s
παιδια και οικοι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 33

παιδια και οικοι

εγω εχω γεννηθει 16-4-1971 10,30

στον 5 οικο εχω τον σκορπιο

και η σελινη στον τοξοτη

ξερει κανεις να μου πει ποτε ειναι οι καλυτερη περιοδος για συληψη

και τι αλλο φαινετε γενικα με το θεμα παιδια...

Re: παιδια και οικοι

Καληπερα σου μελος! Κοιταζεις ποσους πλανητες σου ειναι στον 5ο οικο κ οσοι ειναι τοσα παιδια κανεις, τωρα εαν δεν ειναι κανεις κοιταζεις τον αντιθετο οικο τον 11ο κ αν παλι δεν ειναι πιστευω πρεπει να δεις για πρωτο παιδι 8ο για δευτερο 7ο κτλπ... ο διας σε αυτους τους οικους συνηθως δινει πολλα παιδια ενω ο κρονος εγγυαται παιδι απο 35 ετων κ περα

Γειά σας φίλοι μου,
    δηλαδή εγώ που στον 5ο οίκο έχω κρονο δια και πλούτωνα σημαίνει ότι θα κάνω τρια παιδιά μετα τα 35?

Καλημερα, εχω στον 5ο...ηλιο, αφροδιτη και ερμη...αντε ακομα ενα παιδακι και το πηρα το επιδομα πολυτεκνης

Όνομα:
    Έρρικα

Διάβασα πιο πάνω πως αν ο 5ος είναι άδειος κοιτάζουμε τον 11ο

παίζει κάποιο παραπάνω ρόλο αν ο κυβερνήτης του άδειου 5ου (Άρης) βρίσκεται στον 11; Χωρίς να δέχεται όψεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Αν κάποιος θέλει να μελετήσει το θέμα των παιδιών, καλό είναι πέρα από πλανήτες στον 5ο να μελετήσει+τον κυβερνήτη του 5ου οίκου, σε τί ζώδιο είναι, σε ποιον οίκο και τί όψεις κάνει. Έχω διαβάσει ότι σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης ενεργοποιείται αρκετές φορές ο 8ος

Αγαπητοί Φίλοι,
    οι διελεύσεις μπορούν να μας βοηθήσουν περισσότερο για να καταλάβουμε χρονική στιγμή πιο κατάλληλη; Βλέπω στου συντρόφου μου τον χάρτη να έχουν μαζευτεί αρκετοί πλανήτες απο διέλευση εκει. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη Διελεύσεις στον 5ο Ποσειδώνας Αφροδίτη, Χείρωνας, Ηλιος και ερμής. Ενώ στον γενέθλιο Κρόνος Αρης και Χείρωνας

Αγαπητή lolita μη βασιστείς μόνο στις διελεύσεις... και σε μένα αυτή τη στιγμή ο 5ος κάνει πάρτι με πολλούς πλανήτες από διέλευση, άσε που έχει και τον κυβερνήτη του εκεί δηλαδή ποσειδώνας στο ζώδιό του στους ιχθύς και στο 5ο (του οποίου είναι κυβερνήτης), φαντάζει ιδανική συγκυρία! Όμως η στιγμή για παιδί είναι τόσο ακατάλληλη για μένα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο 5ος οίκος σχετίζεται με το θέμα παιδί μεν, αλλά και με πολλά άλλα θέματα δε.

Καλησπέρα,
    θα συμφωνήσω με το koritsii. Η εγκυμοσύνη δεν μπορεί και δε γίνεται να "φανεί" μόνο μέσα από τις διελεύσεις. Χρειάζεται να συνηγορούν και τα υπόλοιπα συστήματα πρόβλεψης, όπως το προοδευτικό, το ηλιακο τόξο, η ηλιακή επιστροφή. Χρειάζεται ενδελεχής μελέτη για ένα τέτοια θέμα. Ξεκινάμε, σαφέστατα, από το γενέθλιο χάρτη, τις όψεις του κυβερνήτη του 5ου οίκου, τους πλανήτες που τυχόν υπάρχουν μέσα και τις όψεις που κάνουν και αν ενεργοποιούνται κάποιες όψεις σε κάποια συστήματα πρόβλεψης. Όλα χρειάζεται να τα μελετάει κανείς συνδυαστικά και όχι μεμονωμένα.

Καθε πλανητης περιγραφει κ ενα παιδι ετσι απο ο,τι ειδα ο κρονος δηλωνει ενα παιδι που θα γεννηθει με καθυστερηση ενω εαν ειναι αλλοι πλανητες στον 5ο ειναι παιδια που θα γεννηθουν σε μικροτερη ηλικια, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι παιζει καποιο ρολο αν οι πλανητες ειναι αναδρομοι? Εγω κ το αγορι μου που θα παντρευτουμε εχουμε απο κοινου αναδρομο ουρανο στον 5ο εγω εχω αναδρομο κρονο στον 5ο κ αυτος αναδρομο ποσειδωνα στον 5ο, επομενως ειναι στανταρ 2 παιδια το παιδι που περιγραφει ο ουρανος κ το παιδι που περιγραφει ο κρονος ποσειδωνας, πειτε μου σας παρακαλω τι σημαινει που ολοι αυτοι οι πλανητες ειναι αναδρομοι? Μακαρι να μην δηλωνει καποιο προβλημα

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)