- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 46
Thread: Καύση των νεκρών..
-
06-06-2006, 11:14 PM #31
Re: Καύση των νεκρών..
Εγω θα ηθελα να ειχα στο σπιτι μου λιγα απο τα κοκκαλακια τους.
-
07-06-2006, 12:28 AM #32
εγω παλι θα ηθελα να συνεχισουν να βρισκονται εκει που εταφησαν.Για τα δικα μου δεδομενα ειναι λιγο μακαβριο το καψιμο και μου κανει σε σκυλευση .Ωστοσο ολων οι αποψεις ειναι σεβαστες απο μεριας μου.
-
07-06-2006, 03:34 AM #33
Originally Posted by ΑγγελικηΜπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
15-06-2006, 05:34 PM #34
πολυ ενταση βλέπω στο θέμα αυτο ...σημασία για μένα έχει η επιλογή του καθενός και όχι να μας επβάλλεται το αν θέλω εγω να με κάψουν γιατί δεν μπορώ να κάψω χωρίς την άδεια του άλλου , ειναι δικό μου θέμα ...
εγω θα τονίσω μονάχα τη σημασία της ελευθερίας στην απόφαση για το τι ειναι καλύτερο ...για τον καθένα απο προσωπική του άποψη...
εγω ας πούμε δεν θέλω να γίνω τροφή για σκουλήκια , θα με ευχαριστούσε όμως να γίνω σταχτυ και να ειναι σε ενα πολύ όμορφο βαζάκι σε ενα οικογενειακό χώρο όπου θα φυλλάσεται η σταχτυ της οικογένειας ...
δεν μπορώ να κατακρίνω αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη αλλά θα ήθελα να έχω την ελευθερία να αποφασίσω για το τι θα γίνω μετα το θάνατο μου ...τροφή για σκουλήκια ή σταχτυ !!!!
κάθε άποψη ειναι σεβαστή και αποδεκτή όταν όμως γίνεται με τη θέλησή μας και όχι όταν μας επιβάλλεται !!!
-
05-02-2007, 06:05 PM #35
Εγω θα το προτυμούσα να με καίγανε ... έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβενα τίποτα...δεν ξέρω στην ιδέα οτι θα είμαι χωμένη σε έναν τάφο και θα λιώνω σιγά σιγά (κοινός να με τρώνε τα σκουλίκια...) με ανατριχίαζει κάπως...
-
05-02-2007, 06:53 PM #36
Aν ισχύει...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Και πολύ άργησε.
Είμαι υπέρ φυσικά.Είμαι ninja!!!
-
05-02-2007, 07:02 PM #37
και εγώ θεωρώ καλύτερη την καύση των νεκρών γιατί η ψυχή φεύγει από το σώμα και μένει μόνο ένα άψυχο κορμί. επίσης όσοι αγαπούν το άτομο που απεβίωσε και έχουν την ανάγκη να έρχονται σε επαφή με ότι έχει απομείνει από αυτό, τότε είναι καλύτερα να έχουν την τεφροδόχο με τις στάχτες του και να τον νιώθουν κοντά τους συνέχεια παρά να τους θάβουν και μετά από χρόνια να μην υπάρχει τπτ από αυτούς. έχω προσπαθήσει να το δω από τη δική τους οπτική γωνία αλλά και πάλι δεν συμφωνώ. πχ είναι προτιμότερο να τους θάβουν και μετά να πρέπει να τους ξεθάψουν γιατί υπάρχει έλλειψη χώρου (σε ορισμένες περιοχές που υπάρχει έλλειψη χώρου , μετά τα 4 χρόνια τους ξεθάβουν και τους βάζουν σε κουτιά). έτσι είναι καλύτερα δηλαδή;;;
σέβομαι τις απόψεις όλων και τα πιστεύω τους αλλά είναι κάποια θέματα όπως αυτό που με κάνει να ξεσπάω. γιατί να μην υπάρχει ελευθερία και στα πιστεύω των άλλων και να γίνεται δεκτή και στην ελλάδα η καύση των νεκρών; μακάρι να αρχίσει να εφαρμόζεται σύντομα! σε πολλά θέματα η εκκλησία μας έχει κυριολεκτικά φυλακισμένους αλλά αν το αναλύσω θα ξεφύγω από το θέμα.
ευχαρίστως να το αναλύσω όμως αν επιθυμεί κάποιος. είναι ενδιαφέρον θέμα. θέλω όμως να τονίσω για να μην με παρεξηγήσει κάποιος ότι σέβομαι την ιδεολογία και τη θρησκεία όλων.
ελπίζω να μην σας ζάλισα.
-
05-02-2007, 09:59 PM #38
Tι με νοιαζει τι θα γινω αμα πεθανω...
Αμα εχω ζησει καλ δεν ειναι θεμα το πως θα ξεφορτωθουν το σωμα μου..
Επισης εχω διαβασει για συμπιεση της τεφρας κα ιδημιουργια διαμαντιου απο αυτη!!!
-
05-02-2007, 10:02 PM #39
-
05-02-2007, 10:09 PM #40
ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.