- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
-
11-03-2005, 12:21 PM #1
Ερώτηση για καρμική ανάλυση της σχέσης μου
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα σας ήταν εύκολο να κάνετε καρμική ανάλυση στην σχέση μου. Τα στοιχεία γέννησης μου είναι: 13-8-1974, ώρα: 01.00 μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο Κρήτης και του συντρόφου μου 19-11-1966, ώρα 09.00 το πρωί στην Θεσσαλονίκη. Σας δίνω τα στοιχεία μας σε περίπτωση που είναι εφικτό αυτό που σας ζητάω.
Να σας υπενθυμίσω ότι σας είχα ξαναγράψει ζητώντας σας την συναστρία της σχέσης μου. Άμεσα μου απάντησε η κα. Σίμου κάτι που με χαροποίησε πολύ και την ευχαριστώ για αυτό. :flowers1:
Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας.
-
13-03-2005, 03:23 AM #2
Re: Ερώτηση για καρμική ανάλυση της σχέσης μου
Αγαπητή ΦΟΙΒΗ
Η Καρμική ανάλυση που ζητάτε, δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα στη σύντομη μελέτη κι απάντηση του φόρουμ. Αν δείτε στις αναλύσεις που προσφέρονται στο φόρουμ, είναι μία γραπτή ανάλυση πολλών σελίδων, ή διαφορετικά, πολύωρη προετοιμασία και μελέτη ενός αστρολόγου σε ένα ραντεβού με τον ενδιαφερόμενο. Τα στοιχεία της καρμικής αστρολογίας είναι πολλά.
Ωστόσο, σύντομα θα προσπαθήσω να σας δώσω μία εικόνα, για τα πιο εμφανή σημεία της συναστρίας σας.
Η συνάντηση με τον αγαπημένο σας, ήταν για να σας δοθεί η ευκαιρία να βιώσετε το αίσθημα της αγάπης, της τρυφερότητας κι ενδεχόμενα της στοργής. Αυτή η παρουσία, μπόρεσε να το αναδύσει από μέσα σας. Από τη δική σας πλευρά, η συνάντηση αυτή στη ζωή του, του προσέφερε την δυνατότητα να ανακαλύψει λάθη του παρελθόντος του (και του απώτερου- του καρμικού) και να έχει τα ερεθίσματα να να κατανοήσει, με απώτερο σκοπό να μην τα επαναλάβει στη παρούσα ζωή. Η προσωπικότητά σας και η δύναμη της σκέψης σας, θα μπορέσουν να τον πιέσουν ώστε να ανακαλύψει το καρμικό του μονοπάτι, αν και θα του φανείτε απαιτητική ίσως. Θα του φέρετε στο φως αναμνήσεις που αφορούν μία ισχυρή προσωπικότητα που τον πίεζε, για να επιλέξει την έννοια της ασφάλειας και της αγάπης, από εκείνη της δύναμης και της κτητικότητας. Μπορείτε να τον στηρίξετε στην αναζήτηση αυτής της ασφάλειας σήμερα, μέσα από την αγάπη ή την δημιουργικότητα. Ενδεχόμενα να προκύπτουν για καρμικούς λόγους διαφορές ιδεολογικές και είναι πιθανόν να απογοητευθείτε ή να απορρίψετε δικές του απόψεις. Μπορείτε να γίνετε πηγή έμπνευσης για τις αποφάσεις του και την ανάπτυξη των ιδεών του, αλλά όταν θα προσπαθήσετε να τον διδάξετε, θα υπάρχει μία τάση του να θελήσει να κυριαρχήσει πάνω στις ευκαιρίες που θα του προσφέρετε, και να δημιουργηθεί μία αντιπαλότητα μεταξύ σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.