- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 68 of 68
-
13-09-2012, 09:43 PM #61
Re: Ωριαία Αστρολογία : Ανάλυση " Θα κάνω σοβαρή σχέση με τον Χ ; "
Καλή μου yiotd η πρώτη όψη που θα κάνει είναι ένα τρίγωνο με τον Αρη αλλά στη θέση που βρίσκεται κάνει και τρίγωνο με Κρόνο
Ο Ηλιος βρίσκεται στον 11ο οίκο.
Τώρα για να δω και το σπίτι αν βρίσκεται το σκουλαρίκι ο κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος στον 1ο οίκο αν αυτό λέει κάτι.
Στον 2ο δεν έχω άλλο πλανήτη τον Αρη μόνο και τον Β.Δεσμό που λογικά φέρνει επιτυχία στην Ωριαία να ελπίζω ή να πάω να τον ξαναφτιάξωΣε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
14-09-2012, 02:01 AM #62
Να ρωτησω κατι , υπαρχει καποιο λινκ που να αναλυει ολα αυτα για τα προσωπα της τριπλοτητες κτλπ ? Αυτα με μπερδευουν
-
14-09-2012, 01:09 PM #63
Καλημέρα σε όλους και καλό Φθινόπωρο!
Αγαπημένη Αριδήλη θεωρώ ότι το σκουλαρίκι σου πιθανότατα θα βρεθεί.
Βοηθάει και το γεγονός ότι ο Ήλιος είναι σε οίκο πάνω από τον ορίζοντα (11ο).
Κοίταξε σε χαμηλά σημεία στο σπίτι σου. Και ρίξε μια ματιά σε αυτό. θα σε βοηθήσει.
Χαμένα αντικείμενα και Ωριαία Αστρολογία
-
14-09-2012, 04:29 PM #64
Νομίζω πως αυτό: Όρια ή Όροι θα μπορούσε να σε βοηθήσει πολύ. Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο, αλλά αν κοιτάξεις κυρίως τον πίνακα που έχει στο τέλος του ίσως βοηθηθείς αρκετά!
-
15-09-2012, 03:48 PM #65
Καλή μου yiotdδιάβασα όλο το άρθρο καθώς και άλλα του κ.Παίζη επάνω στην ωριαία μα έχω κάποια κενά.
Σου παραθέτωνα δεις κάτι που εγώ δεν βλέπω.
Εγώ με το χάρτη και μ'αυτά που γνωρίζω βλέπω:
Εγώ στον 10οίκο πράγματι τελευταία που είδα το σκουλαρίκι ήταν στο χώρο της δουλειάς
σε τετράγωνο με τον Κρόνο και 2ος κυβερνήτης μου σημαίνει ίσως ότι άργησα να κάνω την ερώτηση άσχετα ότι το'ψαχνα απ'την 1η μέρα το'χασα μέσα σε πίεση και ένταση σίγουρα.
Τώρα σε σχέση με τ'αντικείμενο σαν σκουλαρίκι χρυσό δεν θα'πρεπε να'ταν κάτι με Ηλιο ή με Αφροδίτη εν'τούτοις λαμβάνω τον Αρη σηματοδότη του μέσα στον 2ο και σε σύνοδο μήπως είναι στοιχείο που μου δείχνει αρνητική απάντηση?
Και να πάρω ως θετική να πω βρίσκεται βόρεια πολύ βαθιά σε σκοτεινό σημείο που έχει επαφή με νερό ή σωληνώσεις!
Τη θέση της Σελήνης δεν μπορώ να καταλάβω σε κατιόντα οίκο και σε διπλό ζώδιο το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είναι η 2η φορά που το χάνω και αυτό είναι που μ'εχει τρελάνει
Ο σκοπός είναι αν θα το βρω να γλιτώσω για 2η φορά την κατασκευή του!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
15-09-2012, 03:51 PM #66
Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
27-01-2013, 09:42 PM #67
Κατ'αρχήν ζητώ συγγνώμη για το spam.. Κατά δεύτερον καλησπέρα!!! Διάβασα το θέμα αρκετό καιρό πριν όμως πρόσφατα μου προέκυψε ένα παρόμοιο. Αγαπητέ Cancerian θα χρειαζόμουν τη βοήθεια σου.. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σου στείλω pm καθώς είναι φουλ η "αποθήκη" σου... Αν έχεις τη διάθεση και την όρεξη για βοήθεια, στείλε μου ένα μύνημα... Πραγματικά και οι κυβερνήτες είναι ίδιοι απλά ο Δίας είναι του 7ου, η Σελήνη είναι κενής πορείας και το ερώτημα ίδιο με αυτό του post σου..
-
29-01-2013, 03:23 AM #68
Καλημέρα!
Διάβασα σχεδόν ολόκληρο το θέμα, καθώς και ό,τι είχε γράψει η κ.Ζαχαριάδου σαν εισαγωγή στην ωριαία, αλλά είμαι τόσο άσχετη, που δεν έχω καταλάβει ακόμα και βάσει ποιων στοιχείων υπολογίζουμε το χάρτη! Ειδικά, όταν το ερώτημά μας αφορά και άλλα άτομα!Δεν λαμβάνουμε υπόψη μας την ημερομηνία γέννησης του ατόμου για το οποίο ενδιαφερόμαστε; Και γιατί το ερώτημά μας μπορεί να επαναληφθεί μετά την παρέλευση 3 μηνών;μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει να διαβάσω κάτι σχετικό για πολύ ΠΟΛΥ αρχάριους;;;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.