- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
Thread: Μεγάλο τρίγωνο
-
13-06-2006, 01:33 PM #11
Re: Μεγάλο τρίγωνο
Originally Posted by blueyes
Αγγελική,
μπορείς να βάλεις τον χάρτη? Απλά, για να ρίξουμε μια ματιά.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
13-06-2006, 03:45 PM #12
Και Μαρίνα, και γαλαζομάτα??? :blink1: Τυχερήηη
Ο κύριος αστρολόγος εννοούσε αυτό:
Τρίγωνο φωτιάς με άρη στις 7 τοξ-χείρων στις 7 κριού - ήλιο στις 12 λέων.
Τρίγωνο νερού με ποσειδ στις 25 σκορπ- Β.Δ στις 22 ιχθ-MC και κλήρο τύχης μαζί στις 20 καρκίνου.
φιλικά
ΑντωνίαΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
13-06-2006, 05:09 PM #13
Originally Posted by sagimoon
Φίλτατη Αντωνία
Σ' ευχαριστώ για τον κόπο. Αλλά, επειδή είμαι του νηπιαγωγείου σε γνώσεις αστρολογίας, μπορείς να μου πεις γιατρέ μου.... είμαι καλά; θα ζήσω; Κι αν είμαι τυχερή όπως λές... τότε γιατί τώρα τελευταία αισθάνομαι σαν πρωτοξαδέρφη του Μητσοτάκη?
Χιλια ευχαριστώ πάντως,
την αγάπη μου, :smile1:
Μαρίνα
-
14-06-2006, 10:02 AM #14
Το τυχερή κόλαγε στον συνδιασμό όνομα Μαρίνα που πάντα μου άρεσε και στα μάτια μπλε. Τώρα αν ο συνδιασμός συγγένειας και Μητσοτάκη σε δυσκολεύει δύο θα σου πω.
1. Τρέξε για αιματολογικές εξετάσεις
2. Βρε μπας και βγαίνεις με κανένα Δημήτρη (Μήτσο) και κανένα Παναγιώτη (Τάκη)
ταυτόχρονα ;;; Είναι ο μόνος λίαν επικίνδυνος συνδιασμός. Για ψάξου, για ψάξου...!!!!
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
14-06-2006, 11:53 AM #15
Έστω και καθυστερημένα μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ τα τρίγωνα που αναφέρει η Sagimoon (πρέπει να έγραψα λάθος το όνομα, συγνώμη).
Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσε να υποννοεί ο αστρολόγος, είναι αρκετά εμφανής τα τρίγωνα αυτά.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
14-06-2006, 12:49 PM #16
Originally Posted by panther
-
14-06-2006, 12:53 PM #17
Originally Posted by blueyes
Βέβαια, εάν δεις τον χάρτη σου αυτοί οι πλανήτες συνδέονται με μπλε γραμμή σε σχήμα τριγώνου, συν του ότι πάνω σε αυτές τις γραμμές φαίνεται και ένα τριγωνάκι που σου δείχνει τι είναι!I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
14-06-2006, 12:56 PM #18
Originally Posted by panther
Δες και εδώ Κύριες όψειςI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
14-06-2006, 01:19 PM #19
Μονο που ο Β.Δ. και το Μ.C. δεν ειναι πλανητες!!
-
14-06-2006, 01:43 PM #20
Originally Posted by ΑγγελικηI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.