- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 197
-
22-09-2012, 01:19 AM #31
Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης
Γεια σου Τόνια!
Για θέματα σπουδών, θα κοίταζα 3ο-9ο, ίσως ανάλογα με το επίπεδο των σπουδών-βασική και ανώτερη, ανώτατη εκπαίδευση δηλαδή αντίστοιχα.
Ο 9ος από μόνος του έχει να κάνει με το εξωτερικό.Δεν νομίζω να πρέπει να δεις χωριστά τον Δία.
Ο 4ος στην ωριαία δείχνει την τελική έκβαση του θέματος.
Είναι επίσης το τωρινό σου σπίτι, εκεί που είναι η οικογένειά σου.
Για την μετακόμισή σου, θα δεις πάλι τον άξονα 3/9.
Και πάντα θα βλέπεις και τη Σελήνη, έτσι;
Τώρα, για εγκυμοσύνη θα δεις τον 5ο και τη σχέση του δείκτη σου με τον κυβερνήτη και την ακμή του 5ου, καθώς και τη Σελήνη.
Δεν ξέρω αν πρέπει να εμπλέξουμε τον 8ο εδώ, όπως στο τόξο π.χ. Θα μας πει η Τίνα καλύτερα.
Το χρονικό διάστημα το θέτεις εσύ όταν κάνεις την ερώτηση. Απ'όσο ξέρω, δεν είναι ασφαλές να ρωτάς για πάντα.Καλύτερα είναι να ρωτήσεις για το επόμενο 3μηνο, 6μηνο...κάτι τέτοιο.
Επίσης, παρόμοιο ερώτημα μπορούμε να βάλουμε 2,5 με 3 μήνες μετά.
-
22-09-2012, 01:25 AM #32
Ας το πάρει το ποτάμι, αγαπημένη, ναι... (για να πάμε στο επόμενο δηλαδή, γιατί μας άρεσε!)
-
22-09-2012, 03:42 AM #33
Α! Νομισα ότι εσύ έθεσες το ερώτημα! Εντάξει τότε. Ας το πάρει το ποτάμι να δούμε τι πετύχαμε!
Σχετικά μ αυτό που ρωτησα, ναι τη συγκεκριμενη στιγμή υπήρχε όψη συνόδου: Κρόνος στο Ζυγό στις 28ο2 και Σελήνη στις 28ο58
-
22-09-2012, 12:36 PM #34
Nαι ναι... Ας το πάρει το ποτάμι...
-
22-09-2012, 02:29 PM #35
Καλημέρα κι από μενα. Τίνα σ ευχαριστούμε πολύ για το μάθημα. Πριν το πάρει το ποτάμι και αφου διάβασα ολους όσους συμμετείχαν στην συζήτηση καταθέτω την ημιμαθή γνώμη μου. Συμφωνώ με την Δέσποινα ότι υπήρχε και μάλλον υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον λόγω της συνόδου των δεικτών και της κοινής κυριαρχίας των υπό τον Κρόνο. Πιστεύω ότι η γνωριμία έγινε στην καθημερινή εργασία της κοπέλας και μου δόθηκε η εντύπωση από την θέση των δεικτών στον 10ο ότι ο κυριούλης μάλλον είναι προϊστάμενος (λόγω του αποκλ. τριγώνου Ηλιου με Κρόνου) ο οποίος τοποθετήθηκε αλλά ο κυρίαρχος του Κρόνου είναι ο Ερμής στον 9ο. Μετακίνηση λόγω δουλειάς; Αλλαγή πόστου , άρα και δεν μπορούσε να δώσει συνέχεια (σοβαρός γαρ μεσα στη δουλειά) μιας που γνώριζε την μετακινηση; Θέματα υγείας που είπε και η Δέσποινα;. Θα σας γελάσω μάλλον στα πρώτα κλείνω. Η Σελήνη όμως στις τελευταίες μοίρες δείχνει ότι αλλάζει το σκηνικό και σε λίγ καιρό , που θα κάνει ένα ωραιότατο τριγωνάκι με τον Δία (που είναι και ο πιο δυνατός - θεμελιώδεις- ) δείχνει ότι θα υπάρξει εκ νέου ευκαιρία με καλυτερες προδιαγραφες μιας που ο κυριουλης μάλλον ενδιαφερεται .... πιο πολύ από την κοπέλα......Τίνα μου αυτα για "βάπτισμα του πυρος"...ζητώ επιείκεια και αναμένω για διορθώσεις και την δική σου τελική τοποθέτηση...
Και πάλι ευχαριστούμε...(θέλουμε κι αλλο )Victory
-
22-09-2012, 03:05 PM #36
Παιδιά,δεν συνδέονται με επαγγελματική σχέση. Η κοπέλα είπε στην Τίνα ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση, μέσα από φιλικό περιβάλλον.
-
22-09-2012, 05:48 PM #37
Βλέπω πως συμφωνείτε να το πάρει το ποτάμι επομένως ξεκινώ.
Οι περισσότεροι στη συγκεκριμένη ερώτηση θα τοποθετούσαν τον κύριο που μας ενδιαφέρει στον 7ο, πάμε λοιπόν να δούμε την ανάλυση με σημειοδότες 1ου την Αφροδίτη και του 7ου τον ανάδρομο Άρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου και του Ουρανού, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, αυτό παιδιά σημαίνει πως η Αφροδίτη είναι και Κρόνος, ανταλλάσσει και διατηρεί τίτλους και ιδιότητες μαζί του, επίσης, στην τριπλότητα του, ταυτόχρονα στην αδυναμία του Ήλιου. Καμία σχέση δηλαδή με Άρη, η μόνη σχέση που έχουν είναι η αντίθεση που έχει κλείσει σε γωνιακούς οίκους, μόλις 18 δεύτερα πριν. Συμπέρασμα; ήρθαν σε ρήξη και γεια σας....
Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.
Όλα αυτά όμως δεν συμβαδίζουν με τα στοιχεία που έδωσε η ερωτούσα, πράγμα που σημαίνει πως αν ανέλυα με αυτό τον τρόπο τον χάρτη όχι μόνο είχα χάσει το ωριαίο αλλά και την πελάτισσα αφού θα είχα κάνει μια ωραία και χοντροκομμένη πατάτα.
Πάμε τώρα να δούμε τον 5ο ως ζητούμενο. Ήλιος και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αυτό παιδιά όπως έγραψα και παραπάνω είναι αμοιβαίο ενδιαφέρον, είτε έχουν σύνοδο είτε δεν έχουν, υπάρχει ενδιαφέρον, ίδια αιτήματα που δεν είναι άλλα από αυτά του Κρόνου/Ουρανού των κυβερνητών δηλαδή του Υδροχόου. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης τον Ζυγό άρα επιθυμεί σχέση. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ιχθύ συνεπώς επιθυμεί να παραδοθεί και να ζήσει το όνειρο.
Ο Ήλιος βρίσκεται στην αδυναμία του με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην εκδηλώνεται, έχει κρατήματα και κολλήματα που ενδεχομένως βασίζονται σε δικές του προσωπικές ανασφάλειες, στην κοπέλα συμβαίνει το ίδιο δεν εκδηλώνεται δηλαδή γιατί της προκαλεί εκείνος όμως ανασφάλειες και της δένει τα χέρια (βρίσκεται στην αδυναμία του).
Η Αφροδίτη δεν έχει μπροστά της όψη ο Ήλιος όμως έχει μπροστά του την αντίθεση με τον Άρη. Ο Άρης δεν κυβερνά παιδιά μόνο τον 12ο αλλά και τον 7ο κι απορώ πως σας ξέφυγε. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν αν βγήκε από χωρισμό κάτι που είναι εμφανές από την αντίθεση 1ου/7ου και βεβαίως μου είπε το κορίτσι πvw μόλις λίγο καιρό πριν χώρισε από μια μακρόχρονη σχέση. Τότε την ρώτησα αν ο πρώην σύντροφος γνώριζε τον νέο που της άρεσε, (ο Άρης είναι στο ζώδιο του Ήλιου) και μου απάντησε πως τον γνώριζε γιατί όλοι μαζί είναι συνάδελφοι χωρίς όμως να εργάζονται στον ίδιο χώρο.
Η εκτίμηση μου ήταν πως ο λόγος που εκείνος δεν είχε κινηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν οι προσωπικές του ανασφάλειες και ότι ενδεχομένως του φάνηκε απόμακρη, συντηρητική, φιλική κρονιο-ουράνια, δηλαδή και ότι δεν αποκλείεται να σκέφτεται πως έχει πρόσφατα χωρίσει. Της είπα επίσης πως άμεσα μεταξύ των δυο συντρόφων θα υπάρξει ένταση, ενδεχομένως όταν ο πρώην μάθει για τον νυν, ότι θα κινηθεί περισσότερο ύπουλα (ανάδρομος ενώ λίγο αργότερα ο ωροσκόπος θα έφτανε την αντισκιά του Άρη στις 20 μοίρες του Ταύρου) όχι γιατί την θέλει ο πίσω αλλά γιατί είναι εγωκεντρικός και δεν μπορεί διανοηθεί πως δεν θα περάσει το δικό του.
Όταν με ρώτησε τι πρέπει να κάνει της είπα να μην κάνει τίποτα απολύτως (Σελήνη τελευταίες μοίρες και η ίδια ακόμη καμμένη από την μη εκδήλωση του συντρόφου) κι απλώς να περιμένει γιατί τα δεδομένα θα αλλάξουν και τα πράγματα θα κυλήσουν μόνα τους.
Μπαίνοντας η Σελήνη στον Καρκίνο θα αποκτούσε τίτλους και ταυτοχρονα θα έπιανε τρίγωνο με τον Δία από τη θέση κυριαρχίας του.
Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν. Ο πρώην δημιούργησε προβλήματα, κυρίως λόγια και κατηγόριες δεξιά και αριστερά, στα χέρια δεν πιαστηκε με τον νυν, όμως σε κάποια άλλη συγκέντρωση που έτυχε να βρεθούν μαζί και οι τρεις προσπάθησε να τον μειώσει με ειρωνείες και κακιούλες χωρίς επιτυχία όμως.Last edited by Τίνα Ζαχαριάδου; 22-09-2012 at 06:19 PM.
-
22-09-2012, 08:35 PM #38
Επομένως δεν τοποθετούμε ποτέ το άτομο για το οποίο ρωτάμε στον 7ο, αλλά πάντα στον 5ο;
-
22-09-2012, 08:58 PM #39
Ελένη μου δεν είπα αυτό, ξαναδιάβασε λίγο το άρθρο για να καταλάβεις ποιον τοποθετούμε στον 5ο και ποιον στον 7ο ώστε να μην μπερδεύεσαι.
-
23-09-2012, 01:55 PM #40
Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 46 users browsing this thread. (0 members and 46 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.