- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 28
Thread: Μεγάλο τρίγωνο
-
11-06-2006, 04:21 PM #1
Μεγάλο τρίγωνο
Πριν απο κάμποσα χρόνια -όχι πολλά- ένας απο τους διασημότερους αστρολόγους μου είχε πει, μελετώντας τον χάρτη μου, οτι έχω δύο μεγάλα τρίγωνα. Το πρώτο είναι στα ζώδια του νερού μεταξύ Αφροδίτης-Ποσειδώνα-Βόρειου Δεσμού. Για το δεύτερο -που είναι στα ζώδια της φωτιάς- αναζητώ τον τρίτο πλανήτη! Οι δύο είναι ο ήλιος και ο Άρης. Μπορεί κανείς να μου τον ...βρει παρακαλώ;
Γεννήθηκα 5 Αυγούστου 1969, 10:50 π.μ, Αθήνα
Ευχαριστώ,
Την αγάπη μου :bigsmile:
Μαρίνα
-
11-06-2006, 04:55 PM #2
Re: Μεγάλο τρίγωνο
Τον πλήρωσες τον έναν από τους διασημότερους;
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
11-06-2006, 05:01 PM #3
Ελπίζω να μην είναι ειρωνική η ερώτησή σου...
Φυσικά και τον πλήρωσα. Δεν ξέρω και πολλούς να αφιερώνουν τον χρόνο τους τσάμπα στις μέρες μας... Το μόνο σίγουρο είναι πως φεύγοντας απο το γραφείο του γέμισα περισσότερες απορίες, παρά απαντήσεις στα ερωτήματά μου...
Τώρα αν η ερώτησή σου αφορά στο οτι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους τρίγωνα στον χάρτη μου.... θα ήθελα, σε παρακαλώ να μου το διευκρινήσεις...
Ευχαριστώ,
Μαρίνα
-
11-06-2006, 05:20 PM #4
Ναι είναι ειρωνική ως προς τον διάσημο και γενικότερα ως προς τους περισσότερους "αστρολόγους" και αστρολογίσκους των τηλεοράσεων και των 911.
Σαφώς Όχι προς το πρόσωπό σου και όχι ως προς τους Αστρολόγους που εργάζονται με συνείδηση. Αλλά αυτά είναι θέμα για άλλο τόπικ συζήτησης.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
11-06-2006, 05:44 PM #5
Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ την υστεροφημία του συγκεκριμένου αστρολόγου -τι όφελος θα είχα άλλωστε;- πρέπει να διευκρινήσω πως δεν έχει σχέση με επαγγελματίες της tv (πλέον) ή των γραμμών 911. Είναι όντως διάσημος όπως ανέφερα -με την έννοια του ικανού αστρολόγου- και όχι με την έννοια του απλώς επώνυμου επαγγελματία.
Εγώ εστιάζω πως δεν με βοήθησε τόσο πολύ και οτι γέμισα περισσότερες απορίες. Αυτά για την Ιστορία...
-
11-06-2006, 08:30 PM #6
Μαρινα,
Το τριγωνο του νερου δεν ισχυει καθως η Αφροδιτη σου βρισκεται στις 2 μοιρες του Καρκινου και ο Ποσειδωνας στις 25 μοιρες. Η αποκλιση ειναι μεγαλη οποτε δεν υφισταται τριγωνο. Επισης δεν ειμαι σιγουρη εαν στους πλανητικους σχηματισμους υπολογιζουμε και τα σημεια, οπως οι Δεσμοι.
Οσο για το τριγωνο της φωτιας, το πιθανοτερο ειναι να εννοουσε τον Χειρωνα ο οποιος ανηκει στους πλανητοειδης και οχι στους πλανητες.
-
11-06-2006, 08:43 PM #7
Αγγελική,
Σκέψου μόνο πως λέγοντάς μου οτι έχω δύο μεγάλα τρίγωνα, ένα στο νερό και ένα στη φωτιά, μου ειπε -ο εν λόγω αστρολόγος- πως αυτά τα δύο μαζί κάνουν το "υγρό πυρ"! Καλά είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες ανεύθυνες κουβέντες; :notrust:
Τέλος πάντων...
-
13-06-2006, 10:49 AM #8
Originally Posted by blueyes
Γιατί δεν ζητάς τον χάρτη σου για να το επιβεβαιώσεις και μόνη σου?
Δεν έχω δει τον χάρτη σου για να σου πω και εγώ την άποψή μου, αλλά η Αγγελική
πολύ σπάνια κάνει λάθος.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
13-06-2006, 10:57 AM #9
Το φορουμ των γαλαζιων ματιων (αβαταρ)!!! :bigsmile:
-
13-06-2006, 11:09 AM #10
Originally Posted by panther
Αλλά να κάνει τέτοιο λάθος και ο περίφημος αστρολόγος που μου είπε για τα δύο αυτά τρίγωνα...???
Δεν συμπέρανα λοιπόν οτι το λάθος είναι της Αγγελικής... Απλώς είχα αυτή την απορία και ήθελα κάποιος να μου πει τη γνώμη του. Αν θες να δεις κι εσυ τον χάρτη μου, τα στοιχεία μου είναι στο προφίλ. Ωρα 10:50π.μ., Αθήνα
Φιλιά... :bigsmile:
Μαρίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.