s
Ψευδωνυμα ή nick name - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 182
    Όνομα:
    ΑΓΓΕΛΑ

Re: Ψευδωνυμα ή nick name

Το ψευδωνυμο μου το διαλεξα γιατι στο ημερολογιο των μαγιας η ημερομηνια γεννησης μου ανηκει στην αστροσκονη.Οσοι ανηκουν στην ομαδα αυτη
    μεταφερουν τη σοφια των αστρων και την σκορπιζουν στην γη.Το angie ειναι απο το ονομα μου Αγγελικη και το 66 απο το ετος γεννησεως μου.

Εγώ δυστυχώς το... ''kritsinaki'' δεν το διάλεξα, μου το κολλήσανε γιατί λένε οτι ροκανίζω τους άντρες σαν να τρώω κριτσινάκια... Ξέρετε που κάνουν και κρατς κρατς... :smile1:

Quote Originally Posted by kritsinaki
    Εγώ δυστυχώς το... ''kritsinaki'' δεν το διάλεξα, μου το κολλήσανε γιατί λένε οτι ροκανίζω τους άντρες σαν να τρώω κριτσινάκια... Ξέρετε που κάνουν και κρατς κρατς... :smile1:
    παντα τετοια.καλα τους κανεις:idea: :idea:

Χι Χι Χι...

Όνομα:
    Σωκράτης

Κυρίες προσοχή στα σφραγίσματα! Και να θυμάστε ότι το χιούμορ όλοι το ζητάμε αλλά βρισκόμαστε σε αστρολογικό χώρο και μάλιστα τον μεγαλύτερο και ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΟ της Ελλάδος και στους πρώτους στην κατάταξη της Ευρώπης και μάλιστα με διαφορά από κάποια άλλα κακέκτυπα κλεψίτυπα. Ας παραμείνουμε στην πρώτη θέση
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Μαρίνα

Διάλεξα αυτό το nick name για το προφανές: το χρώμα των ματιών μου που είναι και το σήμα κατατεθέν μου. Επίσης επειδή έτσι με φωνάζει ένας αγαπημένος φίλος από τη Γαλλία. :bigsmile:

Διάλεξα αυτό το όνομα γιατί πολύ απλά είναι το ονομά μου... Χρύσα...
    Και μου αρέσει πολύ..

Θα συμφωνήσω με την Χρύσα.
    Διάλεξα αυτό το όνομα γιατί είναι το ονομά μου……..
    Μέμη …..

Η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να μου "κολλάνε" παρατσούκλια και ψευδόνυμα από μικρή!Σχεδόν ποτέ δεν είχα ακούσει το κανονικό μου όνομα μέχρι την ηλικία των 5-6, σε σημείο να το ακούω και να μη γυρίζω!Οπότε είπα να βάλω το όνομά μου με μια μικρή παραλλαγή, από Μπέσυ...:suspiciou Το οποίο ούτε αυτό τελικά είναι το κανονικό μου τώρα που το συνηδητοποιώ.Πώς με λένε τελικά,ποια είμαι και που πάω???Άντε ας πάει και το παλιάμπελο..είμαι μια Βασιλική τελικά.

10. Re: Ψευδωνυμα ή nick name

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Εγώ επέλεξα το "ψευδώνυμο" μου απλά γιατί έτσι με φωνάζουν (κάποιοι καλοί "φίλοι") και την ημερομηνία 1977, γιατί τότε γεννήθηκα. Φιλάκια :toung:

Page 5 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)