s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 17
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 17 of 20 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 LastLast
Results 161 to 170 of 197
    Όνομα:
    cancerian

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Τώρα αν σας πω ότι εδώ και πολλές σελίδες έχετε ξεφύγει από το θέμα του άρθρου θα φανώ πολύ κακιά
    Τίνα μου χίλια συγνώμη. Το σταματάω εδώ !

καταρχην ευχαριστώγια τα σχόλια!μιας και το πιο δυσκολο από όλα μου φαίνεται να βρω τους δείκτες κάνω το εξής.Βλέπω σε ποιανού πλανήτη την κυριαρχία ή έξαρση είμαι εγώ που ξέρω πχ ότι είμαι σιγουρα ερωτευμένη και αγαπαω οπότε αυτός θα είναι και ο κυβερνήτης του άλλου.Το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω ως δείκτη τον 5ο ή τον 7ο οίκο αφού πρόκειται για μια κάπως ελέυθερη σχέση που όμως κρατάει 3 χρόνια.Βλέποντας viacombusta τον εναν δείκτη αποφασίζω να ξανακανω την αλλη μερα χάρτη οπότε ο άλλος βγαίνει στη δικιά μου έξαρση τριπλότητα και κυριαρχία.Καλύτερα δε γίνεται να βγει αποτέλεσμα νομίζω.τελικώς μπερδεύτηκα περισσότερο.Είναι δυνατον να κανεις 2 χαρτες για το ιδιο ερωτημα και να λενε διαφορετικα πραγματα?κατι δενγινεται σωστα

Όνομα:
    Τίνα

magiclife όταν δεν έχουμε βασικές γνώσεις ωριαίας, δεν θέτουμε ερώτημα εκτός κι αν σκοπεύουμε να ρωτήσουμε κάποιον που γνωρίζει. Προφανώς δεν έχεις διαβάσει όλα τα σχόλια... Όταν ξεκινάμε την ανάλυση ενός χάρτη πριν ακόμη τον περάσουμε στον υπολογιστή έχουμε ΗΔΗ αποφασίσει ποιους κυβερνήτες θα μελετήσουμε, δεν αλλάζουμε κατά τη διάρκεια της μελέτης ανάλογα με το ποιος κυβερνήτης μας βολεύει, διότι κατά αυτόν τον τρόπο ακυρώνουμε τον χάρτη μας. Αν οι κυβερνήτες που έχουμε επιλέξει είναι μπερδεμένοι τότε κοιτάμε αν υπάρχουν επικυρίαρχοι πλανήτες μέσα στον χάρτη (αφού βεβαίως έχουμε καθορίσει εξ αρχής ποιους οίκους θα μελετήσουμε) διαφορετικά τους φυσικούς σημειοδότες.

Αν θα πιάσει κάποιος κυβερνήτη τον 5ο ή τον 7ο εναπόκειται στην εμπειρία του γιατί είναι θέμα αντίληψης. Το σίγουρο είναι πως δεν βάζουμε σε διάστημα δυο ημερών το ίδιο ωριαίο. Όσο για το Via Combusta θα προτιμούσα τον όρο κεκαυμένη/καμμένη ζώνη, πύρινος δρόμος για να καταλαβαίνουν και τα υπόλοιπα μέλη για τι πράγμα μιλάμε

Τίνα μου, χρειάζομαι την βοήθειά σου!
    Έκανα ερώτημα αν θα πάρει η κόρη μου το lower το Μάιο.
    Αν πάρω τον 5ο και τον ριζικό 2ο (ο 10ος δικός της), οι υποδοχές είναι άθλιες (5ος Αφροδίτη στον Κριό και 2ος Κρόνος ανάδρομος στον σκορπιό) και δεν υπάρχει όψη φυσικά.
    Αυτά δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Είναι πολύ καλή, την ετοιμάζω εγώ και με την 27χρονη πείρα μου, νομίζω ότι θα το πάρει.
    Η Σελήνη στον λέοντα, κάνει σε 2 εξάγωνο με δία και μετά τετράγωνο με κρόνο, που είναι και η τελευταία όψη της πριν αλλάξει ζώδιο.
    Αρνητική απάντηση δηλαδή κι από κει.

Η ερώτησή μου είναι:τον 10 της πρέπει να πάρω ή τον 9ο της,μια που το ερώτημα αναφέρεται σε ξενόγλωσσο πτυχίο; Χλωμό το βλέπω αλλά είναι η τελευταία μου ελπίδα...
    Είμαι πολύ στενοχωρημένη...

Ψάχνοντας παρόμοια παραδείγματα σε διάφορα σάιτ, είδα ότι για τις εξετάσεις παίρνουν τον 9ο. Εγώ παρασύρθηκα από τους σημειοδότες της απόκτησης πτυχίου στους χάρτες πρόγνωσης που εμπλέκουν και τον 10ο...αχ, μακάρι να μου το επιβεβαιώσεις Τίνα μου ότι είναι ο 9ος!

(ο 9ος της είναι ο ωροσκόπος, δηλαδή ο Δίας και κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη σε 2 μονάδες χρόνου-οι εξετάσεις είναι σε 2 μήνες! Η Σελήνη είναι στην τριπλότητα του Δία. Η Αφροδίτη επίσης και στα όριά του. Είναι βέβαια σε αδυναμία...αυτό δεν ξέρω πώς να το μεταφράσω...Ο Δίας σε αδυναμία...θα είναι εύκολες οι εξετάσεις

Τα'χω παίξει, συγγνώμη! Καληνύχτα!
    Last edited by laparisienne; 24-03-2013 at 02:38 AM.

Καλημέρα!
    Δεν ανέφερα και το κάψιμο της Αφροδίτης από τον Ήλιο κυρίως γιατί έψαχνα τους σωστούς δείκτες για αρχή. Αλλά κι αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα ή τουλάχιστον δεν μπορώ εγώ να το εξηγήσω σωστά.

Όνομα:
    Τίνα

Θεοδοσία μου τον 9ο θα πάρεις, ριζικό και παράγωγο

Όνομα:
    cancerian

Καλησπέρα Laparisienne,

καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου πάνω στις εξετάσεις που πρόκειται να δώσει η κόρη σου. Από προσωπικό επίπεδο , πέρασα την ίδια αγωνία το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Έλενξε τον ωριαίο χάρτη πάρα πολύ καλά. Έλενξε, μήπως πέρα από την κλασσική συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών πλανητών πραγματοποιείται μεταφορά φωτός από έναν τρίτο πλανήτη.
    Επίσης, δώσε προσοχή στον τρόπο που έθεσες την ερώτηση. Αν η ερώτηση ήταν "Θα πάρει το πτυχίο η κόρη μου ; " Tότε ναι, κοίτα τον παράγωγο 9ο της κόρης σου. Αν όμως η ερώτηση είναι "Θα περάσει τις εξετάσεις η κόρη μου ; " , το αποτέλεσμα των εξετάσεων είναι το "κέρδος" (2ος) που πέρνουμε από τη γνώση ( 9ος ), δηλαδή ο 10ος . Προσοχή στις όψεις μεταξύ σημειοδοτών. Πρέπει να είναι θετικές ή έστω να σχηματίζονται με αρκετές υποδοχές μεταξύ των σημειοδοτών !!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2!
    Με τους 9ους τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά. Ηρέμησα λίγο...

Δεν μ'αρέσουν βέβαια οι αδυναμίες των δεικτών και το κάψιμο της Αφροδίτης. Και δεν ξέρω τι σημειοδοτούν.
    Αλλά ελπίζω το τρίγωνο Δία-Σελήνης να δίνει την τελική απάντηση...

Αγαπητέ cancerian, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και ελπίζω να είχες καλά αποτελέσματα!
    Μου έκανε εντύπωση η διευκρίνισή σου για το πτυχίο και τις εξετάσεις γιατί θα το σκεφτόμουν ανάποδα! Δηλαδή το πτυχίο να είναι ο 10ος και οι εξετάσεις ο 9ος! Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό αφού ουσιαστικά είναι το ίδιο ζητούμενο!
    Η δική μου διατύπωση ήταν :θα πάρει η κόρη μου το lower;θα περάσει στις εξετάσεις του Μαϊου; Στην ουσία πρόσθεσα τη δεύτερη πρόταση γιατί σκέφτηκα ότι δεν είχα βάλει τον χρονικό προσδιορισμό στην πρώτη. Νομίζεις ότι τα μπέρδεψα έτσι; Δεν ρωτάω κάτι διαφορετικό όμως, το β' σκέλος δεν αναιρεί το πρώτο. Από τον 10ο και τον 9ο οίκο αντίστοιχα, παίρνω εντελώς διαφορετικές απαντήσεις παρ'όλα αυτά. Είναι παράλογο!

υ.γ.Προς το παρόν, λέω να κρατήσω την ελπίδα μου για ένα καλό αποτέλεσμα και να την στριμώξω λίγο περισσότερο! Φυσικά, το φθινόπωρο θα ενημερώσω για το τι έγινε.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by laparisienne View Post
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2!
    Με τους 9ους τα πράγματα φαίνονται ευνοϊκά. Ηρέμησα λίγο...

Δεν μ'αρέσουν βέβαια οι αδυναμίες των δεικτών και το κάψιμο της Αφροδίτης. Και δεν ξέρω τι σημειοδοτούν.
    Αλλά ελπίζω το τρίγωνο Δία-Σελήνης να δίνει την τελική απάντηση...

Αγαπητέ cancerian, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και ελπίζω να είχες καλά αποτελέσματα!
    Μου έκανε εντύπωση η διευκρίνισή σου για το πτυχίο και τις εξετάσεις γιατί θα το σκεφτόμουν ανάποδα! Δηλαδή το πτυχίο να είναι ο 10ος και οι εξετάσεις ο 9ος! Επίσης, δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό αφού ουσιαστικά είναι το ίδιο ζητούμενο!
    Η δική μου διατύπωση ήταν :θα πάρει η κόρη μου το lower;θα περάσει στις εξετάσεις του Μαϊου; Στην ουσία πρόσθεσα τη δεύτερη πρόταση γιατί σκέφτηκα ότι δεν είχα βάλει τον χρονικό προσδιορισμό στην πρώτη. Νομίζεις ότι τα μπέρδεψα έτσι; Δεν ρωτάω κάτι διαφορετικό όμως, το β' σκέλος δεν αναιρεί το πρώτο. Από τον 10ο και τον 9ο οίκο αντίστοιχα, παίρνω εντελώς διαφορετικές απαντήσεις παρ'όλα αυτά. Είναι παράλογο!

υ.γ.Προς το παρόν, λέω να κρατήσω την ελπίδα μου για ένα καλό αποτέλεσμα και να την στριμώξω λίγο περισσότερο! Φυσικά, το φθινόπωρο θα ενημερώσω για το τι έγινε.
    Laparisienne, καθαρά από περιέργεια, μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία του χάρτη να ρίξω μια ματιά ; Στείλε μου ένα π.μ. !

Όνομα:
    cancerian

Kαλημέρα Laparisienne,

σήμερα το πρωί έριξα μια ματιά στο χάρτη σου. Θα προσπαθήσω να αναφέρω μερικά γενικά χαρακτηριστικά σχετικά με το πως επιλύουμε ερωτήσεις τέτοιου είδους.

Ο 9ος οίκος και ο Κ9, μας δείχνει την καθ' αυτό Γνώση. Μας δείχνει την ποιότητα της γνώσης, αν η γνώση έχει γερά θεμέλια και αν αυτή μπορεί να εκφραστεί. Όσες περισσότερες θεμελιώδεις δυνάμεις έχει ο Κ9 τόσο περισσότερη γνώση διαθέτει, πάντα φυσικά στο πλαίσιο της ερώτησης. Έπειτα , θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την τοποθέτηση του Κ9 μέσα στον χάρτη. Ένας Κ9 ο οποίος βρίσκεται σε γωνιακό οίκο μπορεί να μας δείχνει πως η "γνώση" μπορεί να εκφραστεί. Ένας Κ9 ο οποίος βρίσκεται σε ένα ζώδιο με φωνή (όπως τo ζώδιο των Διδύμων ή της Παρθένου ) μπορεί να μας δείχνει ότι η γνώση μπορεί να εκφραστεί ξανά. Αντίθετα όμως ένας Κ9 σε γωνιακό οίκο και σε σταθερό ζώδιο μπορεί να μας δείχνει πως ο ερωτών προτιμά να κρατάει την γνώση του για αυτον εαυτό του. Τα σταθερά ζώδια δεν υπόσχονται εξέλιξη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί με την ερώτηση : Aς πούμε για παράδειγμα πως ο ερωτών έχει σπουδάσει Ιατρική. Το να δούμε τον Κ9 να στέκεται μέσα στον 6ο οίκο δεν λαμβάνεται ως "εξασθένιση" του πλανήτη λόγω του 6ου, αλλά αντίθετα περιγράφει το είδος της γνώσης που κατέχει !

Πριν από πολλούς μήνες έθεσα ένα ωριαίο, σχετικά με το αν θα περάσω τις εξετάσεις. Ο Κ1 ήταν σε εξάγωνο με τον Κ10 και μάλιστα είχαν αμοιβαία υποδοχή από κυριαρχία. Επίσης ο Κ1 ήταν καρφιτσωμένος πάνω στο ΜC. O K9 μέσα στον 9ο και στην Κυριαρχία του. Όλα αυτά ήταν ένα βαρύγδουπο ΝΑΙ.
    Όταν έφτασε η ώρα των εξετάσεων , έθεσα ένα ωριαίο σχετικά με το αν θα περάσω στο πανεπιστήμιο. Είχε περάσει πολυς πολύς καιρός από τη στιγμή που έθεσα το πρώτο ερώτημα και εκτός αυτού καιγόμουν να μάθω. Ο Κ1 δεν ερχόταν σε καμμία επαφή με τον Κ9. Επιπλέον ο Κ1 ήταν καμμένος. Παραξενεύτηκα να σου πω την αλήθεια και σκέφτηκα πως κάτι δεν έχω ερμηνεύσει σωστά.

Λοιπόν, το αποτέλεσμα ήταν να πετύχω να περάσω στις εξετάσεις. Μάλιστα ήμουν ο 9ος από τους 150 που λαβανε μέρος στο διαγωνισμό. Δυστυχώς όμως οι θέσεις για αυτό το χρόνο ήταν 7. Επομένως αν και πέρασα στις εξετάσεις, δεν μπήκα στο πανεπιστήμιο.

Καταλαβαίνεις τώρα πόσο σημαντική είναι η διατύπωση της ερώτησης. Προσωπικά, το παράδειγμα αυτό με έκανε να καταλάβω πως δεν χώνουμε εξετάσεις, πτυχία , πανεπιστήμια μέσα στον 9ο.
    Οι εξετάσεις κρίνουν αν κάποιος θα βγει κερδισμένος ή ζημιωμένος από το σύνολο των γνώσεων που κατέχει την στιγμή που θα δώσει εξετάσεις. Η ζημιά και το κέρδος εμφανίζεται πάντα με τον 2ο του 9ου. Δηλαδή τον 10ο.

Συγχώρεσε με αλλά εχθές εκανα ένα λάθος. Είπα πως το πτυχίο είναι θέμα 9ου. Ήμουν λάθος. Το πτυχίο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τίτλο που μου δίνουν. Ναι, οκ : το πτυχίο μπορεί να το πέρνω στο πανεπιστήμιο και να δηλώνει το σύνολο των γνώσεων που έχω καταφέρει να εισπράξω. Ωστόσο όμως είναι απλά ένας τίτλος. Ένας τίτλος - μια τιμή - που έχω μέσα στην κοινωνία. Ένα χαρτί το οποίο θα κρεμάσω στον τοίχο μου και θα υπερηφανεύομαι για αυτό !

Κοίτα λοιπόν τώρα τον Ωριαίο χάρτη :

- Koίτα πόσο εξασθενημένη είναι η Αφροδίτη ( η κόρη σου ). Αρχικά περιπλανώμενη, έπειτα στην αδυναμία της και στην συνέχεια Καμμένη από τον Ήλιο και σε κατιόντα οίκο.

- Κοίτα τον Κ9 της. Είναι ο Δίας. Ο Δίας στους Διδύμους είναι ένας λαλίστατος Διας αλλά βρίσκεται μονάχα στο όριο του και σε κατιόντα οίκο.

- Αναρωτιέμαι αν ο Κρόνος ως Κ10, σημειοδότης των εξετάσεων, μέσα από την ανάδρομη κίνηση του εκφράζει πως είναι η δεύτερη φορά που η κόρη σου θα δώσει εξετάσεις.

- Επίσης η Αφροδίτη δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσει τον Κρόνο (ή τον Δια ) γιατί ο Ήλιος και ο Άρης παρεμποδίζουν τις όψεις μεταξύ των προηγούμενων.

Θα ήθελα πολύ να με ενημερώσεις για το αποτέλεσμα των εξετάσεων !

Page 17 of 20 FirstFirst ... 7 13 14 15 16 17 18 19 20 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 54 users browsing this thread. (0 members and 54 guests)