s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 20 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 91 to 100 of 197
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Δεν μας αρέσει που είναι αδύναμος, μας αρέσει όμως που είναι ανάδρομος γιατί το ερώτημα σχετίζεται με επανασύνδεση. Η Σελήνη έχει κλείσει το τρίγωνο της με τον Δία;

Κυρία Τίνα ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντησεις ειλικρινά!!!δεν ξερω ομως πως θα αν έχουν κλείσει τριγωνο διας και αφροδιτη.και αν εχουν κλεισει τι μπορει να σημαινει?... Η Σελήνη ξερω πως ειναι στον Ζυγό 02° 04' στον πρωτο οικο και ο Δίας στους Διδύμους στον 10° 38' στον 9ο οικο...Δίας και σελήνη δεν βλέπω να κανουν οψη εκτος οπως ειπατε και αν εκαναν ή θα κανουν. δεν γνωρίζω πως θα το δω αυτό

συγνωμη λαθος. εννοω δεν ξερω διας και σεληνη(οχι αφροδιτη που ειπα πριν) αν εχουν κλεισει τριγωνο...

Όνομα:
    Τίνα

Γιώτα για να κλείσει μια όψη θα πρέπει ο ένας πλανήτης να έχει προσπεράσει τον άλλον σε μοίρες.. Εδω η όψη είναι συγκλίνουσα (θα γίνει δηλαδή), αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθείτε με καθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω κοιτάξει ολόκληρο τον χάρτη.

Όμως αυτό που διαπιστώνω είναι πως δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα στην αστρολογία και προσπαθείς να αναλύσεις ωριαίο χάρτη που είναι εξειδικευμένος και δύσκολος κλάδος. Καταννοώ την συναισθηματική σου φόρτιση όμως για να βάζεις ωριαία και να τα αναλύεις θέλεις διάβασμα και πολύ χρόνο ακόμη.

το ξέρω...και συγνώμη που σας ταλαιπωρω και εσάς και δεν ξέρετε πόσο σας ευχαριστώ που μου απαντάτε και με βοηθάτε...απλά επειδή διάβασα οτι η ωριαία είναι ένα σίγουρο σύστημα πρόβλεψης είπα να δοκιμάσω και οτι καταφέρω..ευχαριστώ και πλαί κυρία Τίνα.οταν λέτε δεν έχετε δει όλο το χαρτη εννοείτε πως έπρεπε να δω κ άλλα στοιχεία εκτος απο αυτά που έχω ήδη βρει?ουφ σας κουράζω αλλά χαιρομαι πολύ που καταλαβαίνετε τη συναισθηματική μου φόρτιση.εχουμε χωρίσει απο το καλοκαίρι κ βλεπόμαστε που κ που αλλά δεν βλέπω επανασύνδεση...γι αυτό και ειπα να απευνθω στα αστρα μπας και μου απαντήσουν αυτα...συγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω που με βοηθάτε...

απ΄οσο διάβασα και μπορεσα και καταλαβα τωρα απο αυτα που μου ειπατε ,εγω την ερωτηση την εκανα 8/12/12 και ωρα 00:14.λογικά μέχρι σημερα που έχουμε 9/12 η οψη σεληνη δια που λετε δεν εχει γινει??γιατι ειδα οτι ο ενας πλανητης εχει προσπερασει τον αλλον σε μοιρες!...αλλά εγω επανασύνδεση ή έστω συναντηση μεταξυ μας δεν είχαμε... μαλλον εχω καταλαβει λαθος?....

απ΄οσο διάβασα και μπορεσα και καταλαβα τωρα απο αυτα που μου ειπατε ,εγω την ερωτηση την εκανα 8/12/12 και ωρα 00:14.λογικά μέχρι σημερα που έχουμε 9/12 η οψη σεληνη δια που λετε δεν εχει γινει??γιατι ειδα οτι ο ενας πλανητης εχει προσπερασει τον αλλον σε μοιρες!...αλλά εγω επανασύνδεση ή έστω συναντηση μεταξυ μας δεν είχαμε... μαλλον εχω καταλαβει λαθος?....

Όνομα:
    Νίκος

Αγαπητή Giotaba,

Αυτο που σου απαντησε η Τίνα ''Γιώτα για να κλείσει μια όψη θα πρέπει ο ένας πλανήτης να έχει προσπεράσει τον άλλον σε μοίρες.. Εδω η όψη είναι συγκλίνουσα (θα γίνει δηλαδή), αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθείτε με καθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω κοιτάξει ολόκληρο τον χάρτη'' δεν σημαινει οτι η επανασυνδεση θα γινει σωνει και καλα μολις πραγματοποιηθει η εν λογω οψη Σεληνης-Δια. Η αστρολογια ειναι μια πολυσυνθετη επιστημη και οι κανονες της απειροι, ποσο μαλλον η ωριαία. Υπαρχουν καποιοι μεθοδοι που μπορουν να υπολογισουν την ημερα του συμβαντος (υπαρχουν και σχετικα αρθρα) αλλα ειναι αρκετα πολυπλοκο και χρονοβορο. Απλα περιμενεις κανοντας παντα θετικες σκεψεις.
    Παρατηρησα επισης οτι εθεσες 2 φορες το ερωτημά σου. ''Αντρα τον θες, τωρα τον θες'' λεμε στο χωριο μου. Και μαλλιστα τσάμπα. Πρέπει να διαβασεις λιγο παραπανω, να εξοικειωθείς περισσοτερο με την αστρολογια, να αποκτησεις τις βασικες γνωσεις όσο μπορεις. Και αν νοιωσεις οτι η αστρολογια σε εκφραζει και σε πηγαινει σε ανωτερο επιπεδο τοτε μπορεις να εμβαθύνεις (κανοντας καποια μαθηματα η διαβαζοντας πολυ διαφορα βιβλια) αλλα προς θεου οχι μονο για να βρεις επιμονα την ωρα και τη στιγμη της επανασυνδεσης. Και αφου βλεπεις οτι ''εκλεισε'' το τριγωνο Δια-Σεληνης, απορεις κι ολας... Στο τελος θα απορεις γιατι δεν ελαβες απαντηση απο καποιον....

Φιλικά και καλοπροαίρετα πάντα,
    Νίκος
    Υ.Γ.1 Καλη επιτυχια στο ζητούμενο!!!
    Υ.Γ.2 Συχωρεστε με έχω Κρονο στον 3ο οίκο!!!

Όνομα:
    Τίνα

Πρέπει να διαβασεις λιγο παραπανω, να εξοικειωθείς περισσοτερο με την αστρολογια, να αποκτησεις τις βασικες γνωσεις όσο μπορεις.

Αυτό ακριβώς εννοούσα στο τελευταίο ποστ, δεν γίνεται ούτε να αναλύσεις το ωριαίο Γιώτα μου αλλά ούτε να καταλάβεις τι σου λέμε γιατί δεν γνωρίζεις απλά πράγματα. Για παράδειγμα στην ωριαία όταν πρόκειται να γίνει μια όψη σημαίνει ότι θα συμβεί ένα γεγονός της φύσης των πλανητών.

Το ότι θα σχηματιστεί μια όψη Σελήνης Δία μέσα σε μια ημέρα δεν σημαίνει ότι σε μια ημέρα θα έρθει και η πολυπόθητη επανασύνδεση η οποία επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω κι αν θα έρθει. Η αστρολογία θέλει διάβασμα και χρόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!το προσπαθώ και διαβάζω στο ιντερνετ όσο μπορώ.επειδη διάβασα ότι η ωριαία ειναι ένας τροπος προβλεψης ειπα μηπως το δω και τα καταφέρω γι αυτό σας ρώτησα τι πρέπει να κοιτάξω.εσείς κυρία Τίνα δεν μπορείτε να δείτε τον χάρτη μου ώστε να μου πείτε ετσι? μου φαίνεται ολο αυτο βουνό για μένα και προσπαθω κουτσα στραβα να βγάλω άκρη..μπορω κάπως ευκολότερα τότε να μου δείξουν τα άστρα αν θα υπάρξει επανασύνδεση?φαινεται καπου στο σύνθετο ή συναστρία?απο οτι καταλαβαίνω μόνο στην ωριαία μπορεί να μου το δείξει και γι αυτο αναρωτιέμαι τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω εκεί,τι άλλο πρέπει να δω στον χαρτη,να το προσπαθησω τουλαχιστον...

Page 10 of 20 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)