα που εκτίθεμαι μόνη μου και αυτοσαρκάζομαι, έχει καλώς. Να τη λες και στον Βαγγέλη, δεν πάει πολύ; Μαζέψου σε παρακαλώ. Δεν σε πρόσβαλε κανείς, όπως κάνεις εσύ τώρα.
    Last edited by katiakiss; 15-07-2013 at 01:28 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  9. #29
    Join Date
    Oct 2008
    Όνομα:
    Δημήτρης
    Location
    Αθήνα
    Posts
    549

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Καλημέρα Κάτια,

    Δεν υποστήριξα ποτέ ότι είναι κακό να είναι κάποιος αισιόδοξος, ούτε και πειράχτηκα με τις απόψεις σας. Ίσα – ίσα χαίρομαι τους αισιόδοξους ανθρώπους. Πολύ περισσότερο, δεν είχα καμία πρόθεση να σας προσβάλλω και μάλιστα στα μούτρα. Αν η πειραχτική μου διάθεση για τις ενδεχόμενες διελεύσεις στο χάρτη του Βαγγέλη, θεωρείται προσβολή, να ζητήσω ταπεινά συγνώμη.

    Αυτό που βασικά ήθελα να πω σε όλο εκείνο το ποστ είναι ότι ανάλογα με το τι συμβαίνει στον χάρτη μας, εκλαμβάνουμε διαφορετικά και την εξωτερική πραγματικότητα. Γινόμαστε λιγότερο ή περισσότερο δεκτικοί σε όσα έχει να μας δώσει το σύμπαν. Για να υποστηρίξω λοιπόν αυτή τη θέση, υπέθεσα (με χαλαρή και πειραχτική διάθεση) ότι εσείς οι δύο έχετε παρόμοιες διελεύσεις. Αν αυτό είναι προσβολή και πάλι συγνώμη.

    Όσο για την «απειλή» μου να αποσυρθώ, βασικά αναφερόμουν στον Gias που περίμενε ο άνθρωπος να διαβάσει κάτι αισιόδοξο για τα επαγγελματικά του και βρέθηκα εγώ να του χαλάσω τη μέρα.

    ΥΓ. Το ξέρω ότι το χιούμορ μου είναι εύκολα παρεξηγήσιμο. Και όπως φαίνεται δεν με ‘χεις συνηθίσει ακόμα.

  10. #30
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Η μοναδικότητα του φετινού Δία στον Καρκίνο

    Πράγματι το χιούμορ σου ήταν περίεργο σήμερα, αλλά αφού δεν είχες τέτοια πρόθεση, εγώ είμαι αυτή που ζητώ συγνώμη για την διασπαστική μου παρέμβαση.
    Πάντως, ο Ουρανός στον 1ο , δεν ευθύνεται για την άποψη που σχηματίζω για άλλους κόσμους. Ευθύνεται για το θάρρος μου να το λέω και για την αίσθηση ότι παραβιάζομαι , όταν λογοκρίνομαι. Δεν το επιτρέπω.

    Τέλος καλό, όλα καλά ...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads