- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 197
-
25-09-2012, 06:29 PM #51
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Αν δεν βγαίνει απάντηση από τους βασικούς δείκτες τότε αν πρόκειται για εραστή του δίνουμε τον Άρη, αν πρόκειται για σύζυγο η για σύντροφο που τον βλέπουμε μελλοντικό σύζυγο δίνουμε τον Ήλιο. Τώρα που ο Ήλιος είναι σε αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη, αν ο Ήλιος δεν κυβερνά τον σύντροφο τότε ναι, είναι σαν να λέμε πως πρόκειται για το ίδιο άτομο.
Τώρα, για να μας δώσει επικοινωνία ένα ωριαίο θέλουμε όψη μεταξύ των δυο συντρόφων, ή όψη του 1ου με τον 3ο του συντρόφου, ή όψη του 3ου του ωριαίου με τον σύντροφο ή της Σελήνης με τον σύντροφο ή τον 3ο του. Συνήθως ο 3ος με τον 3ο του συντρόφου δεν μας λέει και πολλά, θέλουμε κι άλλα στοιχεία, τέλος ο Ερμής στο Μεσουράνημα σε θετική όψη δίνει θετική απάντηση.
-
02-10-2012, 10:30 AM #52
Kαλημέρα σας κα Ζαχαριάδου,
Συγχαρητήρια, τόσο για το άρθρο, όσο και για τη μεταδοτικότητά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Σε γυναικείο θέμα, με ερώτηση αν η κοπέλα θα παντρευτεί με το σύντροφό της:
α)Οταν ο σημειοδότης της ερωτούσας Κρόνος (ωροσκόπος στην 29ο του Αιγόκερω), βρίσκεται στην 29ο του Ζυγού (ζώδιο έξαρσής του) και είναι σε σύνοδο με την τον κυβερνήτη του 5ου (συντροφός της-ακμή 5ου στους Διδύμους με κυβερνήτη τον Ερμή στο Ζυγό), η απάντηση που θα δώσω θα είναι θετικη?
β) Η Σελήνη, τη στιγμή του ερωτήματος βρισκόταν στις τελευταίες μοίρες του Κριού. Θα τη συνυπολογίσω επίσης σαν σημειοδότη της κοπέλας? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση τόσο με τον πρώτο της σημειοδότη (Κρόνο), όσο και με τον σημειοδότη του συντρόφου της (Ερμή). Αυτό δίνει αρνητική απάντηση στο ερώτημά της? Ή θα πρέπει να περιμένει έως ότου η Σελήνη μπει στο ζώδιο του Ταύρου? Η αλήθειο είναι ότι μπερδεύτηκα λίγο
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
03-10-2012, 10:11 AM #53
canser1987 η Σελήνη έχει κάνει την αντίθεση με τον Ερμή και πηγαίνει να σχηματίσει την αντίθεση με τον Κρόνο;
Όπως και να χει, ο ωροσκόπος στις τελευταίες μοίρες μας λέει πως κάτι θα αλλάξει στην όλη κατάσταση. Πάντως στο συγκεκριμένο ερώτημα δε νομίζω πως πρέπει να κοιτάξεις τον κυβερνήτη του 5ου αλλά του 7ου.
-
03-10-2012, 10:42 AM #54
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας. Καλημέρα!!
-
03-10-2012, 10:58 AM #55
Συγνώμη που σας ξαναγράφω πάλι, αλλά προηγουμένως παρέλειψα να απαντήσω σ'αυτό που με ρωτήσατε. Ναι, η σελήνη έχει κάνει αντίθεση με τον Ερμή και θα κάνει αντίθεση με τον Κρόνο (σημειοδότη της κοπέλας), αυτό συνεπάγεται με αρνητική απάντηση? Επίσης, να αναφέρω ότι, αν τελικά πάρω ως σημειδότη του συντρόφου της τον 7ο, ο κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος, στις πρώτες μοίρες του Ζυγού και στον 8ο, αλλά μέσα στον 7ο, βρίσκεται και η Αφροδίτη (τελευταίες μοίρες λέοντος σε εξάγωνο με Κρόνο.
-
03-10-2012, 12:52 PM #56
cancer1987 κάτι έχεις μπερδέψει....με ωροσκόπο Αιγόκερω ο 7ος οίκος έχει κυβερνήτη την Σελήνη και όχι τον Ήλιο. Αν εμπεριέχεται ολόκληρο το ζώδιο του Υδροχόου στον 1ο οίκο και του Λέοντα στον 7ο τότε μόνο ο Ήλιος είναι συγκυβερνήτης του 7ου μαζί με την Αφροδίτη.
Σ' αυτή την περίπτωση μελετάς όλες τις ενδείξεις, θετικές ή αρνητικές και βγάζεις συμπέρασμα από το ποιες υπερτερούν για να πάρεις απάντηση.
-
03-10-2012, 01:05 PM #57
Ναι, όντως δίκιο έχετε...γι'αυτό δεν έβγαζα άκρη! Με μπέρδεψαν τα εμπεριεχόμενα ζώδια στον 1ο και 7ο αντίστοιχα..Τώρα όντως ξεκαθαρίστηκε το τοπίο και απ,ό,τι κατάλαβα, αν υπερτερούν οι θετικές ενδείξεις η απάντηση είναι θετική, ενώ αν αντίστοιχα υπερτερούν οι αρνητικές,, η απάντηση θα είναι αρνητική!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!
-
23-10-2012, 12:13 PM #58
Μια αποριούλα τόση δα μικρή έχω...
Έχουμε πει -διαβάσει- ότι όταν ο δείκτης του προσώπου που μας ενδιαφέρει βρίσκεται στον 1ο οίκο δείχνει αμέσως το ενδιαφέρον του άλλου για τον ερωτών.
Τώρα αν στην πορεία οι δείκτες κάνουν μία όψη αντίθεσης για παράδειγμα, σε μία ερώτηση ''Με σκέφτεται?'' (δεν κοιτάμε καν την εξέλιξη από όψεις της σελήνης αν οι δείκτες μας δίνουν κάποια απάντηση) μπορούμε να πούμε σε σκέφτεται αλλά μεταξύ σας τα πράγματα είναι χάλια και δεν θα υπάρξει συνέχεια και θα μέινει μόνο στη σκέψη.
Πρόσφατα είδα σε ένα χάρτη τον σημειοδότη του άντρα (Άρη στον Τοξότη) στον 1ο της κοπέλας
και στο ζώδιο της κυριαρχίας της ερωτούσας δηλ. τον Δία και μάλιστα στον άξονα 1ου/&7ου.
Ωστόσο οι δύο του θα έκαναν αντίθεση. Και επειδή ο σημειοδότης της κοπέλας βρίσκεται στον 7ο, 3ο παράγωγο του άντρα θα μπορούσε ίσως να σημαίνει ότι την έχει όντως στη σκέψη του.
Το ερμήνευσα λοιπόν κάπως έτσι. Ότι να μεν την σκέφτεται αλλά τα πράγματα έχουν στραβώσει μεταξύ τους.
Πείτε μου μόνο αν είναι σωστή η σκέψη μου.
Ευχαριστώ.Last edited by popininja; 23-10-2012 at 12:48 PM.
Tabula rasa
-
23-10-2012, 04:28 PM #59
Στην ωριαια αυτο το οποιο μας ενδιαφερει κυριως ειναι αν ο δεικτης εκεινου που ρωταμε βρισκεται η καλυτερα "βλεπει" αυτον που ρωτα . Δευτερευουσα σημασια εχει η οψη που σχηματιζεται μεταξυ των δεικτων . Αν το ζητουμενο "βλεπει" θετικα τον αλλον δεικτη και αν ο αλλος δεικτης βρισκεται σε καλη κατασταση (και οχι οπως της κοπελας σε ζωδιο αδυναμιας και κατω απο την κυριαρχια αλλου πλανητη ) τοτε τα πραγματα ειναι καλα ακομα και αν σχηματιστει αρντηικη οψη . Προφανως θα ειναι εμποδιο το οποιο ξεπερνιεται .
Στην δικη σου περιπτωση και χωρις να δουμε αλλα πραγματα στο χαρτη ,θεωρω οτι η κοπελα για καποιο λογο δεν μπορει να αντιδρασει θετικα απεναντι στην ανταποκριση του αλλου ατομου . Βρισκεται στο ζωδιο της αδυναμιας και αναδρομη . Φαινεται οτι ειτε ο τροπος που της δειχνει οτι ενδιαφερεται η την σκεφτεται δεν ειναι ο καταλληλος ,η οτι εκεινη την απασχολουν περισσοτερο το θεματα του Ερμη (κατω απο την κυριαρχια του ) οποτε μπλοκαρει κατα καποιο τροπο και την οποια θετικη εξελιξη μεταξυ τους .
Νομιζω οτι εκεινη ειτε δεν μπορει να ανταποκριθει και γρηγορα θα αλλαξει ισως γνωμη για εκεινον ( αφου ειναι αναδρομη ). Ολα αυτα βεβαια ειναι υποθεσεις μιας χωρις χαρτη δεν μπορει αν πεις κανεις οτι εξετασε το θεμα ενδελεχως . Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα .
-
23-10-2012, 04:33 PM #60
Πόπη δεν χρειάζεται να βρεθεί στον 3ο παράγωγο οίκο για να πούμε ότι την σκέφτεται. Είναι αρκετό που βρίσκεται στο δικό της ζώδιο και οίκο. Η αντίθεση δείχνει πως μελλοντικά θα έρθουν σε επαφή μόνο και μόνο για να έρθουν σε οριστική ρήξη. Δείχνει "κίνηση" στην προκειμένη η αντίθεση.
Την Σελήνη ή τις όψεις της δεν είναι ότι δεν τις κοιτάμε, απλά εφ' όσον πήραμε απάντηση μπορούμε να μείνουμε εκεί. Ωστόσο πουθενά δεν έχω δει να ρωτά κάποια αν την σκέφτεται και στο βάθος του μυαλό της να μην ρωτά για εξέλιξη ή επανασύνδεση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.