s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 20 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 LastLast
Results 151 to 160 of 197

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Αχ καλέ μου Cancerian όντως έφαγα σούπα.....Κατ αρχας η ερώτηση ήταν εάν θα κερδίσω από την συνεργασία και όχι εάν θα επιτευχθεί μιας που ουσιαστικά με "παρακάλια " από την άλλη πλευρά ήταν η προσεγγιση. Ο Ηλιος -κυβερνητης 7ου βαλμολογείται με -4 (στην Κυβέρνηση Κρόνου πρόσωπο Ηλιου) και συγκυβερνήτης 7ου (εμπεριεχόμενος Παρθένος) Ερμής με βαθμολόγηση -9 στην Κυριαρχία Κρόνου και Κυβέρνηση Ηλιου επίσης.....Ο Κρόνος σκούζει λοιπόν...μιας που και η Αφροδίτη (κυβερνήτης 8ου- 2ος παράγωγος- ) είναι στην Κυβέρνηση Κρόνου και πρόσωπο Δία με βαθμολογία +20...Ο Κρόνος είναι παραδοσιακός Κυβερνήτης δικός μου (ωροσκόπος Υδροχόος) και ανέφερα τις όψεις του παραπάνω συν ένα καλό εξάγωνο με Πλούτωνα ....αλλά ο Ουρανός μες τα τετράγωνα.....Η Σελήνη τώρα (βαθμολογία 7)Κυβερνηση Κρόνου πρόσωπο Ερμή έκανε όψη τριγώνου με Δία τετραγώνου με Κρόνου και η επόμενη είναι σύνοδος με Αρη στον 12ο ...η επόμενη σύνοδος με ωροσκόπο....Δεν υπάρχει οψη με τους σημειοδότες και η Σελήνη....τα παμε...Μήπως τελικά δεν θα υπάρξει καν συνεργασία;λόγω έντονων κρυφών σημείων (12ος) που δημιουργούν ανασφάλειες; Αν θες cancerian βοηθα....αλλά στο δηλώνω ότι εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη
    Victory

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Victory View Post
    Αχ καλέ μου Cancerian όντως έφαγα σούπα.....Κατ αρχας η ερώτηση ήταν εάν θα κερδίσω από την συνεργασία και όχι εάν θα επιτευχθεί μιας που ουσιαστικά με "παρακάλια " από την άλλη πλευρά ήταν η προσεγγιση. Ο Ηλιος -κυβερνητης 7ου βαλμολογείται με -4 (στην Κυβέρνηση Κρόνου πρόσωπο Ηλιου) και συγκυβερνήτης 7ου (εμπεριεχόμενος Παρθένος) Ερμής με βαθμολόγηση -9 στην Κυριαρχία Κρόνου και Κυβέρνηση Ηλιου επίσης.....Ο Κρόνος σκούζει λοιπόν...μιας που και η Αφροδίτη (κυβερνήτης 8ου- 2ος παράγωγος- ) είναι στην Κυβέρνηση Κρόνου και πρόσωπο Δία με βαθμολογία +20...Ο Κρόνος είναι παραδοσιακός Κυβερνήτης δικός μου (ωροσκόπος Υδροχόος) και ανέφερα τις όψεις του παραπάνω συν ένα καλό εξάγωνο με Πλούτωνα ....αλλά ο Ουρανός μες τα τετράγωνα.....Η Σελήνη τώρα (βαθμολογία 7)Κυβερνηση Κρόνου πρόσωπο Ερμή έκανε όψη τριγώνου με Δία τετραγώνου με Κρόνου και η επόμενη είναι σύνοδος με Αρη στον 12ο ...η επόμενη σύνοδος με ωροσκόπο....Δεν υπάρχει οψη με τους σημειοδότες και η Σελήνη....τα παμε...Μήπως τελικά δεν θα υπάρξει καν συνεργασία;λόγω έντονων κρυφών σημείων (12ος) που δημιουργούν ανασφάλειες; Αν θες cancerian βοηθα....αλλά στο δηλώνω ότι εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη
    Αν θέλεις δώσε μου τα ακριβή στοιχεία και την ακριβή ερώτηση ώστε να το κοιτάξω τώρα που έχω χρόνο και να σε βοηθήσω να εξάγεις ένα συμπέρασμα από μόνη σου.

Κρόνος παραδοσιακός δικος μου....παντοδύναμος....αρα από μένα εξαρτάται αν θα γίνει τελικά ή όχι....Σήμερα είχαμε έντονη διαφωνία για τον τρόπο προώθηση του προϊόντος και τα κέρδη του....μου έκανε έντονη απληστία και τάση για εκμετάλλευση (δική μου)η κουβέντα πήρε διαστάσεις που πλέον αγγίζουν τα αρχικά όρια συνεργασίας.....Δεν τηρήθηκαν συμφωνηθέντα έαως τώρα από τον εταίρο άρα και όντως ο Κρόνος έχει το πάνω χέρι....φύση και θέση πλέον...(με προσέγγισε με πολύ πιεστικό τρόπο για να γίνει η συνεργασία) Σημειωτέον, η ερώτηση ετέθη 13/1/2013 και σήμερα έγινε αυτό που μόλις περιέγραψα...Τα τετράγωνα Κρόνου και Ουρανού...και Ποσειδώνα , ο τελευταίος με τον Δία....(εξετάζω και εξωκρόνιους)

Δεν είδα ότι πρόλαβες να γράψεις , σ ευχαριστώ για την διάθεση
    η ώρα είναι 09.15'
    Victory

Όνομα:
    cancerian

Κρόνος παραδοσιακός δικος μου....παντοδύναμος....αρα από μένα εξαρτάται αν θα γίνει τελικά ή όχι....Σήμερα είχαμε έντονη διαφωνία για τον τρόπο προώθηση του προϊόντος και τα κέρδη του....μου έκανε έντονη απληστία και τάση για εκμετάλλευση (δική μου)η κουβέντα πήρε διαστάσεις που πλέον αγγίζουν τα αρχικά όρια συνεργασίας.....Δεν τηρήθηκαν συμφωνηθέντα έαως τώρα από τον εταίρο άρα και όντως ο Κρόνος έχει το πάνω χέρι....φύση και θέση πλέον...(με προσέγγισε με πολύ πιεστικό τρόπο για να γίνει η συνεργασία) Σημειωτέον, η ερώτηση ετέθη 13/1/2013 και σήμερα έγινε αυτό που μόλις περιέγραψα...Τα τετράγωνα Κρόνου και Ουρανού...και Ποσειδώνα , ο τελευταίος με τον Δία....(εξετάζω και εξωκρόνιους)

η ώρα είναι 09.15'
    Ελπίζω η τοποθεσία που έγινε η ερώτηση να είναι στην Αθήνα. (Ουάου... Πολύ περίεργος χάρτης όντως ! )

Οχι Αθήνα.......μπορώ να σου στείλω π.μ.;
    Victory

Όνομα:
    cancerian

Οχι Αθήνα.......μπορώ να σου στείλω π.μ.;
    Ναι, καλύτερα να πάμε μέσω π.μ. την κουβέντα μας.

Εχεις υπερβεί το όριο μνμ και δεν μπορώ να σου στείλω,
    Ο τόπος είναι Λαρισα....σχεδόν....αλλά εάν σβήσεις μερικά μνμτα θα μπορέσουμε ,χαχαχαχαχα
    Victory

Όνομα:
    Τίνα

Τώρα αν σας πω ότι εδώ και πολλές σελίδες έχετε ξεφύγει από το θέμα του άρθρου θα φανώ πολύ κακιά

συγνωμη Τίνα μου....Δώσε θάρρος στον χωριάτη........
    Victory

Όνομα:
    cancerian

η ώρα είναι 09.15'
    Ο Κρόνος δεν είναι παντοδύναμος στο χάρτη. Είναι αρκετά αποδυναμωμένος και περιπλανώμενος, δηλαδή δίχως καν θεμελιωδεις δυνάμεις. Ένας περιπλανώμενος πλανήτης μοιάζει σαν έναν άστεγο, ο οποίος δεν ξέρει προς τα που να κατευθυνθεί, είναι αρκετά χαμένος και δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Βρίσκεται κοντά στον 9ο οίκο, και ετοιμάζεται να μπει σε αυτόν. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν το θέμα της ερώτησης έχει να κάνει και με τη μεταβίβαση σου εκτός συνόρων. Ίσως ετοιμάζεσαι να διανύσεις μια μεγάλη χλμετρική απόσταση.

Από την άλλη ο Ήλιος, στον 12ο είναι επίσης αποδυναμωμένος. Κυβερνάται όμως από τον Κρόνο. Από εσένα. Αυτό δείχνει πως η απέναντι πλευρά θέλει πολύ να σε "ακολουθήσει". Η τοποθέτηση όμως στον 12ο σαφώς θα έδειχνε κάποια ενέργεια από την απέναντι πλευρά , την οποία δεν βλέπεις εσύ. Ο Ήλιος βρίσκεται στην πτώση του Δία κ ο Δίας εδώ σημειοδοτεί το 2ο οίκο σου (τα κέρδη σου) και τον 10ο και 11ο ( καριέρα και επιδιώξεις/ελπίδες). Προφανώς η άλλη ομάδα έχει πρόβλημα με τις οικονομικές επιδιώξεις σου, δηλαδή με το ποσό που θέλεις να έρθει σε εσένα (2ος) ή με τη θέση σου απέναντι στο όλο ζήτημα.

Λοιπόν, επειδή η ερώτηση αφορά για το αν θα κερδίσεις από την συνεργασία, κοιτάζω κατευθείαν τον 4ο οίκο (το τελικό αποτέλεσμα). Ακριβώς πάνω στην ακμή του βρίσκεται ο Δίας. Είναι εξαιρετικά "σακάτης" Δίας , γιατί βρίσκεται στην αδυναμία του και ανάδρομος. Ο Δίας στους Διδύμους συμβολίζει τα "μικρά πράγματα", επομένως ακόμα και αν υπάρξει η συνεργασία ή ακόμα και αν υπάρχουν κέρδη από αυτή, σίγουρα θα είναι μικρά.

Ωστόσο νομίζω πως η συνεργασία αυτή δεν θα σε ωφελήσει. Γιατί ; Ο κυβερνήτης του 4ου, ο Ερμής , πλησιάζει για κάψιμο από τον Ήλιο. Μέσα στον δυσμενή 12ο.

Επίσης κάτι πολύ σημαντικό !!!! Η Σελήνη βρίσκεται σε πολιορκία. Πίσω της έχει αφήσει τον Κρόνο και μπροστά της βρίσκεται ο Άρης. Moiάζει σα να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Πιστεύω πως αν ακόμα και αν γίνει συνεργασία, θα βρεθείς λίγο στην "απ' έξω".

Page 16 of 20 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)