s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 20 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 121 to 130 of 197

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Aκριβως αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγω που ρωτησε η ΕΛΕΝΗ1.Μπερδευτηκα πολύ οντως στην αναλυση του χαρτη που εκανα και το προσπαθω να βγαλω άκρη.Δηλ αφού ακυρώνεται θα πρέπει να διατυπώσω εκ νέου την ερώτηση και να το ψάξω όσο μπορώ ??.σαφώς δεν γνωρίζω πολλά πράγματα αλλά αυτό σημαίνει οτι ακυρωνεται κ ο χάρτης??,δεν ισχυουν δηλαδή οι όποιες απαντήσεις βγαινουν?οχι αυτες που έχω καταλάβει εγώ(αφου είναι λάθος) αλλά αυτές που καταλαβαινετε εσεις δεν ισχυουν?δεν έχω καταλάβει αχ συγνώμη...

giotaba,διαβάζοντας τις τελευταίες 2-3 σελίδες του θέματος και τα απανωτά σου ποστ, ομολογώ ότι ζαλίστηκα και άκρη δεν έβγαλα.

Θα σε συμβούλευα κι εγώ να μελετήσεις βασικά πράγματα για την ωριαία πρώτα και μετά να επιχειρήσεις να ερμηνεύσεις τον χάρτη που έφτιαξες ή να φτιάξεις καινούργιο. Σ'αυτή σου την προσπάθεια, είναι πολύ πιθανό να βρεις πρόθυμα μέλη για βοήθεια. Διαφορετικά, φοβάμαι ότι δεν υπάρχει κανείς διατεθειμένος να σου δώσει μια ερμηνεία. Τουλάχιστον εδώ, όπου όλοι μπαίνουμε για να μάθουμε.
    Μπορείς πάντα φυσικά να απευθυνθείς σε επαγγελματία αστρολόγο και να πληρώσεις για μια έτοιμη απάντηση.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Ναι giotaba θα συμφωνήσω και εγώ με την Laparienne και εγώ είχα σκοπό από μέρες να σου πω την άποψη μου που είναι εντελώς ερασιτεχνική βέβαια, αλλά μπερδεύτηκα με τα τόσα ποστ και τελικά δεν μπόρεσα ούτε καν αυτό να κάνω. Ως προς το αν είναι έγκυρα ή όχι τα ωριαία που έβαλες δεν έχω άποψη γιατί δεν ξέρω...
    Εύχομαι να βγάλεις άκρη!

Όνομα:
    Τίνα

Ελένη και κορίτσια στην ωριαία υπάρχουν κάποιοι "κανόνες"...ένας από όλους λέει πως όταν ο αστρολόγος δεν γνωρίζει βασικές αστρολογικές αρχές ο χάρτης δεν λειτουργεί. Η giotaba δεν γνωρίζει βασικά πράγματα....γι αυτό σας λέμε "χρήση και όχι κατάχρηση" και δυστυχώς μόνο μετά από 2.5 μήνες μπορεί να θέσει το ίδιο ερώτημα.

Καλό λοιπόν είναι όσοι επιθυμείτε να μάθετε ωριαία να βάζετε στο φόρουμ απορίες από χάρτες που έχουν επιβεβαιωθεί διαφορετικά θα ακυρώνετε μόνοι σας τους χάρτες σας. Άλλο πράγμα είναι ξέρω, αναλύω αλλά εχω κάποιες απορίες και ρωτώ τα μέλη κι άλλο δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα και προσπαθώ να μάθω την απάντηση.

Όταν θα διαχωρίσετε αυτά τα δυο πράγματα μόνο τότε οι χάρτες σας θα λειτουργούν, διαφορετικά θα χάνετε το ένα ωριαίο πίσω από τα άλλο.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Μια τελευταία ερώτηση....όταν λέτε βασικές αστρολογικές αρχές εννοείτε το ποιους οίκους παίρνουμε, τους σημειοδότες, υποδοχές, συγκλίνουσες όψεις κλπ ή και περισσότερο περίπλοκα πράγματα;
    Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 18-01-2013 at 12:20 AM.

Όνομα:
    Τίνα

Και κάτι περισσότερο;

ας πούμε αξιόλογηση οίκων και πλανητών, θεμελιώδεις δυνάμεις, συμπτωματικές δυνάμεις, ερμηνεία ανάδρομων και φυσικά την λειτουργία της Σελήνης που είναι το σημαντικότερο σώμα μέσα σ' έναν ωριαίο.

Για αρχή αυτά Ελένη μου, τα οποία δεν είναι λίγα

Τα φ'ωτα σας παρακαλώ πολύ!!! Σε ερώτηση εάν "δουλέψει" επαγγελματικά ένας προορισμός για ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα κοιτάω τον 10ο και 9ο λόγω θαλάσσιας απόστασης; (νησί) ή τον 2ο του 10ου απλά εφόσον στο μυαλό μου έχω τον προορισμό ως de facto πεδίο δράσης;
    Τίνα μου και λοιποί τα φώτα σας
    Ευχαριστώ πολύ
    Victory

Γειά σας και απο μένα φίλοι μου,
    θα ήθελα να ρωτήσω αν οι δείκτες του 1ου και του 7ου οίκου (στην δική μου περίπτωση αν θα παντρευτώ με τον σύντροφό μου δείκτης 1ου Σελήνη και 7ου Κρόνος) κάνουν μεταξύ τους αντίθεση να φανταστώ πως δεν είναι καλός οιωνός; Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον 11ο του Ταύρου και κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον 7ο και ο Κρόνος είναι στον 5ο οικο στον Τοξότη και κάνει εξάγωνο με τον πλούτωνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Victory, αν η ερώτηση είναι για το συγκεκριμένο μέρος που έχεις στο μυαλό σου, θα δεις τη σχέση του 9ου με τον 10ο, τη σχέση του 9ου με τον δείκτη σου και με τη Σελήνη.

Lolita η αντίθεση δεν είναι η όψη που θέλουμε, καλά το είπες. Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Κρόνος στον σκορπιό είναι στην πτώση της Σελήνης, όχι δεν μας αρέσει καθόλου.
    Το ότι ο δείκτης σου είναι στον 11ο, μάλλον δείχνει τις ελπίδες σου. Αν σου δώσουμε και την Αφροδίτη, τότε το τρίγωνο που θα γίνει αφορά εσένα και τον εαυτό σου, οπότε πάλι δεν μας δίνει απάντηση στο ερώτημα.
    Το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα μάλλον έχει γίνει (αν η ωριαία σου έγινε αυτές τις μέρες).
    Το εξάγωνο Κρόνου-Αφροδίτης έχει γίνει;

Αγαπητή laparisienne,
    σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου, ο Κρόνος στην ωριαία μου είναι στον Τοξότη και όχι στον Σκορπιό (αν τον διαβάζω σωστά) ο χάρτης δημιουργήθηκε 19 Ιανουαρίου στις 15:49. Το εξάγωνο Κρόνου - Αφροδίτης 2,29 sep dex σημαίνει ότι πρόκειται να γίνει; Συγνώμη αλλά απ' ότι κατάλαβες είμαι αρχάρια και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την σημασία των συμβόλων sep dex, app sin κ.τ.λ.

Page 13 of 20 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 47 users browsing this thread. (0 members and 47 guests)