s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 20 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 197
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

elinamale πραγματικά δεν παραθέτεις την ερώτησή σου στο σωστό χώρο, όμως γενικότερα δεν νομίζω να βρεις χώρο γιατί δεν ενθαρρύνουμε τα μέλη να αναλύουν για χάρη άλλων. Μπορείς αν και εφ' όσον βρεις το σωστό χώρο να αρχίσεις την ανάλυσή σου και στη συνέχεια όπου δυσκολευτείς να ζητήσεις βοήθεια. Αν τώρα, έχεις κάποια απορία σχετικά με αυτά που συζητάμε στο συγκεκριμένο θέμα ευχαρίστως να σου απαντήσουμε

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω διαβάσει τα άρθρα και θεωρώ ότι έχω καταλήξει κάπου, απλώς ήθελα μία δεύτερη γνώμη. Αν χρειαστώ περαιτέρω συνδρομή, θα επανέλθω, ευχαριστώ πολύ.

Πολύ με δυσκολεύει η ανεύρεση των σωστών δεικτών!Τι γίνεται στην περίπτωση όπου οι ακμές των ενδιαφερομένων οίκων έχουν τονν ίδιο κυβερνήτη?πχ ακμη 1ου Διδυμοι,ακμή 5ου Παρθένος.Μια λύση είναι να πάρω ως δείκτη του ερωτώντα την σελήνη.Θα μπορούσα όμως να πάρω και ως δείκτη τον πλανήτη που βρίσκεται εντός του 1ου οίκου??

Όνομα:
    Τίνα

Πήγαινε στην 7η σελίδα, έχει απαντηθεί το ερώτημα σου

aχ ναι τις εχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά εξακολουθω να μην το πιάνω!...Θα το μελετήσω καλύτερα//

θέλω να σας ρωτησω κατι. Αν ρωτάμε αν θα γίνει επανασύνδεση με τον τάδε και ο κυβερνήτης του 7ου είναι στον 12ο οικο η απάντησή μας είναι “Όχι”?γιατί κάτι τέτοιο διάβασα κάπου.

Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
    Ο κυβερνήτης του 7ου στον 12ο μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι καλά ή ότι κινείται παρασκηνιακά σε σχέση με τον ερωτώντα ή ακόμα ότι είναι απασχολημένος με θέματα του 6ου του (υγεία-εργασία).

Την απάντηση στο ερώτημα δεν θα δώσει μόνο η θέση ενός δείκτη όπως και να'χει αλλά οι πιθανές όψεις μεταξύ των σημειοδοτών, η κατάστασή τους, οι υποδοχές τους, οι όψεις της Σελήνης...

Καλησπέρα σε όλους.Έχω και εγώ μια ερώτηση να κάνω και θα εκτιμούσα όποια απάντηση.Άν η ερώτηση στην συγκεκριμένη ωριαία ήταν:Τι εξέλιξη θα έχει αυτή η γνωριμία και ποια η φύση της,(καθαρά σεξουαλική,επικοινωνιακή,ρ ομαντικό ειδύλλιο,κ.τ.λ)και από ποιόν θα υπερίσχυε όποιο ενδιαφέρον?Επίσης πόσο ρόλο θα έπαιζαν τα ζώδια των ατόμων?Π.χ ο άντρας Υδροχόος και η γυναίκα Δίδυμος?Ο συγκεκριμένος ωριαίος χάρτης (ημερομηνία,ώρα,έτος)είναι ακριβώς ο χάρτης της γνωριμίας μου με τον άντρα που μπήκε στη ζωή μου την 2η μέρα της καινούριας μου δουλειάς και συγκεκριμένα ο ταμίας της εταιρείας..Ο συγκεκριμένος κύριος ερασιτέχνης αστρολόγος...Αν θελήσει κάποιος ας μπει στον κόπο να μου απαντήσει....Δεν είμαστε μαζί.Δεν ήμασταν ποτέ..Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Τίνα

giotaba o κυβερνήτης του 7ου στον 12ο μιλά για ανησυχίες, φοβίες, διλλήματα και όλα όσα σου έγραψε η θεοδοσία. Δεν γνωρίζω που διάβασες κάτι τέτοιο πάντως ως μόνη ένδειξη δεν λέει τίποτα.

rose71 όλα όσα ρωτάς απαντιούνται....ο χάρτης όμως που λες δεν είναι ωριαίος αλλά γεγονότος. Είναι η στιγμή δηλαδή που τον γνώρισες, εκτός κι αν, με το που τον γνώρισες, αυτομάτως έθεσες και όλα αυτά τα ερωτήματα.

καλησπέρα κα Ζαχαριάδου.Ήσασταν πολυ σαφης.Ευχαριστώ πολυ.

Page 8 of 20 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 56 users browsing this thread. (0 members and 56 guests)