s
Περί Πλούτωνα στον Αιγόκερο και πολιτικών επιρροών - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: Περί Πλούτωνα στον Αιγόκερο και πολιτικών επιρροών

Και αυτό που είχε γράψει ο Παίζης για το 2012 έχει κάποια στοιχεί και κολλάει και με τις γενικότερες εξελίξεις
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Αν και ελαφρως offtopic

Απο οτι ακουσα απο γνωστη αστρολογο στην τηλεοραση...
    Ειναι αληθεια οτι με τον Δια και τον Πλουτωνα στον Αιγοκερο αναμενουμε νεα σκανδαλα και τρομερα δυσαρεστα γεγονοτα και γενικα μια επικινδυνοι εποχη (Ατομα κυρους θα μπουνε φυλακη κλπ)

Kαι απο πληροφοριες που βρηκα ως τωρα
    Τρομερές οι πληροφορίες που βρήκες Αlien. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έρχεται να μας διδάξει πάρα πολλά.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Τρομερές οι πληροφορίες που βρήκες Αlien. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έρχεται να μας διδάξει πάρα πολλά.
    Eτσι φαινεται...
    Θα δειξει

Re: Ουρανόγραμμα Δεκεμβρίου 2007

Καλησπέρα σας! μάλλον γράφω σε λάθος σημείο αλλά έψαξα για σχετική ανάρτηση και δεν βρήκα κάποια που να μου δίνει δυνατότητα να απαντήσω.. συγχωρέστε με για αυτό... Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνετε όταν ο διελαύνων Πλούτωνας κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο. Το ρωτώ γιατί λίγο καιρό πρίν ο Πλούτωνας έκανε αντίθεση ακριβείας με τον ωροσκόπο μου και εκείνη την ημέρα έχασα την αδερφή μου.. τώρα είναι ανάδρομος και θα περάσει και πάλι από τις ίδιες μοίρες (10 μοίρες και 39΄) και μετά θα ξαναπεράσει ως ορθόδρομος πάλι... Ξέρω πως τα πάντα στην αστρολογία είναι συνδυασμοί.. αλλά υπάρχει περίπτωση η επανάληψη όψης να φέρει και τα ίδια αποτελέσματα;; η ημερομηνία γέννησής μου είναι 20/4/1973 ώρα 10:00 το πρωί Χαλκίδα. Ελπίζω να μην καταχράστηκα την φιλοξενία σας.. σας ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλησπέρα Μελμορ,

Επικοινώνησε μαζί μου με ιδιωτικό μήνυμα στην δική μου θυρίδα.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου
    ,
    Last edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 09-04-2013 at 11:26 PM.

Και εγω ωροσκοπο καρκινο στις τελευταιες μοιρες και πολλους πλανητες στα παρορμητικα και οταν θα μπει και ο κρονος στον αιγοκερω ασ'τα να πανε!!ελπιζω η συνοδος του δια με τον ωροσκοπο να σωσει τιποτα....κουραγιο...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)