s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 20 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast
Results 61 to 70 of 197
    Όνομα:
    Πόπη

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Ωστόσο πουθενά δεν έχω δει να ρωτά κάποια αν την σκέφτεται και στο βάθος του μυαλό της να μην ρωτά για εξέλιξη ή επανασύνδεση
    Είσαι γκουρού της ωριαίας! Τέλος. Αυτή το έχει πάρει απόφαση ότι δεν γίνεται τίποτα. Μόνο να δει αν χολοσκάει μόνη της θέλει ή αν στην άλλη άκρη της πόλης πίνει κανένα μπέρμπον κι αυτός στην υγειά της.
    Κρυφοκοίταξα το φεγγαράκι.
    Ο Αρειανός έχει κάνει 6γωνο -μία συνάντηση-ευκαιρία που πιθανόν δεν την έπιασαν από τα μαλλιά- και ο Δίας θα κάνει 3γωνο. Τέλος όμως 4γωνο με τον Ερμή.
    Σαν η κατάσταση να μην είναι και τόσο χάλια για την κοπέλα και να το περνάει ελαφρά.
    Απλά αυτοί δεν μπορούν να είναι μαζί για κοινωνικούς, οικονομικούς, προσωπικούς και ότι άλλους λόγους μπορεί κανείς να φανταστεί.
    Αφού όμως επιβεβαιώνετε ότι τη σκέφτεται θα της πω να έρθει απ΄το σπίτι το βράδυ να με κεράσει μία καλτσόνε. Το άλλο για την οριστική ρήξη δεν το λέω, ακούγεται τρομακτικό.
    Ευχαριστώ πολύ
    Tabula rasa

Όνομα:
    Πόπη

Hattie, σε ευχαριστώ πολύ.
    Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
    Tabula rasa

Σε χάρτη με το ερώτημα "με θέλει πραγματικά;" η κοπέλα Ερμης στο Σκορπιό και στον 6ο οίκο, ο άντρας Δίας στους Διδύμους και στον 1ο. Το ερώτημα απαντιέται άμεσα και μονο απ αυτό, θετικοτατη ενδειξη! Αλλά ο Δίας είναι αναδρομος. Της είπα τη γνωμη μου ότι επειδή ήταν εξαφανισμενος ξαναγυρισε τώρα που αναδρόμησε για να επαναξετάσει την κατάσταση και τη θελει πράγματι. Αλλά τι θα γίνει όταν ορθοδρομησει ο Δίας; θα ξαναφύγει; Δεν υπήρχε κάποια όψη μεταξυ των δεικτών (μόνο μια χιαστί που στην ωριαια δεν υπολογιζεται νομιζω). Κοιταξα και τον 5ο ως δεικτη του (αυτή είχε πάρει τον 7ο) που βρισκεται στην Παρθένο -Ερμης! δηλ ταυτιση;
    Στην περίπτωση αυτή υπάρχει όψη Σελήνη τετράγωνο Ερμής.

Δεν ξέρω αν οι δείκτες είναι ίδιοι τι γίνεται. Η Τίνα θα μας βοηθήσει εδώ.
    Αλλά στη συγκεκριμένη ωριαία, η ερώτηση απαντήθηκε. Τέλος. Δεν μπορούμε, νομίζω, να ψάχνουμε απάντηση και σε μεταγενέστερο ερώτημα από τον ίδιο χάρτη. Ούτε να παίρνουμε τη μία τον 5ο και την άλλη τον 7ο για τα σκέλη της ίδιας ερώτησης.
    Αν παίρναμε εδώ τον 5ο απ'την αρχή, δεν θα άλλαζε η απάντηση στο αρχικό ερώτημα;

Αυτό με τους δεικτες αν είναι ίδιοι είναι βασική απορία πράγματι. Η κοπέλα πήρε ως δεικτη τον 7ο και με βαση αυτό εγώ έθεσα εδώ την απορία για τον αναδρομο Δία. όταν ορθοδρομησει θα φύγει το ενδιαφερον του; Τι μπορεί να σημαινει ο αναδρομος δείκτης γενικά; Στο προηγούμενο ποστ έγραψα πώς εγώ το εξηγησα. Η κοπέλα μού είπε (μετά την ωριαία) ότι ξαναβρεθηκαν αλλά πάλι δεν εγινε τιποτα ουσιαστικό, γενικά την μπερδευει πολύ η συμπεριφορά του γι αυτό και έθεσε αυτό το ερώτημα, αν τι θελει πραγματικά, κι όχι αν θα κανουν σοβαρή σχέση (βεβαια όπως σωστά επεσημανε η Τίνα, πάντα αυτή η ερώτηση υποκρυπτεται σε τέτοιες ωριαίες)
    Όταν με ενημερωσε για την εξελιξη, τότε κοιταξα τον 5ο, μηπως διευκρινιζε τα πράγματα καλύτερα, μηπως η κοπέλα εκανε λάθος που πηρε ως δεικτη του τον 7ο μια και μπορεί να είχαν σχεση παλαιοτερα τωρα όμως δεν είχαν, οπότε και διαπιστωσα την ταυτιση των δεικτών!
    Laparisienne φανταζομαι σε τετοια περιπτωση κοιτάμε ως δεικτη της κοπέλας τη Σελήνη.

Ναι,κι εγώ αυτό νομίζω, ότι η Σελήνη θα διευκρινίσει ίσως το τι συμβαίνει.

Ο ανάδρομος πλανήτης δείχνει μεταστροφή σε κάτι ή επιστροφή σε προηγούμενη κατάσταση. Άρα εδώ, έχουμε την μεταστροφή-ήταν εξαφανισμένος και ξαναγύρισε.
    Το ότι ο Δίας ήταν στον 1ο μας έδειξε ότι την θέλει. Όμως, ο Δίας στους διδύμους είναι σε αδυναμία. Αυτό μπορεί να δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι θεαματικό ή να δείξει πόσο τη θέλει ή να είναι ξεκάθαρος ή οτιδήποτε. Εξ ου και η χλιαρή συμπεριφορά του. Δεν μπορούμε δηλαδή να περιμένουμε πολύ θετικά πράγματα από έναν πλανήτη που δεν υποστηρίζεται από δυνάμεις.

Αν παίρναμε ως δείκτη τον 5ο απ'την αρχή, θα είχαμε ως όψη το τετράγωνο. Αυτό θα δικαιολογούσε την εξέλιξη που υπήρξε;Δεν ξέρω, θα πρέπει να μας πει η Τίνα. Αν και νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να κοιτάμε για όψεις για να απαντήσουμε το συγκεκριμένο ερώτημα, αλλά μόνο τις υποδοχές. Και εδώ θα βλέπαμε ότι ο Ερμής είναι στην πτώση της Σελήνης, οπότε η απάντηση είναι πολύ διαφορετική.

Πάντως, από δω και πέρα, κι αφού δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα η κοπέλα, θα πρέπει να κάνει κάποια στιγμή νέο ερώτημα για την πορεία, ίσως, της σχέσης τους.

Α, και κάτι που ξέχασα να ρωτήσω. Ο Ποσειδώνας πού είναι στο χάρτη και τι κάνει;

Όνομα:
    Τίνα

Amarige η Θεοδοσία έχει απαντήσει σωστά στις απορίες σου. Στην ερώτηση των ίδιων σημειοδοτών μπορεί ο κυβερνήτη των δυο να είναι ο Ερμής για παράδειγμα, όμως του ενός η ακμή είναι στον Δίδυμο και του άλλου στην Παρθένο, άλλα στοιχεία δίνει το ένα ζώδιο και άλλα το άλλο. Ή Σελήνη σαφώς ξεκαθαρίζει το τοπίο. Βεβαίως πάντα μπορούμε να κοιτάξουμε την Αφροδίτη που είναι ο φυσικός κυβερνήτης των σχέσεων επίσης και τη σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο. Γενικότερα όμως αποφεύγω να εμπλέκω πολλούς κυβερνήτες μαζί γιατί όσο περισσότερα στοιχεία κοιτάζουμε τόσο περιπλέκουμε τα πράγματα.

Στο συγκεκριμένο ωριαίο που έθεσε η φίλη σου δεν έκανε λάθος που πήρε τον 7ο, εφ' όσον είναι χωρισμένοι μεταξύ τους, 1ος/7ος τους αντιπροσωπεύει μια χαρά.

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Ο Ποσειδωνας είναι στο 10ο και σχηματιζει αρκετες όψεις, τρίγωνο με Ερμή, αντίθεση με την Αφροδίτη στον 4ο, τετράγωνο με Άρη στον 6ο και τρίγωνο με τον Κρόνο στον 5ο!
    Εμένα αυτό που με ιντριγκάρει (για το γιατί της υπόθεσης, αφού το ερώτημα έχει απαντηθεί κατα τ άλλα, δηλ ναι, σε θέλει αλλά τίποτα δε θα γίνει) είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αλλά μέσα στον οίκο του στον 7ο δηλ και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο στον 5ο! Σχηματίζει μάλιστα αρκετές όψεις: τετράγωνο με τον Ήλιο στον 5ο, εξάγωνο με τον Ερμή, τρίγωνο με την Αφρο στον 4ο, εξάγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό στον 11ο!
    Επίσης, ερώτημα για την πορεία της σχέσης είχε θεσει η κοπέλα πριν 2 μηνες περίπου, όταν μετά από μια παρεξηγηση που είχε γίνει μεταξύ τους αυτός ξαναεμφανιστηκε αλλά και πάλι δεν της άρεσαν οι κινησεις του. Εκεί να δεις γλέντια! Αυτός Κρόνος και σε via combusta όπως και ο Άρης! Ο Κρόνος τότε μάλιστα ήταν στο Ζυγό (πολύ στα πάνω του δηλ) και καμιά πάλι όψη μεταξυ τους. Γι αυτό ρωτησε αυτό τώρα, γιατί σκεφτόταν μηπως έχει κάποια άλλη και τη δουλευει απλώς για επιβεβαιωση, αλλά κανενας από τους 2 χάρτες δεν έδειξε κατι τετοιο, ουτε τότε ουτε τώρα. Μυστήρια περίπτωση...

Τίνα τώρα είδα την απαντησή σου, σ' ευχαριστώ πολύ! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον νομίζω κάποια φορά να μας "έκανες μάθημα" σαν το προηγούμενο με μια ωριαία με Κρόνο στον 7ο! Τι λες; δε θα είχε σασπένς;

καλησπέρα σε όλους!
    δεν γνωρίζω αν παραθέτω στον σωστό τόπο την ερώτηση. αφορά ωριαία για επιτυχία σε εξετάσεις με αποτέλεσμα αλλαγή επαγγέλματος και μετακόμιση σε άλλη πόλη. μεγάλος ανταγωνισμός και ιδιαίτερη δυσκολία. σας παραθέτω τον χάρτη. έχει ολοκληρωθεί η γραπτή δοκιμασία και έπεται προφορική για τους επιτυχόντες, τους οποίους ακόμη δεν γνωρίζουμε. θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας διότι ενδέχεται να μην μπορώ να κάνω σωστή εκτίμηση λόγω προσωπικής εμπλοκής.
    οι γραπτές εξετάσεις έλαβαν χώρα μέσα οκτώβρη και το όλο θέμα δηλ. οι προφορικές και η ανακοίνωση των τελικών επιτυχόντων θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως 20 δεκέμβρη.

Αστρολογία για όλους

δεν μπόρεσα να ανεβάσω τον χάρτη, οπότε: 11/11/2012 ώρα 13:25 και 30 δεύτερα, τόπος αθήνα.

Page 7 of 20 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)