s
[Συζήτηση] Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern) - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 130
  1. #51
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Quote Originally Posted by Victory View Post
    (Κάτια μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια....στο λέω κρυφά για να αποφύγουμε την έξωση )
    Ναι θα μπορούσε να είναι και τα παραπάνω αν και το τελευταίο για το παιδί έλαβε μέρος το 2011 όπου ο 5ος ήταν εμπεριεχόμενος τον 10ο της ηλιακής (ακμή 10ου 3ος γενέθλιος και 11ου 6ος γενέθλιος) και ο 5ος ηλιακής στην ακμή του 11ου γενέθλιου) Είναι το γεγονός που προσπαθώ να βρώ και από την ηλιακή για να το "δέσω" με τα υπόλοιπα προγνωστικά που το έδειχναν..Ευχομαι να μην ξανασυμβεί μιας που ξαναγύρισε περισυ το καλοκαίρι
    (κρυφά σου λέω ότι την αντιστροφή του άξονα στην Ηλιακή , δεν την λες επιτυχία. Όχι μόνο των γωνιακών αξόνων , αλλά όλων! Εδώ είχες την αντιστροφή του άξονα 5ου \11ου και έναν εμπεριεχόμενο που σημαίνει ότι τα θέματα του εμπεριεχόμενου απορροφούν το ενδιαφέρον μας. -μου ήρθε το εξώδικο! -Σσσσσς….)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  2. #52

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    (εντάξει κατάλαβα - σου μιλάω ψιθυριστά για ευνόητους λόγους και νομίζω ότι τώρα το κουβάρι της ηλιακής του 2011 ξεδιπλώθηκε ικανοποιητικά!!!! μιας που και ο Ερμής ηλιακής και κυβερνήτης 5ου γενέθλιου ήταν στον ωροσκόπο ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο με Κρόνο αλλά και ο προοδευμένος Αρης μπαστακωμένος στην ακμή 4ου και σε τράγωνο με την γενέθλια Σελήνη...Επίσης η προοδευμένη Σελήνη τη χρονιά εκείνη περασε από γενέθλιο Ερμή - προαναφερθήσες όψεις γενέθλιες -και ωροσκόπο όπου επίσης το γενέθλιο τετράγωνο ερμή Κρόνου ενεργοποιήθηκε ΚΑΙ από αυτή την όψη αλλά και ενισχύθηκε η όψη τετραγώνου γεν.Σελήνης -προοδευμένου Αρη που προανέφερα...Αυτά, φιλιά, ευχαριστώ πολύ .... σσσσσσ) ) Τίνα
    Victory

  3. #53

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Καλησπέρα σας! Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για την ηλιακή επιστροφή & όλα τα μηνύματα σχετικά με το θέμα της ηλιακής επιστροφής και μπορώ να πω ότι με βοήθησαν αρκετά!
    Αν και διαβάζω πολύ συχνά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. Γνωρίζω ότι οι απαντήσεις δεν έχουν προσωπικό χαρακτήρα, αλλά αν κάποιος έχει διάθεση ας μου πει τη γνώμη του για το παρακάτω, καθώς προσωπικά μάλλον δεν μπορώ (ή φοβάμαι να είμαι αντικειμενική στην ερμηνεία μου:
    Έχω ήλιο στον Κριό (στη 13') στον 5ο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον 11ο (με ανοχή μόλις 1.85)
    Ωροσκόπο στον Σκορπιό σε σύνοδο ιδιομοιρίας με Ουρανό, οι οποίοι η μοναδική όψη που σχηματίζουν είναι μια χιαστί με τον ήλιο μου.
    Η φετινή μου λοιπόν επιστροφή και μόνο ως...σχήμα να την δει κανείς, προβληματίζει. Άρης, Αφροδίτη, Ουρανός στον Κριό σε τετράγωνο με Πλούτωνα (και επάνω του η σελήνη της ηλιακής μου επιστροφής) και σε χιαστί με Κρόνο & Β. Δεσμό από τον Σκορπιό (πάνω στον Ωροσκόπο/Ουρανό μου), οι οποίοι με τη σειρά τους βοηθούν με εξάγωνα Πλούτωνα/Σελήνη. Το μόνο βοηθητικό (?) της υπόθεσης ο Δίας σε όψη εξαγώνου με την πολυαστρία στον Κριό και σε ανοιχτή σύνοδο με τον Ωροσκόπο της ηλ. επιστροφής, ο οποίος όμως είναι σε όψεις χιαστί και με τον Κρόνο/Β. Δεσμό και με τον Πλούτωνα/Σελήνη.
    Όλα αυτά βέβαια λαμβάνοντας υπόψη ότι τόσο ο Πλούτωνας (λόγω ωροσκόπου σκορπιού & στενής όψης με τον ήλιο) όσο και ο Ουρανός (λόγω ιδιομοιρίας με Ωροσκόπο) είναι κυβερνήτες και του Ωροσκοπίου.
    Ίσως η σωστή απάντηση είναι να βρω γρήγορα έναν καλό ψυχολόγο! Αν πάλι έχετε κάποια άλλη πρόταση/ιδέα, είναι ευπρόσδεκτη.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  4. #54

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Γεια σας κοριτσια , Τινα μου ναμαι και παλι , ειναι αληθεια οτι χωρις χαρτη , μου ειναι δυσκολο να βγαλω ακρη . Εχω μια προταση να κανω , να μας εδινες Τινα μια ημερομηνια , να βγαζαμε τον χαρτη και πανω σ΄αυτον να δουλευαμε την ηλιακη επιστροφη για να καταλαβαινουμε τι λεμε ; Γιατι λογω απειρειας μου εχω μπερδευτει με ολα οσα διαβαζω και δεν βγαζω ακρη . Τι λετε ; ζηταω πολλα ;Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

  5. #55
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Katy33 καλησπέρα,

    Οπου και όταν χιαστί όψη -άκρως καρμική υπόθεση - το μάτι μου άγρυπνο. Μελετώ το θέμα ανελλειπώς εδώ και χρόνια ώστε έχω καταλήξει σε πάρα πολύ σημαντικά συμπεράσματα.

    Ευνόητο λοιπόν ότι το μήνυμα σο μου κίνησε την περιέργεια ............και όχι μόνο. Μου άνεψε ερευνητικές φωτιές!

    Αλλα, .................υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Ωραία τα περιγράφεις . Ο τάδε πλανήτης εκεί ο άλλος παρακάτω και πάει λέγοντας. Ολα αυτά για το γενέθλιο μου έδωσαν ήδη μία πρώτη -ισχυρή δόση - χιαστί όψης.

    Προχωρώντας όμως στα περί της ηλιακής και μόνο με τόσες χιαστί εδώ εκεί παραπέρα, χάθηκα.

    Θα ήθελα -από ερευνητικής σκοπιάς και μόνο - ευχαρίστως να απαντήσω στις απορίες σου. Εχω έναν μικρό ενδοιασμό όμως. Επικοινώννησε επομένως σε προσωπικό μύνημα μαζί μου αν θες.

  6. #56
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Planitaki μου, δεν είναι δύσκολο να βρώ χάρτη, το δύσκολο είναι πως θα πρέπει να παρακολουθώ τα ποστ σας και να αναλύω γεγονότα, κάτι που θέλει χρόνο κι αυτή την περίοδο δεν τον έχω. Μπορείς αν θέλεις όμως να περάσεις κάποιον χάρτη ή όποιος άλλος θέλει ώστε να τον αναλύσετε τα μέλη κι όπου μπορώ θα βοηθήσω

  7. #57

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Καλησπέρα!Σκέφτηκα να κάνω μια απόπειρα ανάλυσης ηλ.επιστρ.για συγκεκριμένο θέμα που με ενδιαφέρει και να με καθοδηγήσει καποιος αν βεβαια υπαρχει διαθεση να τα ξεμπλέξω...
    Λοιπόν,υστερα από αρκετό καιρό αδράνειας θα ηθελά να δω αν θα υπάρξει κάποιο επαγγελματικό ξεκίνημα.

    Ο ωροσκόπος ηλιάκής στον ζυγό ,επομένως θέματα σχέσεων,συνεργασιών θα είναι στο επίκεντρό αυτης της γενεθλιακής χρονιάς,Και μέ τον ήλιο να βρίσκεται στον 10ο ηλιακό θεματα καριέρας θα είναι το κεντρικό στοιχείο της χρονίας.

    Η ακμή του 10ου ηλιακού οίκου στον καρκίνο και κυβερνήτης σελήνη στον κριο(νέα ξεκινήματα) στον 6ο ηλιακο σε σύνοδο με ηλιακό ουρανό(ενεργοποιει γενέθλιο τετράγωνο σελήνης-ουρανού)όπου αντιστοιχει στον 9ο γενέθλιο οίκο.Η σελήνη σε τρίγωνο με γενέθλιο ηλιο/ωροσκόπο 1ου οικου,σε τρίγωνο με δία/ουρανό5ου ενεργοποιει γενεθλιο τετράγωνο σελήνης-δια/ουρανου.

    Η ακμή του 6ου ηλιακού σε σύνοδο με την ακμή 9ου γενεθλιου και ακμή 7ου ηλιακού στον 9ο γενέθλιο.Αν καταλαβαίνω σωστά ίσως να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά ίσως κάποια συνεργασία με άτομα που ζουν ενδεχομένως εξωτερικό, η αλλή μακρινή πόλη ,η εγώ θα αλλάξω τοποθεσία κατοικίας αφου ο κυβερνήτης του 3ου ηλιακού ο δίας βρισκεται στον 9ο ηλιακό και με τα εξαγωνά προς σελήνη-αφροδίτη ενεργοποιει τα γενέθλια τετράγωνα και ο ηλιακός ωροσκόπος είναι στον 3ο γενέθλιο σε τετράγωνο με αρή κυβερνητη 10υ γενεθλίου.

    Υπάρχει μια πολυαστρία στον 9ο ηλιακό οικο ερμής,άρης.διαςστον καρκίνο.Ο ερμής κυβερνήτης του 9ου ηλιακού στον 9ο ηλιακό σε συνόδο με τον γενέθλιο άρη(κυβερνήτη 10ου γενεθλίου).Οάρης κυβερνήτης του 7ου ηλιακού σε τρίγωνο με γενεθλια σελήνη-αφροδίτη.Η ακμή του 9ου ηλιακού στον 11ο γενέθλιο ,ίσως κάποιος φίλος,γνωστός απο το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον να με βοηθήσει για κάποια συνεργασία;Δεν υπάρχει όμως καμία σκέψη μέχρι τώρα ουτε για αλλαγή πόλης κατοικίας,ουτε εχω παρέ-δώσε με άτομα που ζουν μάκριά...,ουτε εχω σκέψεις σπουδών.και δεν ξέρω αν ερμήνεύω σωστά η αν λέω οτί να΄ναι γιατι δεν μπορώ να τα συνδιάσω σωστά γιατι δεν ξέρω τι να πρωτοκοιταξω....Το ηλιακοMC στον 12ο γενέθλιο σε σύνοδο με γενέθλιο άρη,τετράγωνο κρόνο/πλούτωνα 4ου γενεθλίου δεν είναι σε θέση όμως που να δείχνει κάποια αλλαγή,παρά καποια δοκιμασία σε σχέση με οικογένεια;Βεβαια ο γενέθλιος αρης δεν δέχεται καμία όψη αποκανένα πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη παρά μόνο το γενέθλιο μεσοδιάστημα αφροδίτη/δία που είναι σε τετράγωνο με τον αρη εκεί πεφτει ο ωροσκόπος ηλιακής σε ακριβειας σύνοδο και το ενεργοποιεί.

    Σωστα εκανα και πηρα μόνο τον κυβερνήτη του 10ου ηλιακης (σεληνη) αφου με ενδιαφερει μονογια επαγγελματικα και το ηλιακό MC ,η πρεπει να επλακει και ο κυβερνητης του 6ου ηλιακου(που αν πρεπει να τον εμπλεξω και αυτον θα γίνει μια ωραιά σαλατα...)

  8. #58

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    melenia83 θα σε πειραζε να δωσεις τα στοιχεια (ημερομ ωρα και τοπο ) για να εχουμε το χαρτη και να μπορουμε να τα μελετησουμε ; διαφορετικα να αναλησουμε αν θελετε αυτον τον χαρτη 24-12-94 στη λαρισα 7,30 πμ , προκειται για την κορη μου που θα δωσει πανελληνιες . Σας ευχαριστω εκ των προτερων

  9. #59

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    melenia,αν και μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω χωρίς να δω χάρτη,πιστεύω ότι είναι σωστή η ανάλυση που έκανες.Αν συμφωνούν και τα άλλα προγνωστικά συστήματα,διαφαίνεται ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για το οποίο μάλλον θα αλλάξεις τόπο κατοικίας,εντός ή εκτός Ελλάδας.Επειδή ενεργοποιούνται αρκετά γενέθλια τετράγωνα, ίσως έχει κάποιες δυσκολίες όλο αυτό.
    Αν δεν υπάρχει προοπτική για αλλαγή τόπου κατοικίας, ίσως ο 9ος να δηλώνει τη φύση του επαγγέλματός σου. Ο 9ος έχει σχέση με διδασκαλία, ανώτατη παιδεία, νομικά θέματα. Υπάρχει κάτι που να σχετίζεται με αυτά στον επαγγελματικό σου τομέα;
    Κατά την γνώμη μου, θα πρέπει να δεις και τι κάνουν στην Η.Ε. και οι κυβερνήτες του γενέθλιου ωροσκόπου σου, του γενέθλιου 6ου και κυρίως του γενέθλιου MC.
    Πάντως το ετήσιο MC στον 12ο γενέθλιο συνδέεται με μετανάστευση...

  10. #60

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Πάντως παιδιά νομίζω ότι η Τίνα δεν εννοούσε αυτό όταν πρότεινε να βάλει κάποιο μέλος ένα χάρτη για εξάσκηση. Μάλλον θα ήταν καλύτερα να αναλύσουμε παρελθοντικό χάρτη, με γνωστά γεγονότα, τα οποία μπορούμε έτσι να επαληθεύσουμε.

 

 
Page 6 of 13 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads