- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
-
20-03-2013, 05:40 PM #1
Κύπρος «Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες...»
Το ΟΧΙ της κυπριακής Βουλής και σύσσωμου του κυπριακού λαού στο οικονομικό χαρακίρι που σήμαιναν οι αποφάσεις του Eurogroup, μπορεί να έσωσε την εθνική μας αξιοπρέπεια και την ηθική μας υπόσταση αλλά μας άφησε τρομοκρατημένους και σε κατάσταση μεγάλη ανασφάλειας αφού τώρα το μέλλον είναι εξαιρετικά αβέβαιο και η καταστροφή προ των πυλών. Με την άρνησή μας να αποδεκτούμε το «κούρεμα» των καταθέσεων, ουσιαστικά αναλάβαμε εμείς εξ ολοκλήρου την ευθύνη της διαχείρισης της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο.
Ακολουθεί συζήτηση επί του άρθρου: Κύπρος «Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες...»
-
20-03-2013, 06:31 PM #2
Re: Κύπρος «Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες...»
Κοραλλία μου, φυσικά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω την άψογη ανάλυσή σου αστρολογικά. Θέλω μόνο να πω ότι είμαστε περήφανοι για σας, είμαστε στο πλευρό σας-εμείς, ο λαός, όχι οι προδότες που μας κυβερνούν-και σας ευχόμαστε το καλύτερο! Παντού σήμερα στην Ελλάδα αυτά συζητιώνται. Καλή δύναμη να έχετε και να μην φοβάστε!
-
20-03-2013, 10:19 PM #3
Αγαπημενη μου Κοραλια περιμενα αρθρο σου με αγωνια για τις εξελιξεις στην αδελφη μας Κυπρο
Σε ευχαριστουμε θερμα.
Ευχομαι το ΟΧΙ να σας βγει σε καλο οπως διαβασα την αναλυση σου υπαρχουν και θετικα
Ο Θεος να σας βοηθησει και εσας και εμας εδω,
γιατι ποναμε το ιδιο και χειροτερα εμεις εδω στην Ελλαδα απο τοσες ταπεινωσεις που δεχομαστε
σας λαος.
Την αγαπη μου να εχετε
και τουλαχιστον αν πεσετε θα πεσετε με ψηλα το κεφαλι
με αγαπη η Κουκι σουΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
20-03-2013, 10:51 PM #4
Θεοδοσία και Δεσποινάκι μου, σας ευχαριστώ πολύ και τις δυο. Με συγκινήσατε και κάνατε όλη αυτή την πίεση που νιώθω να μου βγει σε δάκρυα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι πολύ αισιόδοξη. Δεν το χωρά το μυαλό μας αυτό που έγινε εδώ και πραγματικά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει.
-
20-03-2013, 11:54 PM #5
Kα Μόζορα επειδή τυγχάνει να γνωρίζω λίγα πραγματα απ το πολιτικό παιχνίδι, καντε μου τη χάρη και δείτε εάν μπορείτε την ταινία "Το Δόγμα του Σοκ". Ολα είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων για επιβολή εξουσίας σε παγκοσμιο επίπεδο. Απλά εάν (που η γνώμη είναι ότι εχει γίνει) ξεφύγει αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει αντικτυπο μόνο στην Κύπρο αλλά σ ένα ευρύ γεωγραφικό πεδίο όπως ακριβώς έχει διαφανεί. Πέρα από την αστρολογική ανάλυση της χώρας και τις προβλέψεις που μας παραθέσατε και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό , το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ψυχραιμία. Βγείτε "έξω απ το καδρο" και θα καταλάβετε ότι αυτή ειδικά τη στιγμή δεν θα γίνει κάτι το φοβερό. Είναι μια πρώιμη ανυπολόγιστη και απρόβλεπτη αντίδραση της Κύπρου για την οποία κανείς δεν ήταν έτοιμος να την διαχειριστεί,ούτε η Ευρώπη ούτε η η Ρωσία ούτε η Κύπρος και η Αμερική. Η δική μου προσωπική άποψη (και μακαρι να κανω λάθος !!!!!) είναι ότι τελικά η Κύπρος θα υποχωρήσει στις πιέσεις της Ευρώπης με μια ¨"συμβιβαστικά διπλωματική" λύση και ως προς Ρωσία...Μακαρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε τον τροχό του χρόνου στην επόμενη "ειρηνική" εποχή της ανθρωπότητας, αλλά καλώς ή κακώς δεν υπογραφουμε συμβόλαιο αιώνιας ευτυχίας με την γέννηση μας. Η δική μου προσωπική ευχή είναι να ειναι μηδαμινές οι "παραπλευρες απώλειες" αυτού του τραγικού για τους λαούς bras de fer που παίζεται μια δεκαετία τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο
Victory
-
21-03-2013, 01:46 AM #6
Κατά βάθος δεν είμαι χαιρέκακη, αλλά έχοντας παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό τις ομιλίες πριν πέσει το τελικό σκεπάρνι του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΟΧΙ της πολιτικής ηγεσίας της ΚΥΠΡΟΥ, καθώς και του αποφασιστικού τρόπου που μίλησαν αισθάνθηκα και υπερήφανη και σαν να πήρα λιγουλάκι και τρόπον τινά το αίμα μου πίσω.
Έχω πολύ μα πάρα πολύ προσωπικούς λόγους να θέλω, να εύχομαι και να ελπίζω κάποτε να λήξει όλος αυτός ο κόλαφος, καθώς εκτός του ότι παντρεύτηκα Γερμανό, απέκτησα και τρία παιδιά εκεί, σπούδασα και έζησα για πάρα πολλά χρόνια στην Γερμανία ώστε να γνωρίζω από πρώτο –πρώτο χέρι το τι εστί γερμανική μπότα.
Ηθικά, ψυχικά και πάνω από όλα ανθρώπινα δεν δικαιούμαι να καταφέρομαι απέναντι των Γερμανών μιας και τα παιδιά μου φέρουν και γερμανικό αίμα μέσα τους, και αυτά και εγώ ζούμε τον 4ο –ψυχικό και συναισθηματικό – παγκόσμιο πόλεμο ( τον τρίτο τον έφαγα ως γερμανόπληκτα παντρεμένη )!
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμαι, δεν θέλω και σε καμία περίπτωση δεν απαρνιέμαι τους αμέτρητους Γερμανούς φίλους μου/μας, εμένα και των παιδιών μου και των Ελλήνων γενικότερα, που λόγο και πράξη είναι δίπλα μας, μας κατανοούν μας εμψυχώνουν και μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο.
Ως Ελληνίδα όμως ντρέπομαι για τα δικά μας χάλια ηθικά, ψυχικά συναισθηματικά, και για να ακριβολογήσω για τα δικά τους όλων όσων ακόμα έχουν το θράσος να μιλάνε και που δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες πολιτικούς.
Ως Ελληνίδα επίσης έχοντας παρακολουθήσει –συγγνώμη που θα παρεκτραπώ αλλά δεν το αντέχει πια άλλο ο Ωροσκόπος και ο Άρης μου – την τελευταία συνέντευξη του κ. Σόιπλε αν ποτέ κανείς μπορεί να ονομάσει ένα δεύτερο χιτλερικό μούτρο σαν και αυτόν κύριο, να λέει λες και μιλάει για στραγάλια και φιστίκια τι πάει να πει: να φορολογήσετε και εκείνους των 2.000 Ε,…………….ε όχι, ε όχι κύρια, καλά σου έκανε η Κύπρος και μακάρι να το είχαν κάνει και οι δικοί μας. Εκφοβιστή της κολάσεως!
Το ότι τον έθλιψε τον κ. Σόιπλε και το καραγερμανικό του εγωισμό –και καλά έπαθε – ουδόλως όμως με θλίβει. Αρκεί μία συναστρία με τον χάρτη της Κύπρου και του εν λόγω κυρίου, ( 18.91942 – 02:00 μ.μ. Freiburg im Breisgau ) και ίσα –ίσα μόνο τον Κρόνο της Κύπρου να κοιτάξει που σχηματίζει χιαστί όψη με τον Κρόνο του, καθώς και τον Ουρανό του χιαστί όψη με τον Ποσειδώνα της Κύπρου και θα καταλάβει το τι είδους δογματική, και επαίσχυντη προσωπικότητα διαθέτει και γιατί τον πήραν τα κλάματα και η θλίψη λες και αυτός θα πεινάσει.
Συγγνώμη που κούρασα. Συγγνώμη που ξεσπάθωσα, όμως όπως είπαν και οι προλαλήσαντες δική τους η ολιγαρχία και η πλουτοκρατία –εκατέρωθεν Κύπρου /Γερμανίας –Γερμανίας –Ελλάδας και τώρα Ρωσίας/Γερμανίας/Κύπρου/Ελλάδας! . Αυτοί καλά θα τα μαγειρέψουν, καλά θα τα φάνε και καλά συμπαρέσυραν έως τώρα και συνεχίζουν βέβαια να συμπαρασύρουν τον κοσμάκη στην απελπισία και την απόγνωση.
Λυπάμαι όποιου αστρολογικά σκεπτόμενου του την χαλάω, αλλά με έναν Δία/Διδύμων, Πλούτωνα/Αιγόκερω και με Ουρανό/Κριό, κανενός είδους πολιτικό χάρτη δεν εμπιστεύομαι και δεν χαλαλίζω μία. Προπάντων ούτε καν την λίγη φαιά ουσία που μου απέμεινε με τόσα και τόσα που περνάμε. Ένας είναι ο χάρτης και μία η ουσία. ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ –ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ – τον 4ο αυτή την φορά όμως, ψυχολογικό τραπεζικό παγκόσμιο πόλεμο. Πράγματι ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! Καλή τύχη σε όλους μας, σε εμάς, στην Κύπρο, τον απόδημο ελληνισμό και πάνω από όλα τα παιδιά μας!
Κοραλλία άδικα χαλαλίζεις τα δάκρυα σου. Η Κύπρος ήταν, είναι και θα παραμείνει ο οικονομικός παράδεισος των ολίγων. Έχουν κάθε λόγο να μην την αφήσουν να πέσει κάτω. Αυτοί κόπτονται πολύ περισσότερο. Αρκεί να σου τονίσω ότι σήμερα όλη μέρα μίλαγα με Κύπρο και πολύ σημαίνοντα πρόσωπα που γνωρίζουν τα μέσα και τα έξω, και έχω κάθε λόγο να καταλαβαίνω τα αισχρά πολιτικά παιχνίδια που παίζονται. Καλή δύναμη σε εσένα προσωπικά και τους αγαπημένους σου! Ξέρω, ήταν φοβερό σοκ για εσένα όσα θλιβερά συνέβησαν, αλλά πίστεψε με, όλα θα πάνε καλά!!Τουλάχιστον το εύχομαι απο βάθος καρδιάς.
-
21-03-2013, 04:03 AM #7
Παρακολούθησα με μεγάλη συγκίνηση τις εξελίξεις. Μάθημα αξιοπρέπειας, αλλά και απαράμιλλου θάρρους και ενότητας. Ολα θα πάνε καλύτερα απ΄ότι μας κάνουν να πιστεύουμε.
-
21-03-2013, 10:22 AM #8
""I'VE LONG SAID THAT CAPITALISM WITHOUT BANKRUPTCY IS LIKE CHRISTIANITY WITHOUT HELL. BUT, IT'S HARD TO SEE ANY GOOD NEWS IN THIS.""
FRANK BORMAN - ASTRONAUT - CHAIRMAN of EASTERN AIRLINES
Καλημέρα μαςVictory
-
21-03-2013, 11:00 AM #9
Victory
-
23-03-2013, 01:34 AM #10
Κοραλλια μου, μολις τωρα διαβασα το αρθρο σου και σ ευχαριστουμε πολυ για την αναλυση σου.
Ευχομαι, τα νεα που ακουγονται σημερα το βραδυ απο τα διαφορα καναλια, να διαψευσθουν εστω τη τελευταια στιγμη.
Ειλικρινα, εχετε την αγαπη μας. Τη δικη μας, των καθημερινων ανθρωπων, που νοιωθουμε ακριβως οσα βιωνετε.
Δυστυχως θα συμφωνησω με τη Victory. Το παιχνιδι ειναι σικε, ειναι συστημικο και αφορα σε ολη την Ευρωπη. Προσωπικα μαλιστα, καθολου δεν μου αρεσε η ψηφος αποχης του κυβερνωντος κομματος. Αφου πηρε αυτη την αποφαση, επρεπε να εκφραστει μ ενα ξεκαθαρο "οχι". Τα "ηξεις-αφιξεις", δεν συγχωρουνται απο τους "εταιρους μας". Ηταν τοσο φανερο, οτι δεν πιστευε σ αυτο που τελικα αναγκαστηκε να ψηφισει, αναγκασμενο απο την αντιδραση του λαου.
Κριμα επισης για τη σταση της Ρωσιας. (οκ , ασφαλως καταλαβαινουμε τα γεωπολιτικα παιχνιδια, αλλα μετα τις δηλωσεις Μεντβεντεφ, οτι τα ρωσικα κεφαλαια στις κυπριακες τραπεζες, δεν ειναι μονο απο ιδιωτες, αλλα τοποθετησεις απο κρατικες επιχειρησεις ,π.χ GAZPROM, ειχα καποιες σοβαρες ελπιδες).
Καπου ειχα δει, οτι ο Πουτιν επισης εχει σεληνη στους διδυμους και ο ηλιος του στο ζυγο, λογικα θα "πεφτει" στο 2ο οικο του χαρτη της Κυπρου, δεν ειναι ο 8ος βεβαια αλλα ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.