- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 132
Thread: Οψεις Συναστρίας
-
08-09-2011, 06:28 PM #121
Re: Οψεις Συναστρίας
Γεια σας. Είμαι καινούργιο μέλος και έχω ενθουσιασθεί με το site σας. Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ και ο σύντροφός μου Αιγόκερος με ωροσκόπο Ιχθύ. Βλέποντας τους χάρτες μας παρατηρώ ότι όλοι σχεδόν οι οίκοι πλην του 8ου πέφτουν στο ίδιο ζωώδιο. Επίσης έχουμε και οι δύο σελήνη στον Καρκίνο στον 5ο οίκο, εγώ έχω ήλιο στον 7ο στην Παρθένο και εκείνος έχει 7ο οίκο στην Παρθένο. Η σχέση είναι μόνο 3 μήνες αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας αν αυτά που αναφέρω παραπάνω είναι σημαντικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
08-09-2011, 07:11 PM #122
Καλησπερα!:bigsmile: .Το γεγονος οτι εχει τον ιδιο ωροσκοπο με το αγορι σου ειναι δειχνει οτι εχετε μια παρομοια αντιμετωπιση στα θεματα που αφορουν τους οικους.Παρομοια και οχι ιδια γιατι ναι μεν οι οικοι σας πλην του 8ου ειναι ιδιοι αρα εχετε ιδιους κυβερνητες αυτων ,ωστοσο η οψεις που κανουν αυτοι οι πλανητες μεταξυ τους αλλαζουν τον τροπο θα διαχειριζεστε τα θεματα αυτα ενδεχομενως .
Γι ανα σου δωσω να καταλαβεις. Ο πρωτος οικος ,ο ωροσκοπος μας δηλαδη ειανι η εικονα που "δειχνουμε" τους αλλους προς τα εξω .Τι βλεπουν οι αλλοι σε εμας,τα χαρακτηριστικα μας. Εσυ και το αγορι σου εκπεμπετε μια αρμονικη εικονα προς τα εξω γιατι και οι δυο εχετε σαν κυβερνητη του ωροσκοπου σας τον Ποσειδωνα.Αρα στους απεξω" προβαλλεται αρχικα ,τα ποσειδωνια χαρακτηριστικα σας.
Ωστοσο μεσα στους γενεθλιους χαρτες σας ο ποσειδωνας βρισκεται μεσα σε διαφορετικο οικο η κανει οψεις με αλλους πλανητες.Αλλοιως θα λειτουργησει ο κυβερνητης του πρωτου οικου σου αν αυτος πεσει στον 2ο οικο σου (των οικο των οικονομικων ) και αλλοιως αν πεσει στον 3ο ( γραπτα,μικρες μετακινησεις,σχεσεις με αδερφια ,γειτονες κ.λ.π). Επισης αλλοιως λειτουργει ενας ποσειδωνας που θα κανει τριγωνο μεσα σε ενα ωροσκοπιο με την Αφροδιτη και αλλοιως σε τετραγωνο με τον κρονο.
Εχετε λοιπον ιδια βαση ,ιδιο καμβα αλλα ο καθενας μπορει αν ζωγραφιζει με διαφορετικα χρωματα τον πινακα του :bigsmile:. Σε οτι αφορα τωρα τις" σεληνες "στον 5ο οικο του αλλου ειναι ενδειξη οτι οι συναισθηματικες σας αναγκες ειναι το ιδιες ,ειστε και οι δυο της συναισθηματικοι,της οικογενειας και της παραδοσης :toung:.Επισης ο ηλιος σου στον 7ο ηλιο του αλλου θα το βρεις σε πολλα εγχειριδια αστρολογιας σαν "ενδειξη " γαμου με τον αλλον .Ωστοσο για να μην "τρελαινεσαι" πρεπει να σου πω οτι μια "καλη συνεχεια " η μια "καλη χημεια" εξαρταται απο πολλα μεσα σε ενα χαρτη .
Παντως τα στοιχεια που παρεθεσες δειχνουν αρμονικο δεσμο.
-
08-09-2011, 09:23 PM #123
Όταν σε μια συναστρια
ο κρόνος του ενός είναι σε σύνοδο με το βόρειο δεσμό του άλλου στο ζώδιο του ταύρου,
δείχνει καρμική σχέση??
στον έναν χάρτη η σύνοδος πέφτει στον 5ο οίκο και στον άλλο στον 7ο.
Ευχαριστώ πολύ όποιον μου πει...είναι σημαντικό για μένα!
-
08-09-2011, 10:06 PM #124
Errikaki λυπαμαι, αλλα δεν ειναι καρμικη σχεση.
Με την εννοια, οτι γνωριζεσθε απο καποια προηγουμενη ζωη.
Οπως εχει ομως χιλιοειπωθει στο σαιτ, ολοι οι ανθρωποι που συνανταμε στην ζωη μας, εχουν σκοπο να μας οδηγησουν στην ολοκληρωση μας.
Κλικαρισε <καρμικη σχεση> και θα βρεις ολοκληρωμενα αρθρα και πολλες συζητησεις πανω στο θεμα.
-
09-09-2011, 08:50 AM #125
ok!! ευχαριστώ!! θα κοιτάξω αν υπάρχει καρμικότητα... και ελπίζω να βρω κάτι! ....όχι τίποτε άλλο, έτσι για να ρίξω κάπου το φταίξιμο
-
09-09-2011, 12:26 PM #126
Hattie23 σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Θα ήθελα να σου πω ότι ένας γάμος δεν θα μ' ενδιέφερε γιατί είμαστε και οι δυο χωρισμένοι με παιδιά οπότε δεν "τρελαίνομαι" για γάμο. Μ' ενδιαφέρει όμως μια καλή σχέση και τα πράγματα δείχνουν καλά για την ώρα αν και είναι πολυ νωρίς ακόμα γιατί η σχέση είναι μόνο 3 μήνες. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι για το χρόνο σου
-
18-06-2013, 08:44 PM #127
Καλησπερα , θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια αν ειναι δυνατον...
Το μεσοδιαστημα Ηλιου -Σεληνης του συζυγου (Λεων 16,48) κανει συνοδο με την ακμη του 12ου οικου μου (Λεων 16,40), εχει αυτο καμμια ξεχωριστη ερμηνεια?
ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια και ελπιζω να ρωτησα στη σωστη ενοτητα
-
20-06-2013, 02:07 PM #128
Τα μεσοδιαστήματα είναι από μόνα τους ένα τεράστιο κεφάλαιο προς διερεύνηση. Αν αρχίσεις να ασχολείσαι λίγο πιο σοβαρά μαζί τους, θα δεις ότι υπάρχει αρκετό υλικό για να διαβάσεις, αλλά τελικά, η παρατήρηση σε βάθος χρόνου είναι εκείνη που βοηθά στην κατανόηση της λειτουργίας τους(προσωπικά , βρίσκομαι στην φάση του βάθους χρόνου…).
Επειδή τα μεσοδιαστήματα λαμβάνονται υπόψη συμπληρωματικά, ακόμα κι αν μιλάμε για το πιο σοβαρό μεσοδιάστημα (Ήλιου\Σελήνης), καλό είναι να περιοριζόμαστε στην εμπλοκή του με εξίσου σημαντικούς πλανήτες ή σημεία , στον χάρτη του άλλου ατόμου.
Προσωπικά , αν η ανοχή συνόδου του μεσοδιαστήματος Ήλιου\Σελήνης από την ακμή του 12ου , δεν ξεπερνά την 1ο απόσταση, θα ήταν ένα δεδομένο που θα το καταχωρούσα στην άκρη του μυαλού μου (και κυρίως επειδή είναι σύνοδος), αλλά δεν θα το θεωρούσα σημαντικό. Ωστόσο, πιθανότατα το πρόσωπο της ακμής 12ου να έλκεται από το πρόσωπο του μεσοδιαστήματος Ήλιου \Σελήνης με έναν ανεξήγητα μυστηριώδη τρόπο και ίσως να του προκαλούνται αντιδράσεις και αισθήματα που δεν εξηγούνται με την λογική. Από την άλλη, ο εσωτερικός και ανομολόγητος κόσμος του προσώπου της ακμής, δίνει νόημα και αίσθηση σκοπού στο πρόσωπο του μεσοδιαστήματος. Και πάλι όμως, είναι μία εκβιασμένη ερμηνεία που θα μπορούσε να στέκει σε περίπτωση που η ώρα γέννησης του ατόμου της ακμής είναι ακριβής!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-06-2013, 02:19 PM #129
Σας ευχαριστω για το χρονο σας!
-
21-06-2013, 02:01 PM #130
Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα... Άρης δικός μου, Πλούτωνας δικός του και ανάδρομος. Επειδή είναι στο ζυγό
(όχι και η καλύτερη θέση για τον Άρη), να υποθέσω ότι το πάνω χέρι έχει ο Πλούτωνας?
Ή επειδή είναι ανάδρομος είναι εξασθενημένος?
Εγώ ούτως ή άλλως έχω γενέθλια όψη συνόδου Άρη-Πλούτωνα. Μήπως είμαι πιο οικεία με
αυτήν την όψη από εκείνον ή αν σκεφτώ έτσι το ερμηνεύω λάθος?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.