- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
-
26-09-2012, 05:01 PM #1
Άρης και Αφροδίτη στο Τάνγκο των Αιώνιων Εραστών
Άρης και Αφροδίτη εκπροσωπούν την αρσενική και θηλυκή ενέργεια στην πιο ερωτική της διάσταση και όπως είναι επόμενο έχουν γραφτεί πολλά για τους δύο αυτούς πλανήτες που είναι και οι πιο κοντινοί γείτονες της Γης μας. Όλοι έχουμε προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσουμε τη θέση τους στο γενέθλιο χάρτη μας προκειμένου να δούμε τι προοπτικές έχουμε στον ερωτικό τομέα. Όλοι έχουμε χαρεί για μια όψη του Δία ή έχουμε τρομάξει από μια αντίστοιχη του Κρόνου, στους ευαίσθητους αυτούς προσωπικούς πλανήτες. Καθόλου περίεργο λοιπόν που τα αστρολογικά βιβλία συχνά αφιερώνουν πολλές σελίδες για τη θέση της Αφροδίτης και του Άρη σε ζώδια, οίκους αλλά και όψεις με άλλους πλανήτες.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Άρης και Αφροδίτη στο Τάνγκο των Αιώνιων Εραστών
-
26-09-2012, 10:13 PM #2
Re: Άρης και Αφροδίτη στο Τάνγκο των Αιώνιων Εραστών
Το Δεκέμβριο του 2001 η Αργεντινή βρισκόταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ο λαός της Αργεντινής βίωνε τον δικό του Γολγοθά εξαιτίας του ΔΝΤ που απόρριψε την αίτηση της κυβέρνησης για ένα ακόμη δάνειο προκειμένου να βγει από την κρίση. Υπήρξαν βίαιες διαδηλώσεις κι ακραίες συμπεριφορές. Τα Χριστούγεννα η κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή πληρωμών του χρέους τους ενώ οι φασαρίες συνεχίζονταν...
Εκείνα τα Χριστούγεννα βρισκόμουν στο Μπουένος Άιρες, μετά βίας κατάφερα να πάω στο αεροδρόμιο για να επιστρέψω στη χώρα μας. Την προηγούμενη ημέρα είχα την τύχη να παρακολουθήσω χορευτές του τάνγκο καταμεσής του δρόμου και πραγματικά ήταν μαγευτικοί, θυμάμαι παρακολουθούσα σαν υπνωτισμένη ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως αυτός ο χορός δεν μπορεί παρά να εκφράζεται μέσα από τις ενέργειες της Αφροδίτης και του Άρη με το ποσειδώνιο στοιχείο να κρέμεται στα κεφάλια τους.
Έγραψες ένα καταπληκτικό και πρωτότυπο άρθρο, συνδυάζοντας αρμονικά τους κύκλους της Αφροδίτης και του Άρη με την ιστορία του τανγκο. Νομίζω πως αν όχι το καλύτερο, είναι ένα από τα καλύτερα άρθρα στην αστρολογική σου καριέρα.
Τα συγχαρητήρια μου Δημήτρη!
-
26-09-2012, 11:18 PM #3
Εκπληκτική σύλληψη ιδέας!
Εξαιρετικό άρθρο!
Πολλά συγχαρητήρια!!!!
-
28-09-2012, 01:00 PM #4
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Ήθελα από καιρό να αναφερθώ στον κύκλο Άρη / Αφροδίτης και μια καλή αφορμή ήταν το τετράγωνο τους, ακριβείας αυτές της μέρες. Αλλά όταν σκέφτηκα τη σχέση του με το τάνγκο, είπα ότι αξίζει να γίνει κανονικό άρθρο. Είναι όμορφο να βλέπουμε πως οι κύκλοι των πλανητών συντονίζονται με τις ανθρώπινες εκδηλώσεις.
Έχεις δίκιο βέβαια Τίνα, ότι το τάνγκο έχει και ποσειδώνια χροιά. Άλλωστε γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όπως καλή ώρα στις μέρες μας. Ο Ποσειδώνας μαζί με Αφροδίτη / Άρη είναι γοητευτικός αλλά και επικίνδυνος. Φαίνεται ότι οι φτωχογειτονιές του «Ρίο ντε λα Πλάτα» προσέφεραν εκείνη την εποχή το απαραίτητο πάθος και όνειρο για μια καλύτερη ζωή. Βασικά συστατικά για να εκδηλωθούν τέτοιες οι πλανητικές δυνάμεις.
Ανεξάρτητα από το τάνγκο πάντως, πιστεύω ότι ο καθένας θα βοηθηθεί αν εξετάσει τη σχέση της Αφροδίτης ως προς τον Άρη στον χάρτη του (ακόμα κι αν δεν σχηματίζουν όψη μεταξύ τους), όπως και το πότε / που έγινε η τελευταία σύνοδος τους πριν τη γέννησή του. Έτσι ο χάρτης αποκτάει μια δυναμική και μια συνέχεια πέρα από αποσπασματικές θέσεις σε οίκους / ζώδια. Εγώ, για παράδειγμα, είδα ότι η σύνοδος Άρη / Αφροδίτης πριν τη γέννησή μου σχηματίστηκε στον Καρκίνο / 4ο γενέθλιο οίκο σε σύνοδο με την ακμή του, και είδα έτσι έναν λόγο που έχω ανάγκη να νοιώθω ασφάλεια στην εκδήλωση των ενεργειών Άρη / Αφροδίτης.
Κατά τα άλλα, ας ελπίσουμε να μην είναι μόνο η οικονομική κρίση που μας συνδέει με την Αργεντινή.
Και πάλι ευχαριστώ.
-
28-09-2012, 03:10 PM #5
Ε πες το μας να καταλάβουμε τι μας γίνεται… Σε εμένα η σύνοδος Άρη \Αφροδίτη έγινε στον Σκορπιό, στον 8ο οίκο μου. Καλύτερα να μην γράψω ποια είναι η προτεραιότητά μου ε; ... Τώρα έκλεισα ως γυναίκα! Τα κατάλαβα όλα!...
ΥΓ: Για το άρθρο δεν λέω τίποτα γιατί έχω γίνει κουραστική με τα άρθρα σου στο παρελθόν. Εξαιρετικό!
ΥΓ 2 : Στον Καρκίνο και στον 4ο ε; Καημένο μου παιδί… Ένα Τάνγκο πας να χορέψεις και παντρεύεσαι…« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
28-09-2012, 03:29 PM #6
Η τελευταία σύνοδος έγινε στους ΙΙμους, στον 9ο μου.
Μήπως δεν είναι τόσο τυχαίο το νικ μου;
-
28-09-2012, 06:48 PM #7
Αφιερωμένο......
Tango Malevaje Festival 2012 - Cecilia Diego - YouTubeΩραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.