s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 131 to 140 of 197

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

laparisienne σ ευχαριστώ πάρα πολύ...
    Lolita ο Κρόνος είναι στον Σκορπιό καλή μου στην 10η μοίρα...
    Victory

Ναι τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί ευχαριστώ πολύ

Λίγο μπερδεύτηκα μιας που ο δείκτης μου είναι η Σελήνη στον 10ο (24ο,21' του Κριού) εξαγωνίζει με Ουρανό στον 9ο και τετραγωνίζει με Ηλιο και Ερμή (φαση καζίμι στις 28ο40' Αιγοκερω στον 7ο,,,η μοναδική όψη της Σελήνης και η αμέσως επόμενη όταν θα μπει στο επόμενο θα είναι εξάγωνο με Ποσειδώνα ). Κυβερνήτης 9ου και 10ου (Ιχθύς) Δίας και Ποσειδώνας . Ο Δίας με την Σελήνη δεν κάνει όψη , ενώ ο πρώτος τρίγωνο με Ηλιο-Ερμή (οι οποίοι είναι στην κυβέρνηση Κρόνου -πρόσωπο Ηλιου, και τετράγωνο με Ποσειδώνα που βρίσκεται στην ακμή 9ου) και η Σελήνη στην κυβέρνηση Αρη και στο πρόσωπο Αφροδίτης-Κρόνος Αφροδίτη εξάγωνο)
    Ο Δίας στην Κυβέρνηση του ερμή στο πρόσωπο του εαυτού του ....Δίας-Ερμής τρίγωνο...
    Το αποτέλεσμα που δίνω είναι μάλλον θετικό (; όντως) αλλά το παραμύθιασμα ή η διάψευση του Ποσειδώνα σε ποιο σημείο μπορεί να είναι;Μήπως στο επίπεδο συνεργασίας με τους συνεταίρους ; ή με τους εκεί συνεργάτες;
    Victory

έκανα έναν χάρτη ωριαίας με ερώτηση αν θα πάω εκδρομή με τον φίλο μου.Ως σημειοδότες θα πρέπει να πάρω δικό μου τον κυβερνήτη του 3ου οικου μου και τον δικό του τον 9ο οικο?(αν ο 7ος ειναι "ο άλλος" τότε ο 9ος είναι ο δίκος του 3ος σωστα?)Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι πιθανή όψη μεταξύ των 3ων οικων μπορεί να σημαίνει και απλή επικοινωνία.Πως θα συγκεκριμενοποιήσω το θέμα ώστε να ψάξω για κοντινό ταξίδι?

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Quote Originally Posted by magiclife View Post
    έκανα έναν χάρτη ωριαίας με ερώτηση αν θα πάω εκδρομή με τον φίλο μου.Ως σημειοδότες θα πρέπει να πάρω δικό μου τον κυβερνήτη του 3ου οικου μου και τον δικό του τον 9ο οικο?(αν ο 7ος ειναι "ο άλλος" τότε ο 9ος είναι ο δίκος του 3ος σωστα?)Αυτό που με μπερδεύει είναι ότι πιθανή όψη μεταξύ των 3ων οικων μπορεί να σημαίνει και απλή επικοινωνία.Πως θα συγκεκριμενοποιήσω το θέμα ώστε να ψάξω για κοντινό ταξίδι?
    Γεια σου magiclife! Από όσο ξέρω καλύτερα να πάρεις για σημειοδότη του αγοριού σου τον 5ο και η εκδρομή είναι ο 9ος. Άρα, πρέπει να κοιτάξεις την σχέση μεταξύ 5ου και 9ου (και αν τον πάρεις 7ο μεταξύ 7ου και 9ου). Το ταξίδι και οι εκδρομές σημειοδοτούνται από τον 9ο και όχι από τον 3ο.

Όνομα:
    Τίνα

Κορίτσια τις κοντινές αποστάσεις και εκδρομές τις βλέπουμε από τον 3ο κυρίως.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Οκ συγνώμη τότε...λάθος μου

Απορία 1η: Μια Σελήνη στον Αιγόκερω πχ είναι σε αδυναμία. Αν όμως ο χαρτης είναι νυχτερινός τότε βρίσκεται στην τριπλότητα δηλ σε φιλικό περιβάλλον. Αυτό δεν είναι αντιφατικό; τι μετράει περισότερο, η τριπλότητα ή η αδυναμία;
    Απορία 2η: Παρά τα διαβασματα μου ακόμα δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς σημαίνει ένας πλανητης στην έξαρση (πτώση/αδυναμία) του άλλου! πχ δύο δείκτες Αφροδίτη στον Αιγόκερω, Άρης στον Υδροχόο. Η Άφρο είναι στην έξαρση του Αρη. τι σημαίνει, η Άφρο "θέλει" τον Άρη ή ο Άρης την Αφροδίτη;κι αντιστοιχα αν η Αφροδίτη ήταν στην πτώση/αδυναμία του Άρη, η Άφρο "δεν αισθάνεται άνετα/δε θέλει" τον Άρη ή το αντίθετο;

Όνομα:
    Τίνα

Amarige η αδυναμία είναι περισσότερο δυνατή από την τριπλότητα.

Στη 2η απορία σου η απάντηση εξαρτάται από την ερώτηση, αν ρωτάς για παράδειγμα "Ο τάδε θα με πάρει στη δουλειά του" και ο τάδε βρίσκεται στην έξαρση σου σημαίνει πως σε βρίσκει κατάλληλη για τη δουλειά του. Για να σε προσλάβει όμως θα πρέπει να έχουμε όψη ή αμοιβαία υποδοχή μεταξύ των δυο πλανητών.

Αν ρωτάς " Ο τάδε είναι ερωτευμένος μαζί μου" και βρίσκεται στην κυριαρχία/έξαρση σου, τότε η απάντηση είναι, πως είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Αν είναι στη πτώση σου τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά όσο θα ήθελες....τόσο απλά

στην ίδια ερώτηση "ο ταδε ειναι ερωτευμένος μαζί μου",αν εγω ως σημειοδοτης ειμαι ο Ηλιος και αυτος ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται via combusta θα μπορούσε να σημαίνει οτι "κάηκε" από έρωτα ή ότι το θέμα είναι καμμένο οπότε άστο καλύτερα?

σύμφωνα με τον πίνακα θεμελιωδών δυνάμεων δεν είδα πόσο βαθμολογείται το να είναι ο πλανήτης στο πρόσωπο του άλλου(face)

Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)