s
[Συζήτηση] Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 197
    Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

Quote Originally Posted by laparisienne View Post
    Tέλειο το σκονάκι Τίνα μας!

Θα προσπαθήσω να μείνω στα απλά, αλλά ξέρω ότι δεν θα τα καταφέρω!

Λοιπόν,η κοπελιά μας είναι η ωραία Αφροδίτη στον υδροχόο, στον 10ο. Είναι υπό την κυριαρχία του Κρόνου και στην αδυναμία του Ήλιου. Την απασχολούν και θέματα εργασιακά της δηλαδή, αν και η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης-Κρόνου μας λέει ότι όλα είναι οκ εκεί. Παράλληλα, της τη δίνει η συμπεριφορά του κυρίου, γι'αυτό είναι στην αδυναμία του. (Ή η αδυναμία σημαίνει ότι είναι ερωτευμένη
    Με αφορμή αυτό το ποστ και την ανάλυση της laparisienne θα ήθελα να ρωτήσω μια απορία που έχω και έχω.
    Όταν ο σημειοδότης του ερωτώντα βρίσκεται στην αδυναμία του σημειοδότη του άλλου δείχνει πως ο ερωτών είναι ερωτευμένος με το άλλο άτομο; Γιατί εγώ νόμιζα ακριβώς το αντίθετο...Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι ακριβώς δείχνει η αδυναμία, γιατί έχω μπερδευτεί!

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Λϊντα μου, η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην πτώση του Ήλιου αλλά στην αδυναμία του.

Αριδήλη είσαι η μοναδική, αν δεν κάνω λάθος που έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρα του, μπορείς να μας πεις πως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα;

Αν πας στον χάρτη που υπάρχει στο άρθρο θα δεις τον πίνακα με τις θεμελιώδεις δυνάμεις. Αν πας στη Σελήνη θα δεις ότι βρίσκεται στη κυριαρχία των Διδύμων, στην έρση έξαρση του βορειου δεσμού, στην τριπλότητα του Κρόνου, στα όρια του Άρη, στα πρόσωπα του Ήλιου, στην αδυναμία του Δία και στην πτώση του νότιου δεσμού.

Παιδιά απλοποιείστε λίγο τον τρόπο σκέψης σας....πότε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με βάση την ωριαία;
    Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα και σηματοδότη του άλλου τον Ηλιο οτι υπήρχε ενδιαφέρον νομίζω φαίνεται απ'την σύνοδο Αφροδίτης Ηλιου που έχουμε.
    Η Σελήνη σαφώς μας λέει άλλα για το μέλλον εφ'οσον δείχνει να μην έχει κύρια όψη με την Αφροδίτη.

Ο χάρτης με τις θεμελιώδεις πράγματι δίνει αυτές τις πληροφορίες που πρίν δεν πρόσεξα έχετε δίκιο.
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Τίνα

Ελένη η αδυναμία δείχνει διάφορα πράγματα ανάλογα την περίπτωση. Στη συγκεκριμένη η laparisienne έχει δίκιο....διάβασε λίγο τις πληροφορίες που έδωσε η κοπέλα αλλά και μόνο που έθεσε το ερώτημα "που κολλάει και δεν..." σημαίνει ότι την έχει πειράξει γιατί εκείνης της αρέσει.

Η αδυναμία θα μπορούσε να δείξει (όπως και δείχνει σ' αυτόν χάρτη) ότι η ερωτούσα μας νιώθει πως δεν μπορεί να κινηθεί γιατί αυτός δεν της δίνει τα περιθώρια, κάτι που ούτως ή άλλως φαίνεται από τη Σελήνη στις τελευταίες μοίρες, δεν έχει επιλογή....Παρ' ότι η Σελήνη βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση στους Διδύμους δεν βρίσκεται σε κενό πορείας. Αυτό μας λέει πως θα αλλάξουν τα δεδομένα.....

Κάποιος που βρίσκεται στην αδυναμία του άλλου μπορεί να νιώθει ερωτευμένος αλλά ολόκληρη η εξέλιξη να μην είναι θετική και στο συγκεκριμένο ωριαίο μην ξεχνάτε πως και ο ίδιος βρίσκεται σε αδυναμία που σημαίνει ότι ακόμη κι αν έχει αισθήματα δεν νιώθει έτοιμος να τα εκδηλώσει, αν φυσικά τον πάρουμε ως 5ο και όχι 7ο .

Είτε πάρουμε τον 5ο είτε τον 7ο ως σημειοδότη του κυρίου βλέπουμε ότι δεν έχουμε συγκλίνουσες όψεις, οπότε αν ο σημειοδότης είναι ο άρης ισως να του άρεσε αλλα πια όχι, αν ο σημειοδότης είναι ο ερμής δεν του αρεσει. Βεβαια ο ηλιος που ειναι του 4ου κανει συνοδο συγκλίνουσα με την άφρο αλλα την καίει. Η σεληνη δεν κανει καμια οψη με ολους τους παραπανω, αρα η απαντηση για μενα ειναι οχι

Όνομα:
    Τίνα

Dora ο σημειοδότης του 5ου είναι ο Ήλιος και όχι ο Ερμής και του 4ου είναι η Σελήνη και όχι ο Ήλιος. Συγκλίνουσα όψη μεταξύ Ήλιου και Αφροδίτης δεν πρόκειται να υπάρξει διότι μέχρι να αλλάξει ζώδιο η Αφροδίτη δεν την προλαβαίνει ο Ήλιος, αν θέλεις ρίξε ακόμη μια ματιά στον χάρτη και στις πληροφορίες που μου έδωσε η κοπέλα. Δεν ρωτά αν θα γίνει κάτι, αυτό ουσιαστικά που ρωτά είναι γιατί δεν έγινε όταν συναντήθηκαν.

Τίνα σ ευχαριστούμε, με τα παραδείγματα μαθαίνουμε κι εξασκούμαστε. Να πω κάτι, συγχωρηστε με αν είναι βλακεία γιατί είμαι πολύ πρωτάρα.
    Απ΄οτι καταλαβα η Τίνα έθεσε το ερώτημα για την κοπέλα, άρα ο 1ος (Αφροδίτη) δεν σηματοδοτεί τον ερωτώντα κι όχι την κοπέλα; Οπότε σ αυτή την περιπτωση η κοπέλα μόνο Σελήνη μπορεί να είναι! Και για να μεινουμε στα απλά όπως είπε η Τίνα, δηλ "με θέλει ο Χ;" κι όχι γιατί δε με θέλει, τι δειχνουν οι δείκτες; Είτε παρουμε για τον άντρα ως δεικτη τον Ήλιο (5ος) είτε τον Άρη (7ος) με βαση τον πίνακα των θεμελιωδών δυνάμεων, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πώς όχι, δεν ενδιαφερεται!

H Σεληνη, επίσης, βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θα αλλάξει σε σχέση με την κοπέλα. Λόγω απειρίας δεν μπορώ να πω με σιγουριά... θα πάψει η ίδια να ενδιαφερεται για τον Χ οπότε δε θα τη νοιάζει αν ενδιαφερεται ή όχι; Θα γνωρίσει κάποιον άλλο ενδεχομένως; Η εξέλιξη πάντως μάλλον θα είναι θετική γιατί η Σελήνη θα μπει στον Καρκίνο, τον κυβερνήτη της, ενώ στους Διδυμους δεν είναι σε φιλικό περιβάλλον.
    Πέτυχα τίποτα;
    Να ρωτήσω και κατι σχετικό; Όταν η Σελήνη είναι στις τελευταιες μοιρες, σε ανάλογο ερώτημα αλλά είναι δείκτης του άντρα και σε via combusta και φευγει από το Ζυγό για να μπει στο Σκορπιό, αυτό σημαίνει αρνητική απάντηση για το ερώτημα, έτσι δεν είναι; Παρόλο που η Σελήνη (Ζυγός) βρίσκεται σε έξαρση και στην τριπλότητα του Κρόνου που στη συγκεκριμενη ωριαία ήταν δείκτης της κοπέλας;

Όνομα:
    Δεσποινα

Ουπς ηρθα!!

Τινα μου η κοπελα ειναι η Αφροδιτη 1ος
    και ο κυριος Χ ειναι ο Ηλιος 5ος
    εγω δεν θεωρω οτι καιγεται απο τον Ηλιο στην συνοδο που παει να γινει
    γιατι τα δυο ατομα εδω εκπροσωπουνται απο αυτους τους κυβερνητες
    ισα ισα που ο Ηλιος θελει πολυ
    Το προβλημα του ειναι πιθανον ενα προβλημα υγειας που τον απασχολουσε εκεινο τον καιρο
    η'' νομικο μια διαμαχη που εχει για αυτο και δεν ξεκινησε η σχεση τοτε.
    Εχει και αλλη ευκαιρια παντως η κοπελα λιγο αργοτερα
    με την Σεληνη να αλλαζει ζωδιο με θετικο αποτελεσμα σε σιγκλινουσα οψη με τον Δια
    στην τριπλοτητα του Νερου

Αντε να δουμε τι εκανα και εγω ...
    σε ευχαριστω !!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Τίνα

Amarige μου, δεν έθεσα εγώ το ερώτημα, σε επαγγλεματικό ραντεβού μου τέθηκε το ερώτημα. Αν το έθετα εγώ την κοπέλα θα την έπαιρνα 7ο.

Για την απορία που έχεις με τη Σελήνη δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν ξέρω τον χάρτη. Η Σελήνη έχει κάνει όψη με τον Κρόνο;

Δέσποινα μου, δεν θα γίνει σύνοδος Ήλιου/Αφροδίτης, η Αφροδίτη τρέχει και δεν την προφταίνει ο Ήλιος, όμως έχεις δίκιο, βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο υπό την κυβερνησία του Κρόνου κι αυτό δείχνει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Παιδιά όταν είστε έτοιμοι να το πάρει το ποτάμι, μου λέτε.

10. Re: Αγάπη μου... Ωριαία αστρολογία και παράδειγμα ανάλυσης

πολυ καλησπερα σας
    1)για θεματα σπουδων, στην ωριαια κοιταζουμε τον 9 οικο...?, εξεταζουμε τον Δια στην ωριαια για θεματα σπουδων, για θεματα σπουδων που σχετιζονται με το εξωτερικο...? κοιταζουμε και τον 4, γιατι αν οι σπουδες ειναι στο εξωτερικο αναγκαστικα θα πρεπει να φαινεται και η μετακομιση...?
    Και, 2) για θεματα εγκυμοσυνης τι εξεταζουμε και για ποσο χρονικο διαστημα μπορει η ωριαια να μας απαντησει..? μετα απο ποσο χρονο θα πρεπει να ρωτησουμε ξανα...?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. Κλαη συνεχεια σε ολους!

Page 3 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)