s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 268
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 268 of 350 FirstFirst ... 168 218 258 264 265 266 267 268 269 270 271 272 278 318 ... LastLast
Results 2,671 to 2,680 of 3493
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

Quote Originally Posted by earsun View Post
    Σας ευχαρηστω πολυ για την ευκαιρια που μου δωσατε να διαβαζω τα πολυ ενδιαφερον θεματα αστρολογιας που εχετε στο σαιτ σας και να μαθαινω μεσα απο αυτα.
    Quote Originally Posted by boumaloko View Post
    Γεια χαρα παιδια!!..Ειμαι καινουργιο φιλαρακι στην μεγαλη κ ομορφη παρεα σας..καλως σας βρηκα λοιπον.
    Quote Originally Posted by ilinca View Post
    fantastikh doylea ... sinexisete etsi ,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - - Updated - - -

fantastikh doylea ... sinexisete etsi ,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Quote Originally Posted by leonastra View Post
    Γεια σας. Το site ειναι πολυ ενδιαφέρον. Το διαβαζω ανεληπως και προσπαθω να καταλάβω και να ερμηνευσω τις προβλεψεις σας. Πολλές οι αλλαγές που θα συμβουν το 2012 για τα Λιονταράκια...για να δουμε αν θα επαληθευτούν. Ευχαριστώ και καλη συνέχεια ευχομαι σε ολους.
    Kαλως μας ήρθατε αγαπητά νεα μελη
    Καλή συνέχεια σας εύχομαι!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

γειά σας παιδιά!!
    Εγώ διαβάζω αρκετό καιρό άρθρα του σάιτ, προσπαθώντας να βρω απαντήσεις και όλα τα άρθρα είναι εξαιρετικά!!!
    Εγώ είμαι λέων με ωροσκόπο τελευταίες μοίρες του Παρθένου, σελήνη, ερμή στον λέοντα, αφροδίτη στον καρκίνο, άρη στο ζυγό, κρόνο δία παρθένο και είμαι ερωτευμένη εδώ και χρόνια με έναν αιγόκερω με ωροσκόπο λέοντα στις τελευταίες μοίρες, σελήνη ερμή στον τοξότη, αφροδίτη στο σκορπιό, άρη στον αιγοκερω, δια στο λέοντα, κρόνο στην παρθένο και θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να μου πεί, γιατί εκεί που τα βρίσκουμε εκεί τα χαλάμε, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ??
    αν πάλι δεν μπορείτε, δεν πειράζει, χαίρομαι που είμαι στην παρέα-)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ

για σας!!! γεννήθηκα στης 23 Αυγούστου 1991 και θέλω να μάθω τη ζώδιο είμαι τελικά λέων ή παρθένος μπορί κανίς από εσάς να με βοηθείση???

- - - Updated - - -

για σας!!! γεννήθηκα στης 23 Αυγούστου 1991 και θέλω να μάθω τη ζώδιο είμαι τελικά λέων ή παρθένος μπορί κανίς από εσάς να με βοηθείση???

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by texou View Post

Γεια σου κι εσένα και καταρχήν Χρόνια σου Πολλά μιας και σήμερα κλείνεις τα 21 χρόνια.
    Όταν γεννιέσαι πάνω στην αλλαγή του ζωδίου έχει σημασία η ώρα γέννησης για να βρεις το ζώδιο του Ήλιου σου. Μιας και γράφτηκες στο site, μπορείς να ξεκινήσεις φτιάχνοντας τον γενέθλιο χάρτη σου. Θα πρέπει να πας στο «Δωρεάν Ωροσκόπιο» - «Οι χάρτες σας» ή «Υπολογίστε έναν νέο χάρτη». Έτσι θα δεις την ακριβή θέση του Ήλιου την στιγμή που γεννιόσουνα.
    Απ’ ότι είδα, αν έχεις γεννηθεί πριν τις 6:30 το απόγευμα (Ώρα Ελλάδας), είσαι Λέοντας , αλλιώς Παρθένος.

Γειά σας είμαι και εγώ καινούργια στο site! και αρχάρια αν και έχω φίλες -οι οποίες και μου το σύστησαν- και ασχολούνται με την αστρολογία εγώ παραμένω ακόμη λάτρης των αστρολογικών συζητήσεων χωρίς να καταλαβαίνω και πολλά!! ελπίζω με το site σας να μπορέσω κάποια στιγμή να συμμετάσχω σοβαρά... Ευχαριστώ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by leone80 View Post
    γειά σας παιδιά!!
    Εγώ διαβάζω αρκετό καιρό άρθρα του σάιτ, προσπαθώντας να βρω απαντήσεις και όλα τα άρθρα είναι εξαιρετικά!!!
    Εγώ είμαι λέων με ωροσκόπο τελευταίες μοίρες του Παρθένου, σελήνη, ερμή στον λέοντα, αφροδίτη στον καρκίνο, άρη στο ζυγό, κρόνο δία παρθένο και είμαι ερωτευμένη εδώ και χρόνια με έναν αιγόκερω με ωροσκόπο λέοντα στις τελευταίες μοίρες, σελήνη ερμή στον τοξότη, αφροδίτη στο σκορπιό, άρη στον αιγοκερω, δια στο λέοντα, κρόνο στην παρθένο και θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορούσε να μου πεί, γιατί εκεί που τα βρίσκουμε εκεί τα χαλάμε, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ??
    αν πάλι δεν μπορείτε, δεν πειράζει, χαίρομαι που είμαι στην παρέα-)
    Quote Originally Posted by ΠΕΙΡΑΙ View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ
    Quote Originally Posted by texou View Post

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by ninetagg View Post
    Γειά σας είμαι και εγώ καινούργια στο site! και αρχάρια αν και έχω φίλες -οι οποίες και μου το σύστησαν- και ασχολούνται με την αστρολογία εγώ παραμένω ακόμη λάτρης των αστρολογικών συζητήσεων χωρίς να καταλαβαίνω και πολλά!! ελπίζω με το site σας να μπορέσω κάποια στιγμή να συμμετάσχω σοβαρά... Ευχαριστώ
    Καλημερα σας!!
    Σας καλωσορίζω στον καλύτερο αστρολογικο ιστοτοπο
    θελω να ξερετε οτι το myhoroscope ειναι το μεγαλυτερο και οπως θα διαπιστωσετε και εσεις το καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!
    Καλη συνεχεια λοιπον!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Γειά σας with astrololy

Γεια σας. Είμαι ΛΕΩΝ με ωροσκόπο Ζυγό Ή παρθένο (ελπίζω να με βοηθήσετε να το ξεκαθαρίσω). Δεν έχω αστρολογικές γνώσεις απλά παρακολουθώ φανατικά τις προβλέψεις και πιστεύω πολύ σε αυτές. Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ. Ελπίζω να με διαφωτίσετε.

Για σας! Καλώς σας βρήκα!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 67 users browsing this thread. (0 members and 67 guests)