s
[Συζήτηση] Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern) - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 130
  1. #41
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Θεοδοσία μου όχι κάθε φορά, θα μπορούσε για παράδειγμα να δείχνει ότι ολοκληρώνεται μια νομική διαδικασία, ή ότι θέματα 9ου οίκου αρχίζουν να απασχολούν την οικογένεια κτλ. Είπαμε συνδυασμοί μπορούν να γίνουν πολλοί. Και για να σου βάλω ένα κουιζάκι που ξέρω ότι σου αρέσει, πες μας τι πιστεύεις πως θα έδειχνε η ακμή του 2ου οίκου αν έπεφτε στον 10ο γενέθλιο;

    Κάτια καμία κατάχρηση, μακάρι να μιλούσαν και άλλα μέλη, είτε για να δώσουν απαντήσεις, είτε για να καταθέσουν τα δικά τους παραδείγματα.

  2. #42

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    " Για παράδειγμα του 9ου η ακμή μέσα στον γενέθλιο 4ο έδειχνε, τέλος σπουδών, ή επιστροφή στην πατρίδα/σπίτι αν ήσουν στο εξωτερικό, νομικές διαδικασίες για θέματα ακινήτων κτλ."
    Οντως εκστασιάστηκα κι εγώ Τίνα μ αυτήν την οπτική....το ομολογώ!!!!και αμέσως απορία γεννήθηκε
    Πως θα μπορούσαμε λοιπόν να εξηγήσουμε την ακμή του 5ου ηλιακού στον 4ο γεν. και πως εξηγούμε εμπεριεχόμενο τον 4ο γενέθλιο σε ηλιακούς οίκους; (πχ ακμή 9ου ηλιακού στον 3ο γενέθλιο και ακμή 10ου ηλιακού στον 5ο γενέθλιο)
    Απίστευτο το πόσα μαθαίνουμε εδώ μέσα και από όλους σας
    Να στε καλά, ευχαριστούμε
    Victory

  3. #43
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Νίκη μου, δεν θα σου απαντήσω. Θα σε βάλω να στίψεις το μυαλουδάκι σου να μας απαντήσεις και όπου σκαλώσεις εδώ είμαστε εμείς .

    Θα σου δώσω όμως βοήθεια . Με τι σχετίζεται ο 5ος οίκος και με τι ο 4ος; Κάνε τους συνδυασμούς και θα έχεις την απάντηση σου.

  4. #44

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Εγώ ευχαριστώ Κάτια μου! Κι αν είναι να ασχολείσαι έτσι και να μου εξηγείς και να μου επισημαίνεις, να σου δώσω τα στοιχεία μου και ό,τι πληροφορίες θέλεις και να συνεισφέρω στην στατιστική σου όσο θέλεις!!!!Χάρη εμένα θα μου κάνεις, αστειεύευσαι;

    Στο προκείμενο τώρα.


    Δεν έχει σημασία που σε ρώτησα αν είχε περάσει ο Ήλιος από ετήσιο Ερμή. Πάντως πέρασε πάνω από την ακμή του 9ου της Ηλιακής που έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή , όπως γράφεις. Και αυτό είναι αρκετά σημαντικό γιατί ενεργοποίησε την επίμαχη σύνοδο

    Κάτια μου, το MC της Ηλιακής έπεσε πάνω στον γενέθλιο Ερμή, όχι η ακμή του 9ου. Επίμαχη και σημαντική και αυτή η σύνοδος όμως, φαντάζομαι.

    τράνζιτ πλανήτες που μας ενδιαφέρουν είναι κυρίως οι αργοί, από Δία και πέρα.

    -Ο Δίας έκανε χιαστί με τον Ήλιο μου (γενέθλιο τρίγωνο).
    -Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας τετραγώνιζαν τον γενέθλιο Κρόνο.
    -Ο Πλούτωνας έκανε τρίγωνο με την Αφροδίτη μου, ενεργοποιώντας τη γενέθλια αντίθεση.

    -Ο Δίας έκανε αντίθεση με την προοδευμένη Σελήνη.
    -Ο Πλούτωνας έκανε χιαστί με τον Κρόνο.


    -Ο προοδευμένος Ερμής σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Β.Δ.(+30').Μπορείς να μου πεις σε ποιο οίκο έχεις τον Β.Δ και ποιος είναι ο κυβερνήτης του?

    Ο Β.Δ. είναι στον Κριό, στον 6ο.


    Επίσης, αν μπορείς να μου πεις που ήταν η δευτερεύουσα Σελήνη. Σε ποιο οίκο.

    Η προοδευμένη Σελήνη ήταν στον 4ο προοδευμένο οίκο(5ο γενέθλιο).

  5. #45
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Κάτια μου, το MC της Ηλιακής έπεσε πάνω στον γενέθλιο Ερμή, όχι η ακμή του 9ου. Επίμαχη και σημαντική και αυτή η σύνοδος όμως, φαντάζομαι. Έχεις δίκιο και είναι απείρως σοβαρότερο! Είχα στο μυαλό μου ότι ο Ερμής κυβερνά τον γενέθλιο 9ο και τα έκανα σαλάτα... Είναι και ο ανάδρομος , μην ξεχνάς.... (έκανε και στάση πάνω στον Ερμή μου... Δεν θέλω και πολύ...)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  6. #46

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Τέλειο το κουιζάκι Τίνα μου γιατί, εκτός του ότι τρελλαίνομαι για κουιζ όπως είπες, είναι κάτι που συμβαίνει στην τρέχουσα Ηλιακή μου Επιστροφή, άρα μ'ενδιαφέρει άμεσα!!!

    Και επειδή έχω και στο τόξο αρκετή ενεργοποίηση του άξονα 2/8, τον τράνζιτ Κρόνο στον 2ο για 2 χρονάκια, αλλά και επειδή, στις μέρες που ζούμε, είναι ένα θέμα που καίει, θα σου πω τι βιώνω και πώς έχω σκεφτεί ότι θα εκδηλωθεί.

    Στα γενικά πρώτα:

    1. Εφόσον η ακμή του 2ου πέφτει στον 10ο γενέθλιο, καταλαβαίνουμε ότι τα οικονομικά του ατόμου θα είναι θέμα μείζονος σημασίας την συγκεκριμένη χρονιά.
    2. Θα συνδέσουμε τα οικονομικά του με τη δουλειά του και, ανάλογα τις όψεις, θα εκτιμήσουμε αν θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα.
    3. Επειδή 2ος είναι και ό,τι μας δίνει αίσθημα ασφάλειας και η αυτοεκτίμησή μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτά τα θέματα θα τον απασχολήσουν έντονα, αφού έρχονται σε γωνιακό οίκο, αλλά και ότι μέσα απ'τα επαγγελματικά του, αυτά θα τονωθούν ή όχι.
    4. Επειδή 10ος είναι και κάποιος γονιός, θα μπορούσε να δείξει ότι τα οικονομικά του ατόμου θα σχετιστούν με αυτόν με κάποιον τρόπο....ως είθισται τελευταία στην Ελλάδα, ίσως με οικονομική βοήθεια του γονιού προς το παιδί.


    Όσο για τον δικό μου χάρτη, ο ετήσιος ωροσκόπος πέφτει στον 9ο γενέθλιο, 10 μοίρες πριν την ακμή του 10ου και στο ίδιο ζώδιο με τον 10ο, τον καρκίνο.
    Η ακμή του ετήσιου 2ου μέσα στον 10ο γενέθλιο, στον καρκίνο επίσης.
    Η ετήσια Σελήνη ακριβώς πάνω στον ετήσιο ωροσκόπο, κάνει χιαστί με τον Ήλιο (γενέθλιο τετράγωνο), ο οποίος πέφτει στον 8ο ετήσιο(να μην αναφερθώ αναλυτικά στις εντάσεις και τα προβλήματα, καταλαβαίνετε...).
    Η Σελήνη κάνει τετράγωνα με τα πάντα όλα (και ο ετήσιος άξονας 1/7 ως εκ τούτου)...
    Το τετράγωνο δε Σελήνης-Ουρανού είναι ακριβείας και εκδηλώθηκε λίγες μέρες πριν τα εφετινά μου γενέθλια με μια πολύ αρνητική εξέλιξη στη δουλειά μου...

  7. #47

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Χαχαχα Τίνα μου βρήκα πρωί πρωί την απάντηση σου και λέω να μην χάσω χρόνο....Λοιπόν ο 5ος σχετιζεται με παιδιά-δημιουργία-διασκεδαση-φλερτ....
    Εφόσον ο 5ος ηλιακής πέφτει στον 4ο γενέθλιο, αυτό που μπορώ να συσχετίσω είναι τουλάχοστον ένα από τα ακόλουθα:
    1. Μια σχέση (φλερτ,όπου δεν υπάρχει) θα υπάρξει και θα τελειώσει (αυτό ισως το υποδηλώνει και η ετήσια Αφροδίτη στον ετήσιο 1ο που είναι ακριβώς πάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο μου(ενεργοποιώντας τις γενέθλιες όψεις του ωροσκόπου) και ακριβώς πάνω στο γενέθλιο μεσόδιάστημα Αφρο/Ποσειδώνα.(Επίσης ο ετήσιος 8ος πέφτει πάνω στην γενέθλια Σελήνημου στον 7ο....Τέλος (ίσως) μιας σχέσης που θα εμφανιστεί)

    2. Θέματα που αφορούν το παιδί μου και με κάποιο τρόπο θα δωθεί ένα τέλος (δεν ξέρω εάν παιζει κάποιο ρόλο ή εάν λαμβάνουμε υπόψη το ζώδιο του παιδιού που είναι το ίδιο με την γενέθλια ακμή 5ου μου-Δίδυμοι)

    3. Ισως θέματα που αφορούν στη δημιουργία - ανακαίνηση ή πώληση - αγορά ακινήτου (δεν το βλέπω καθότι no money no honey, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις)ή αλλαγή κατοικίας μιας που ο 4ος ετήσιος πέφτει στον 3ο γενέθλιο και

    4. Ισως ασχοληθώ (επάγγελμα) με κάτι μέσα από το σπίτι, ή με κάτι που αφορά σε ακίνητα...(και πάλι όμως δεν διαφαίνεται κάτι τετοιο)

    Επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι χειροπιαστό να σας πω...και επειδή σύμφωνα και μέ άλλα προγνωστικά (τόξο και προοδευτικό) η φετινή χρονιά υπόσχεται διάφορες αλλαγές (εάν ενδιαφέρει και δεν κάνω κατάχρηση πολύ ευχαρίστως να τις αναφέρω ώστε να υπάρξει και το ανάλογο ιστορικό Κάτια μου ) θα περιμένω ΄μέχρι νεοτέρας για εμφάνιση γεγονότων!

    Στο θέμα του εμπεριεχόμενου γενέθλιου 4ου (δεν έχω φέτος τέτοια όψη , αλλά είχα σε παρελθοντικές ηλιακές όπου γενικά δεν ήταν και πολύ ησυχες χρονιές) τι έχεις να πεις Τίνα;
    Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και στήριξη
    Ευπροσδεκτες παρατηρήσεις και διορθώσεις...

    YΓ: Κάτι που μολις σκέφτηκα...ισως να υπόδηλώνει (ο 5ος ατον γεν 4ο) και το τέλος της (αναγκαστικής λόγω ανεργίας ) ανεμελιάς και τεμπελιας λόγω αναληψη ευθυνών μιας που δεν πρέπει να ξεχνώ τον τρανσιτ Κρόνο που τετραγωνίζει τον Ηλιο μου από τον 9ο στον 1ο και τέλος του έτους θα μπαστακωθεί πάνω στο μεσουράνημα μου...Ισως λέω!!!
    Last edited by Victory; 13-03-2013 at 09:33 AM.
    Victory

  8. #48

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Νιώθω μεγάλη ανάγκη να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι Τίνα
    Laparisienne βοηθάς πάρα πολύ
    Κάτια επίσης
    Καλημέρα σε όλους
    Victory

  9. #49
    Join Date
    Apr 2010
    Όνομα:
    Κάτια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,256

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    Victory , έχω ένα κακό. Όταν δεν έχω χάρτη, δεν μπορώ να κάνω ιδιαιτέρους συνειρμούς.

    Πάντως, ο ετήσιος 5ος στον 4ο, πέρα από όσα έγραψες, μπορεί να σημαίνει και έναν γάμο μέσα στην οικογένεια ή την άφιξη ενός παιδιού μέσα στην οικογένεια. Στην Ηλιακή επιστροφή δεν φαίνονται μόνο γεγονότα που μας αφορούν εντελώς προσωπικά. Αλλαγές του άμεσου περιβάλλοντός μας είναι θέματα που φαίνονται και που είναι σοβαρά κεφάλαια στη ζωή μας. Για παράδειγμα, αν έχεις αδέλφια και κάποιο από αυτά παντρευτεί και κάνει παιδί, αυτό είναι μια σπουδαία αλλαγή. Είναι ο ερχομός μιας ψυχής που πρόκειται να πάρει μία ιδιαίτερη θέση στη ζωή και την καρδιά σου.

    Από την άλλη, η ίδια σχέση 5ου\4ου με δύσκολες όψεις να εμπλέκονται και εφόσον και οι δευτερεύουσες κατευθύνσεις ή σοβαρές διελεύσεις από το γενέθλιο συμφωνούν, μπορεί να σημαίνει δυσκολίες με ένα παιδί στην οικογένεια. Για παράδειγμα , αν μιλάμε για μια χωρισμένη γυναίκα που έχει την επιμέλεια του παιδιού της, μπορεί να είναι μια χρονιά που ο σύντροφος το διεκδικεί και το παιδί ενδέχεται να φύγει από το σπίτι.

    Δεν λέω άλλα γιατί θα μου κάνει έξωση η Τίνα… (χαλάω το μάθημα...)
    Last edited by katiakiss; 13-03-2013 at 02:36 PM.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

  10. #50

    Re: Εισαγωγή και Μελέτη Ηλιακής Επιστροφής (Solar Rutern)

    (Κάτια μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια....στο λέω κρυφά για να αποφύγουμε την έξωση )
    Ναι θα μπορούσε να είναι και τα παραπάνω αν και το τελευταίο για το παιδί έλαβε μέρος το 2011 όπου ο 5ος ήταν εμπεριεχόμενος τον 10ο της ηλιακής (ακμή 10ου 3ος γενέθλιος και 11ου 6ος γενέθλιος) και ο 5ος ηλιακής στην ακμή του 11ου γενέθλιου) Είναι το γεγονός που προσπαθώ να βρώ και από την ηλιακή για να το "δέσω" με τα υπόλοιπα προγνωστικά που το έδειχναν..Ευχομαι να μην ξανασυμβεί μιας που ξαναγύρισε περισυ το καλοκαίρι
    Victory

 

 
Page 5 of 13 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads