- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 197
-
23-09-2012, 03:20 PM #41
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Πόσα έχω να μάθω ακόμα...
Ερώτηση:Η Σελήνη στις τελευταίες μοίρες, και όχι σε κενό πορείας, μας λέει ότι τα πράγματα θ'αλλάξουν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ, έμπαινε στο ζώδιο κυριαρχίας της κι έκανε τρίγωνο με τον Δία, οπότε η εξέλιξη θα ήταν καλή.
Σε περίπτωση που, αλλάζοντας ζώδιο η Σελήνη, μπαίνει σε ζώδιο όπου χάνει τίτλους (σε αδυναμία π.χ. ), θεωρούμε ότι η εξέλιξη θα είναι κακή;
Κι αν παράλληλα έχουμε θετική όψη των βασικών δεικτών, πώς ερμηνεύεται η αλλαγή της Σελήνης τότε;
-
23-09-2012, 04:39 PM #42
Angelina4 μου η αδυναμία μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα, ερμηνεύεται ανάλογα την περίπτωση, εδώ ο Κρόνος είναι πολύ δυνατός βρίσκεται στην έξαρση του, στην κυριαρχία της Αφροδίτης, και σε αμοιβαία υποδοχή μαζί της. Η Αφροδίτη βαθμολογικά βρίσκεται στο +5 και ο Κρόνος στο +14. Το ότι βρίσκεται στην αδυναμία του Κρόνου ο Άρης σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον "νικήσει" εύκολα και φυσικά δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε Κρόνο αλλά για έναν πολύ δυνατό Κρόνο.
Ο Άρης τώρα βρίσκεται στην κυριαρχία του Ήλιου, άρα θεωρητικά παίρνει ιδιότητες και επιρροές Ήλιου, ο Ήλιος όμως βρίσκεται και ο ίδιος σε αδυναμία και δεν μπορεί να τον "ευνοήσει", επιπλέον ο Άρης είναι ανάδρομος που σημαίνει ότι αποδυναμώνεται, βαθμολογικά δε, βρίσκεται στο -5. Ναι, μετά απ' όλα αυτά δεν θα μου περνούσε από το μυαλό πως η κοπέλα είχε φάει τη χυλότπιτα κι αυτό γιατί όλα τα κοιτάμε συνδυαστικά.
laparisienne από τη στιγμή που οι βασικοί δείκτες σχηματίζουν θετική όψη η απάντηση είναι θετική. Αν τώρα η Σελήνη στην πορεία αλλάξει ζώδιο και βρεθεί σε δύσκολη θέση τότε μελλοντικά θα υπάρξουν προβλήματα. Ωστόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φύση του ερωτήματος. Αν για παράδειγμα ρωτάς "θα συναντηθώ με τον Χ", αυτό μπορεί να σημαίνει πως συναντιέστε, όμως στην πορεία τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες. Μπορεί δηλαδή εκεί που έκοβες φλέβες για να τον δεις, να μιλήσετε και να βγει άνθρακας ο θησαυρός, χίλια δυο μπορεί να συμβούν, όπως και να χει, κάτι αλλάζει το οποίο δεν σε ευχαριστεί ιδιαίτερως.
-
23-09-2012, 05:49 PM #43
Τέλεια η ανάλυσή!
Τελικά πόσες πληροφορίες μπορείς να πάρεις απ'ενα ωριαίο χάρτη αν το διαβάσεις φυσικά σωστά
Αυτό που είδα και μου'κανε εντύπωση είναι ότι συνυπολογίσατε και τη θέση του Ουρανού ενώ γνωρίζουμε ότι στην ωριαία κοιτάμε μόνο τους 5παραδοσιακούς πλανήτες.
Εχει να κάνει με τη φύση του ερωτήματος δηλαδή να ενισχύσουμε την απάντησή μας??Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
23-09-2012, 05:56 PM #44
Σ' ευχαριστώ Αριδήλη μου.
Όσο για την απορία σου, μου δίνεις τροφή για συζήτηση αλλά σε άλλο θέμα
http://php56.astrowin3.org/forum/%CF...F%CE%B1-12656/
-
23-09-2012, 08:12 PM #45
Αχ, θα ρωτήσω κάτι τελευταίο και θα είμαι ευτυχής αν ξεμπερδευτώ επιτέλους!! Αυτό με τη υποδοχή πλανητών μια το διαβάζω έτσι μια ανάποδα ...
(Κατανοήτα όλα αυτά που γράψατε κ. Ζαχαριάδου, ειδικά το ότι τα κοιτάμε όλα συνδυαστικά)
Σε μια τυχαία υπόθεση τώρα, εντελώς απλοϊκά να το θέσω:
Έστω ο Άρης στο Λέοντα, ο Κρόνος ας είναι όπου θέλει πχ. Και το εξετάζω μεμονωμένα και καθόλου συνδυαστικά (κ εντελώς θερωρητικά!!!)
Όταν ο Άρης υποδεχτεί τον Κρόνο, ο Κρόνος θα είναι στη δική του αδυναμία. Άρα ο Άρης δε θέλει τον Κρόνο.....και του ρίχνει χυλόπιτα, ε;;;;; Οπότε σε μια κοπέλα σε ένα ωριαίο που θα ήταν ο Κρόνος θα της έλεγα, άστο ο άλλος που είναι ο Άρης δε σε θέλει...ή δεν είναι έτσι ;;(αν έπρεπε να κρίνω μόνο απο αυτό, λέμε τώρα...)
Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Και σόρυ αν ρωτάω κάτι που το ξέρετε όλοι.
-
24-09-2012, 01:37 PM #46
Angelina4 λες "όταν ο Άρης υποδεχτεί τον Κρόνο" εννοείς όταν περάσει στο Σκορπιό;
Αν εννοείς αυτό ο Κρόνος δεν θα βρεθεί την αδυναμία του Άρη αλλά΄στην κυριαρχία του. Τώρα βρίσκεται στην αδυναμία του Άρη στο ζώδιο δηλαδή της Αφροδίτης, τον Ζυγό.
Στο συγκεκριμένο χάρτη που μελετήσαμε ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή από αδυναμία αυτό είναι αρνητική ένδειξη για του δυο διότι είναι προτιμότερο δυο πλανήτες να μην έχουν καμία επαφή παρά δύσκολη αμοιβαία υποδοχή.
Τώρα όσο κι αν δεν θες να το δεις συνδυαστικά, δεν απαντάς στην κοπέλα πως δεν τη "θέλει" μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στην αδυναμία του. Οι αδυναμίες είπαμε πως ανάλογα το θέμα και τον υπόλοιπο χάρτη μπορεί να σημαίνουν πολλά. Μπορεί για παράδειγμα να την θέλει αλλά να είναι παντρεμένος, άρρωστος κτλ.
-
24-09-2012, 03:20 PM #47
Oκ ναι, ειδικά με την τρίτη παράγραφο έχω καλυφθεί πλήρως στην ερώτησή μου! Ευχαριστώ πολύ!
-
24-09-2012, 09:51 PM #48
Από ό,τι κατάλαβα ή αρχή είναι το ημισυ του παντός άρα το πιο σημαντικό είναι να βρείς τους σημειοδότες.Μου φαίνεται το πιο δύσκολο από όλα!
Μια ερώτηση:Αν σε ερώτημα αισθηματικού χαρακτήρα(οπως κι εδω) λαμβάνουμε ως σημειοδότη τον κυβερνήτη του 5ου,τι γίνεται αν ο κυβερνήτης αυτός είναι η Αφροδίτη ενώ ο 5ος θελουμε να ειναι αντρας?Εχω πχ στο μυαλο μου μια σχεση με εναν αντρα με Αρεια και Κρονια χαρακτηριστικα,πως θα μπορουσε να σημειοδοτειται από την Αφροδίτη(που είναι ο κυβερνήτης του 5ου στην προκειμένη περίπτωση 5ος=Ταυρος)?ή μαλλον η ερώτηση είναι:θα μπορούσε?ή θα ηταν πιο λογικο να πάρω ως σημειδότη τον Ηλιο?ή ισως και τον Αρη?Με ποια βάση θα διάλεγα?
-
25-09-2012, 04:53 PM #49
Πολύ σωστά κατάλαβες, αν πάρουμε λάθος κυβερνήτες χάσαμε ολόκληρο το ωριαίο.
Είτε ο σύντροφος σου έχει άρειο/κρόνια χαρακτηριστικά είτε όχι, κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη στον συγκεκριμένο χάρτη κι αυτήν κοιτάμε. Όποιον τον κυβερνά η Αφροδίτη δεν έπεται πως μοιάζει με γυναίκα ή έχει γυναικεία χαρακτηριστικά. Αν βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου η ακμή του 5ου ή του 7ου σημαίνει πως αυτό που χρειάζεται ο σύντροφος αυτή την περίοδο είναι σταθερότητα, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια κτλ. Αν βρίσκεται στον Ζυγό σημαίνει πως τον απασχολούν θέματα γάμου, σχέσεων, συνεργασιών κτλ και όχι ότι θηλυπρεπίζει, εκτός κι αν ρωτάμε κάτι τέτοιο
Από τη στιγμή που έχεις κυβερνήτη συντρόφου και δίνει απάντηση γιατί σχηματίζει όψη δεν χρειάζεται να μελετήσεις ξεχωριστά τον Ήλιο ή τον Άρη. Αν ήταν μπλεγμένοι οι κυβερνήτες τότε θα επέλεγες τον Ήλιο ή τον Άρη. Συνήθως όταν εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, για να τα ξεχωρίσουμε και να δώσουμε στο καθένα από έναν κυβερνήτη, κοιτάμε τους Ήλιο/Άρη, διαφορετικά γιατί να τους εμπλέξουμε, εκτός κι αν εμπλέκονται από μόνοι τους. Αυτές τις ημέρες για παράδειγμα η Αφροδίτη βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο, σ' αυτή την περίπτωση, εμπλέκεται ο Ήλιος αφού ανταλλάζει τίτλους με την Αφροδίτη.
-
25-09-2012, 05:27 PM #50
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό;
Σε ερωτήματα σχέσεων αισθηματικών, δίνουμε συχνά στον άντρα τον Ήλιο και στη γυναίκα την Αφροδίτη, αν δεν βγαίνει απάντηση απ'τους βασικούς δείκτες.
Σε περίπτωση που ο άντρας είναι Αφροδίτη, θα του δώσουμε και τον Ήλιο πάλι ή όχι;
Και τώρα που Ήλιος και Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή είναι έτσι κι αλλιώς το ίδιο πρόσωπο;
Επίσης Τίνα μου, έκανα ένα λάθος σε μια πρόσφατη ωριαία.
Το ερώτημα αφορούσε επικοινωνία και είδα συγκλίνουσα όψη θετική μεταξύ του 3ου και του 9ου και απάντησα θετικά.
Τελικά,δεν υπήρξε επικοινωνία και μετά πρόσεξα ότι ο 7ος έκανε αποκλίνουσα όψη με τον 9ο (το οποίο περιέγραφε παρελθούσα επικοινωνία εκ μέρους του).
Άρα, πρέπει πάντα να εμπλέκεται το πρόσωπο, σωστά; Δεν αρκεί το ζητούμενό του, η επικοινωνία του ή τα ερωτικά του κλπ δηλαδή με τον αντίστοιχο οίκο του ερωτώντα;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 45 users browsing this thread. (0 members and 45 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.