- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Μεγάλο τρίγωνο
-
15-06-2006, 01:57 AM #21
Re: Μεγάλο τρίγωνο
Panther και Aγγελική, σας ευχαριστώ πολύ
Μαρίνα
-
15-06-2006, 05:50 PM #22
καλησπέρα , εχω να παραθέσω τα στοιχεία ενός ατόμου του οποίου ο χάρτης νομίζω εχει αρκετά τρίγωνα και χιαστί αν δεν κάνω λάθος και νομίζω οτι θα ήταν αξιόλογο να σχολιαστεί αν πάλι κάνω κάτι που δεν πρέπει ξεχάστε το πείτε πως δεν το γραψα ποτέ ...
πάντως και εγω θα ήθελα να αναφερθούμε έστω και μέσα απο παράδειγμα σε αυτα τα μεγάλα τρίγωνα και χιαστί κ.λ.π.
τα στοιχεία που αν θέλετε μπορούμε ως παραδειγμα να το σχολιάσουμε ειναι
14/01/1959 Ρέθυμνο Κρήτης ώρα 8:30 , γυναίκα
-
15-06-2006, 11:18 PM #23
Μαρακι μου, τα τριγωνα δεν συνιστουν κατ΄αναγκην, Μεγαλο τριγωνο.
Εαν θελεις διαβασε εδω.
-
16-06-2006, 09:47 AM #24
Μεγάλο τρίγωνο στο νερό δεν υπάρχει στο χάρτη σου σίγουρα.Η Αφροδίτη σου δεν σχηματίζει γωνία τριγώνου ούτε με τον Ποσειδώνα ούτε με τους Δεσμούς.
Οι κλήροι πάλι είναι νοητά σημεία στο χάρτη και η θέση τους καθορίζεται μέσω της εφαρμογής κάποιου είδου αριθμητικής φόρμουλας. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι κληροι και εκατοντάδες παρόμοιου τύπου νοητά σημεία μεσα σε ένα οποιοδήποτε χάρτη. Αν θεωρούσαμε ότι αυτά τα σημεία θα πρέπει να υπολογίζονται σαν υπολογίσημοι παράγοντες σε πιθανές γωνιακές διαμορφώσεις τότε κάθε χάρτης θα περιείχε καμμιά εκατοστή μεγάλα τρίγωνα,κοσμικούς σταυρούς,μυστικά παραλληλόγραμμα κλπ...
Τώρα για το μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά. Για μενα δεν υφίσταται ούτε αυτό. Εδώ θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνηση όμως. Υπάρχουν αστρολογοι και αστρολογικοί συγγραφείς που δίνουν μεγάλη έμφαση στην επιρροή του Χείρωνα αποδίδοντας του σημαντικότητα ανάλογη των πλανητών. Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει και δεν συμφωνώ με αυτό,αλλά ολες οι απόψεις είναι σεβαστες φυσικά. Είναι πιθανόν λοιπόν ο αστρολογος σου να ανήκει στην ομάδα αυτών που δίνουν μεγάλη σημαντικότητα στο χείρωνα,στους αστεροειδής,στους σταθερούς αστέρες κλπ Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν αναφερθηκε στο Ηλιος-Αρης-Χείρων.
Συμπερασματικά. Μεγάλο τρίγωνο στο νερό δεν υπάρχει,μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά για άλλους υπάρχει και για άλλους όχι...
Τώρα για το "υγρό πυρ" έχω μόνο μια λέξη: ανοησίες...Look to your orb for the warning...
-
17-06-2006, 12:15 PM #25
Originally Posted by Zondag
Σ' ευχαριστώ για την αναλυτική σου επεξήγηση. Με βοήθησες πολύ.
Μαρίνα
-
17-06-2006, 02:04 PM #26
Αγαπητή Μαρίνα,
αν θες να δείς οπτικά τα Μεγ. Τρίγωνα μπορείς να δεις την ημερομηνία 14/05/1977 12.10 (μεσημέρι) στην Αθήνα.
Φιλικά,may..
-
20-06-2006, 07:29 PM #27
Αγαπητή φίλη,
έχεις πραγματικά 2 μεγάλα τρίγωνα Ηλιου - Αρη - Χείρωνα, το ένα και Ποσειδώνα - Β.Δεσμό -Κλήρο Τύχης το άλλο. Βέβαια είναι ένα πολύ ενδιαφέρον Ωροσκόπιο όχι μόνο των 2 τριγώνων που έχει αλλά και λόγω των υπολοίπων σχηματισμών (πολλά ΤΑΥ και έναν μεγάλο σταυρό).
Για να μελετηθεί και να αποκρυπτογραφηθεί όμως χρειάζεται πολύ χρόνο και πολύ πολύ εμπειρία και θα είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για τους ενδιαφερόμενους του Φόρουμ.
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
-
21-06-2006, 11:23 PM #28
Originally Posted by Βασιλική Κόντη
Ευχαριστώ που θεωρείτε αξιόλογο τον χάρτη μου... :embarrest :embarrest . Αισθάνομαι σαν εθελοντής στο μάθημα Ανατομίας για φοιτητές Ιατρικής ... χε..χε..
Σοβαρά τώρα... Κυρία Κόντη ελπίζω αυτά τα δύο μεγάλα τρίγωνα να κάνουν τα "μαγικά" τους και να πάνε τα πράγματα καλύτερα...
Μαρίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.