s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 20 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 141 to 150 of 197

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

H βαθμολογία για το πρόσωπο είναι 1, γιατί το πρόσωπο δείχνει ένα πολύ μικρό ενδιαφέρον. Η via combusta δεν μας πληροφορεί για το αν ενδιαφέρεται ή όχι αλλά μας λέει ότι βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση για κάποιο λόγο. Ο Κρόνος στον σκορπιό είναι υπό την κυριαρχία και στην τριπλότητα του Άρη....κοίτα λοιπόν τι είναι ο Άρης στο χάρτη για να δεις ποιος ή τι τον απασχολεί.

Επίσης, θέλω να καταγγείλω πόσο σπαστικό είναι να βγαίνει ο άλλος Κρόνος στον σκορπιό, που είναι στην αδυναμία της Αφροδίτης και στην πτώση της Σελήνης....μας έχει εντελώς στο φτύσιμο δηλαδή κι αυτό κινδυνεύουμε να συμβαίνει στις ωριαίες των 2 επόμενων ετών!!!!! Έφτασα να αναπολώ τον Κρόνο στο ζυγό!!!!

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω σε αυτήν την δυσμενή θέση και το κάψιμο αν επιτρέπεται;
    Η απορία μου είναι η εξής: έστω ότι σε έναν χάρτη ότι ο σημειοδότης του ζητουμένου είναι ο Ήλιος και παρατηρούμε ότι ο σημειοδότης του ερωτώντα πάει για κάψιμο με τον Ήλιο. Αυτό τι μας δείχνει;
    Γιατί από την μία το κάψιμο είναι αρνητικό, αλλά από την άλλη συμβαίνει η όψη με το κυβερνήτη του ζητουμένου, άρα η απάντηση είναι ναι...λέω εγώ τώρα

Όνομα:
    cancerian

Kοίτα να δεις τι γίνεται EΛΕΝΗ1 ,

Σαφώς το κάψιμο είναι δυσμενής θέση. Από το παράδειγμα σου και μόνο όμως καταλαβαίνουμε πως αυτός ο κακομοίρης Ήλιος δεν γίνεται πάντα να είναι τόσο αρνητικός. Επομένως ναι, η απάντηση είναι θετική - Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η - εφόσον οι πλανήτες είναι εξίσου δυνατοί και μπορούν να βοήθησουν ο ένας τον άλλο, και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με το περιεχόμενο της ερώτησης.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by magiclife View Post
    στην ίδια ερώτηση "ο ταδε ειναι ερωτευμένος μαζί μου",αν εγω ως σημειοδοτης ειμαι ο Ηλιος και αυτος ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται via combusta θα μπορούσε να σημαίνει οτι "κάηκε" από έρωτα ή ότι το θέμα είναι καμμένο οπότε άστο καλύτερα?

σύμφωνα με τον πίνακα θεμελιωδών δυνάμεων δεν είδα πόσο βαθμολογείται το να είναι ο πλανήτης στο πρόσωπο του άλλου(face)
    Καλημέρα magiclife !

Σχετικά με την ερώτηση που παραθέτεις : Στη διαδρομή via combusta συχνά υπολογίζουμε τη θέση της Σελήνης και της ακμής του ωροσκόπου. Σαφώς δείχνουν μια δύσκολη "φάση". Προσωπικά ποτέ δεν υπολογίζω άλλους πλανήτες σε αυτή τη θέση. Άσε δε που το θέμα της via combusta είναι πλέον αμφιλεγόμενο σήμερα.

Οπότε ΠΑΝΤΑ σε σχέση με το ερώτημα σου δεν θα μπορούσα, για κανένα λόγο, ότι "κάηκε " από έρωτα ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που θα έλεγα να κοιτάξεις σε αυτή την περίπτωση είναι οι υπόδοχές μεταξύ των πλανητών. Έτσι θα δεις αν είναι ερωτευμένος ή όχι.

Σχετικά με το πρόσωπο, χμ... δεν είναι δυνατή υποδοχή. Αν σκεφτείς πως η κυριαρχία είναι η απόλυτη αγάπη, η έξαρση η τρελή εξειδανίκευση και η τριπλότητα το "ανετο" μεταξύ φίλων και η συμπάθεια, τότε το πρόσωπο καταλαβαίνεις ότι δείχνει ένα μικρό ενδιαφέρον όπου είναι καλό από το τίποτα αλλά όχι τόσο δυνατό...

Σαφώς στη θέση σου θα λάμβανα υπόψιν μου και την "ποιότητα" των πλανητών αυτών. Με λίγα λόγια αναρωτιέμαι , πόσο πολύ ένας φωτεινός Ήλιος θα ήθελε έναν σκοτεινό Κρόνο. Απλά φωνάζω δυνατά την σκέψη μου τώρα, οπότε μη δίνεις σημασία. Κοίτα τις υποδοχές. !

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by lolita1111 View Post
    Γειά σας και απο μένα φίλοι μου,
    θα ήθελα να ρωτήσω αν οι δείκτες του 1ου και του 7ου οίκου (στην δική μου περίπτωση αν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου δείκτης 1ου Σελήνη και 7ου Κρόνος) κάνουν μεταξύ τους αντίθεση να φανταστώ πως δεν είναι καλός οιωνός; Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον 11ο του Ταύρου και κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο και ο Κρόνος είναι στον 5ο οικο στον Τοξότη και κάνει εξάγωνο με τον πλούτωνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Δυστυχώς η όψη της αντίθεσης δίνει αρνητική απάντηση. Ακόμα και όταν υπάρχουν θεμελιώδεις δυνάμεις και υποδοχές μεταξύ των σημειοδοτών. Σε αυτή την περίπτωση (την τελευταία) το γεγονός θα επιτευχθεί αλλά με αρκετή δυσκολία και τελικά θα επέρθει μετάνοια. Η όψη της αντίθεσης φέρνει κοντά τα πράγματα, μόνο για να τα χωρίσει ξανά .

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Victory View Post
    Τα φ'ωτα σας παρακαλώ πολύ!!! Σε ερώτηση εάν "δουλέψει" επαγγελματικά ένας προορισμός για ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα κοιτάω τον 10ο και 9ο λόγω θαλάσσιας απόστασης; (νησί) ή τον 2ο του 10ου απλά εφόσον στο μυαλό μου έχω τον προορισμό ως de facto πεδίο δράσης;
    Τίνα μου και λοιποί τα φώτα σας
    Ευχαριστώ πολύ
    Kαλησπέρα !

Βασικά , να έχεις στο μυαλό σου ότι οι σημειοδότες που λαμβάνουμε υπόψιν πηγάζουν πάντα από την ερώτηση που κάνεις και η κρίση γίνεται πάντα μέσα στο περιεχόμενο της ερώτησης. Ρωτάς για τα επαγγελματικά. Συγκεκριμένα ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα σε ένα νησί. Χμ... Γιατί να μπερδευτείς τόσο πολύ ; Θα μπορούσες να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα ακόμα και στη Σελήνη, αυτό που σε ενδιαφέρει δηλαδή είναι πώς θα πάει η δουλειά σου. Άρα είναι απλά θέμα του 10ου. Τόσο απλά.

Aγαπητέ Cancerian σ ευχαριστώ για την απαντηση...Εφτασα σ αυτόν τον τρόπο σκέψης επειδή ανοίγω κι άλλους προορισμούς....Η ερώτηση η συγκεκριμένη ετέθη για το συγκεκριμένο νησί , εάν πάει καλά...
    Πιστεύεις ότι το δυσκόλεψα; Ακόμη και στη γενική ερώτηση γι την καινούργια συνεργασία ,έαν πάει ΄, υπάρχουν σημεία που με μπερδεύουν στην ανάλυση....γι αυτό κμαι αναγκάστηκα να κινηθώ σε ξεχωριστή ανάλυση ωριαίας για τους διάφορους προορισμούς...Αν είναι λάθος θα ήθελα να το ξέρω.
    Victory

Όνομα:
    cancerian

Aγαπητέ Cancerian σ ευχαριστώ για την απαντηση...Εφτασα σ αυτόν τον τρόπο σκέψης επειδή ανοίγω κι άλλους προορισμούς....Η ερώτηση η συγκεκριμένη ετέθη για το συγκεκριμένο νησί , εάν πάει καλά...
    Πιστεύεις ότι το δυσκόλεψα; Ακόμη και στη γενική ερώτηση γι την καινούργια συνεργασία ,έαν πάει ΄, υπάρχουν σημεία που με μπερδεύουν στην ανάλυση....γι αυτό κμαι αναγκάστηκα να κινηθώ σε ξεχωριστή ανάλυση ωριαίας για τους διάφορους προορισμούς...Αν είναι λάθος θα ήθελα να το ξέρω.
    Kαλησπέρα Victory !

Με όσα μου αναφέρεις, όχι, δεν είναι λάθος ο τρόπος σκέψης σου. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και άλλοι προορισμοί στη σκέψη σου. Νομιζα πως πιθανό ενδιαφερόσουν για έναν προορισμό. Ωστόσο και πάλι, το πραγματικό ερώτημα της ερώτησης που θέτεις για κάθε προορισμό είναι το ίδιο. Πως θα πάει το νέο άνοιγμα.

Προσφατα δούλευα πάνω σε έναν παρόμοιο χάρτη. Η ερωτούσα με ρώτησε αν θα μπορέσει να βρει δουλειά σε ένα συγκεκριμένο μέρος της Ελλάδας. Μάλιστα το ανέφερε στην ερώτηση της. Ο τρόπος που δούλεψα τον χάρτη είναι απλά να κοιτάξω τον κυβερνήτη του 10ου της, όπου μάλιστα συμμετείχε σε συλλογή φωτός, κάτι δηλαδή που υποσχόταν ότι θα βρει στο μέρος που αναφερόταν η ερώτηση της. Με λίγα λόγια δεν κοίταξα 9ο. Δεν ανακάτεψα και άλλους πλανήτες. Πιστεύω δεν χρειαζόταν. Άλλωστε πιστεύω πως ο χάρτης από μόνος του θα το έδειχνε αν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Tι είναι εκεινο που σε μπερδεύει στο χάρτη που αναφέρεται στη συνεργασία ?

Παίζει πολύ δωδέκατος...(Ωροσκόπος υδροχόος με Ουρανό σε τετράγωνο με Αφρο και πλούτωνα -11ος, που είναι σε σύνοδο και τρίγωνο με Δία. Εμπεριεχόμενος στον πρώτο ο Ιχθύς - ποσειδώνας σε τετράγωνο με Δία στην ακμή 4ου. Και ένας φορτωμένος 12ος με Ηλιο-κυβερνήτη 7ου και στις 3 μοίρες απόσταση Ερμής -Παρθένος εμπεριεχόμενος στον 7ο ,παρασκήνιο τρελό και φυσικά μια έντονη τάση για εξαπάτηση από μεριάς του συνεργάτη...Αυτό καταλαβαίνω και απ την άλλη με μπερδεύει το τρίγωνο του Δϊα με την Σελήνη στον 12ο, έστω και αποκλίνων καθώς και το τρίγωνο του Ηλιου με τον Ν.Δ. και εξάγωνο με Β.Δ. επίσης η παρουσία του Κλήρου της Τύχης στον 1ο.,...έναν Κρόνο στον 8ο που τετραγωνίζει Σελήνη και Αρη στον 12ο......Εχω τις φρίκες μου Cancerian...Και η ανασφάλεια συνεχίζει και υπάρχει αλλά η συνεργασία προχωρά μέχρι στιγμής με πολύ δικό μου φιλότιμο
    Victory

Όνομα:
    cancerian

Παίζει πολύ δωδέκατος...(Ωροσκόπος υδροχόος με Ουρανό σε τετράγωνο με Αφρο και πλούτωνα -11ος, που είναι σε σύνοδο και τρίγωνο με Δία. Εμπεριεχόμενος στον πρώτο ο Ιχθύς - ποσειδώνας σε τετράγωνο με Δία στην ακμή 4ου. Και ένας φορτωμένος 12ος με Ηλιο-κυβερνήτη 7ου και στις 3 μοίρες απόσταση Ερμής -Παρθένος εμπεριεχόμενος στον 7ο ,παρασκήνιο τρελό και φυσικά μια έντονη τάση για εξαπάτηση από μεριάς του συνεργάτη...Αυτό καταλαβαίνω και απ την άλλη με μπερδεύει το τρίγωνο του Δϊα με την Σελήνη στον 12ο, έστω και αποκλίνων καθώς και το τρίγωνο του Ηλιου με τον Ν.Δ. και εξάγωνο με Β.Δ. επίσης η παρουσία του Κλήρου της Τύχης στον 1ο.,...έναν Κρόνο στον 8ο που τετραγωνίζει Σελήνη και Αρη στον 12ο......Εχω τις φρίκες μου Cancerian...Και η ανασφάλεια συνεχίζει και υπάρχει αλλά η συνεργασία προχωρά μέχρι στιγμής με πολύ δικό μου φιλότιμο

Kαλησπέρα Victory.

Bρε Victory μου, συγνώμη κιόλας, αλλά τι αστρολογική σούπα είναι αυτή ; Θα ήθελα να σε βοηθήσω λίγο να ξεμπερδέψεις τα πράγματα στο μυαλό σου.

Λοιπόν, συνεργασίες... Χμ.... Συχνά στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι ερωτήσεις συνεργασιας αφορούν κατά πόσο θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Κατά πόσο δηλαδή θα πραγματοποιηθούν.

Οι συνεργασίες είναι θέμα του 7ου οίκου. Επομένως κοιτάμε τον κυβερνήτη του 7ου στο χάρτη. Παρατήρησε πόσο δυνατός είναι. Πόσες θεμελιώδεις δυνάμεις έχει. Ένας πλανήτης με αρκετές θεμελιώδεις δυνάμεις (δηλαδή όχι περιπλανώμενος) είναι ικανός για δράση. Το ίδιο συμβαίνει με το δικό σου σημειοδότη και τη Σελήνη. Οι συνεργασίες για να συμβούν και να είναι παραγωγικές συχνά και στο μεγαλύτερο ποσοστό πρέπει να γίνονται από δυνατούς πλανήτες.

Η πραγματοποίηση μιας συνεργασίας έρχεται πάντα μέσα από μια συγκλίνουσα όψη μεταξύ των σημειοδοτών ή μέσα από μεταφορά φωτός, είτε μέσω συλλογής φωτός (βοήθεια από 3ο πρόσωπο). Ιδιαίτερα δυνατή είναι και η αμοιβαία αποδοχή , όπου οι πλανήτες (σημειοδότες) αρέσκονται ο ένας στον άλλο και επομένως βοηθούν.

Αυτά πάντα με βάση το περιεχόμενο της ερώτησης.

Page 15 of 20 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 43 users browsing this thread. (0 members and 43 guests)