- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 30
-
23-07-2012, 12:47 AM #21
Re: Άρης σε Ταυ τετράγωνο με Ουρανό - Πλούτωνα
Τινα μου, το "αγαπητο" ταυ τετραγωνο, μου εφερε ενα ευτυχως ελαφρυ τρακαρισμα πριν 5-6 ημερες, αφου ο πλουτωνας διερχομενος απο τον 1ο οικο μου, βρισκεται σε ακριβη αντιθεση με τον γενεθλιο αρη στον καρκινο και στον 7ο. Ταυτοχρονα, την ημερα εκεινη ο διερχομενος αρης απο τον ζυγο, φλερταρε με συνοδο τον γενεθλιο ερμη.
Το κοστος ευτυχως ηταν μονο οικονομικο, διοτι αν κι ο οδηγος του αλλου αυτοκινητου ηταν αφηρημενος κι επεσε επανω μου, ισχυσε ο κανονας του το οτι τον ειχα απο "δεξια μου", δεδομενου οτι το συμβαν εγινε σ ενα στενο κοντα στο σπιτι μου και δεν υπηρχε stop.
Εν πασει περιπτωσει, αν και δεν ειναι καθολου καταλληλη εποχη για τετοια εκτακτα εξοδα, θα ξαναπω αλλη μια φορα "ευτυχως" γιατι ειχε χαμηλη ταχυτητα...
Παντως γενικα αυτη την εποχη, οσο ο πλουτωνας βρισκεται σ αντιθεση με τον γενεθλιο αρη, ειμαι καπως, σαν σε αναμμενα καρβουνα! Ελπιζω με το ατυχημα αυτο, να εκτονωθηκε λιγακι η ενεργεια του!!!
-
24-07-2012, 01:56 PM #22
Έφη μου λυπάμαι για το τρακάρισμα αλλά αφού ήταν ελαφρύ και δεν υπήρξαν θύματα καλά κάνεις και λες "ευτυχώς".
Πες μου όμως, στο χάρτη σου έχεις γενέθλια όψη Ερμή/Άρη ή Άρη/Πλούτωνα;
-
24-07-2012, 02:44 PM #23
Kα Ζαχαριάδου προσπαθώντας να κατανοήσω καλύτερα την συγκεκριμένη δυναμικήγ των όψεων σε χάρτη πολύ καλής μου φίλης αναρωτιέμαι πότε θα μπορούσε να δώσει γεγονότα δεδομένου ότι Πλούτωνας και Ουρανός πιάνουν ακμές 4ου και 7ου αντίστοιχα στις 8ο(Αικόκερω) και 6ο.45'(Κριού)...άρα αντίθεση με Ζενίθ και τετγραγωνα με ωροσκόπο και ακμή 7ου για τον Πλούτωνα και ανάλογα γι τον Ουρανό.Δηλαδή πιάνει όλο τον χάρτη της...Βέβαια το θετικό είναι ότι την ίδια στιγμή ο Πλούτωνας τριγωνίζει τον Ηλιο της στις 8ο της Παρθένου. Μέχρι στιγμής , τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρείται με θέματα υγείας τρίτων (γονέων και παιδιού της...ακμή 5ου Υδροχόος τοποθετημένος στον 12ο Παρθένο(24ο)-ειδικά με το παιδί με το που άγγιξε ο Αρης την μοίρα πέρισυ έδωσε το γεγονος)και μέ θέματα οικονομικά (όπως όλοι μας) χάνοντας τεράστια περιουσία που ανήκε στον πεθερό της....Να υπολογίζω ότι αυτά είναι τα γεγονότα που θα διαδραματίζονται, ή ότι υπάρχει πιθανότητα και για "εναλλαγές"... Σημειωτέον, δεν υπάρχουν γενέθλιες όψεις που να ενεργοποιούνται...(ουφ δλδ), αλλά τον επόμενο χρόνο κάνει αντίθεση ο τρισυπέροχος Ποσειδώνας (κυβερνήτης 6ου, στον 2ο) την Αφροδίτη της-ανάδρομη- (κυβ. 1ου-8ου στον 11ο) ....Αν θέλετε καθοδηγήστε με λιγάκι . Ευχαριστώ
Victory
-
26-07-2012, 05:44 PM #24
Γεια σου Νίκη.
Συνηθίζεται να λέγεται πως όταν δεν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις δεν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα. Ωστόσο όταν πρόκειται για πλανήτες όπως ο Ουρανός ή Πλούτωνας τα γεγονότα όχι μόνο είναι σημαντικά αλλά δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα. Συνήθως "δεχόμαστε" ευκολότερα τις επιρροές πλανητών που έχουν σχέση μεταξύ τους μέσα στο ωροσκόπιο, μιας κι από λίγο έως πολύ μας είναι γνωστές οι συγκεκριμένες επιρροές.
Αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς είναι πότε θα δώσουν γεγονότα ο Πλούτωνας στην ακμή του 4ου και ο Ουρανός στην ακμή του 7ου. Δεν μπορώ να σου απαντήσω αν δεν δω το χάρτη και μόνο από τις διελεύσεις όταν για σημαντικά γεγονότα πρέπει να εξετάσουμε κι άλλα προγνωστικά συστήματα.
Θεωρητικά με όσα γνωρίζουμε ως τώρα για τον χάρτη της, όταν ενεργοποιείται το τετράγωνο θα υπάρχουν εξελίξεις κυρίως όταν φαίνεται να υπάρχει "κίνηση" κι από άλλες όψεις.
Πάντα υπάρχει πιθανότητα εναλλαγών και ενώ δεν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις όπως λες αφού όλοι οι πλανήτες διελαύνουν κάποιους οίκους που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι τομείς επηρεάζονται.
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου έτσι για να κάνουμε και στατιστική...
Όταν αρρώστησε το παιδί της, ο κυβερνήτης του 5ου της σε τι κατάσταση βρισκόταν;
-
26-07-2012, 06:17 PM #25
Καλησπερα κα Ζαχαριάδου και ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Τον Δεκέμβριο που πρωτοεμφανίστηκε το συμβάν (σε light μορφή) ο Ουρανός ήταν στο ξεκίνημα της ορθοδρόμησης του από την στασιμότητα της αναδρομής στις 0ο.40' Κριού στον 6ο της οίκο . Δεν έκανε όψη ούτε με πλανήτη ούτε με ακμή.Ωστόσο ο Αρης κινούταν στην σκιά του και σε σύνοδο με τον γεν. Ερμή στον 12ο της.(Παρθένο)
Victory
-
26-07-2012, 06:45 PM #26
Νίκη ο γενέθλιος Ουρανός δεχόταν όψεις, είπες ότι δεν έχει γενέθλια όψη με Άρη ή Πλούτωνα, όμως εκείνες τις ημέρες ή εκείνη την περίοδο (θεωρητικά πάντα) θα πρέπει να δεχόταν κάποια επιρροή ο κυβερνήτης του 5ου;
Υγ. Όταν αρρώστησε για παράδειγμα το δικό μου παιδί ο Άρης από διέλευση βρισκόταν στον 12ο μου ενώ στον χάρτη μου είναι συγκυβερνήτης 6ου οίκου και 10ου.
Ο κυβερνήτης του 5ου μου είναι ο Πλούτωνας σε Ταυ τετράγωνο με Άρη/Ουρανό. Εκείνες τις ημέρες το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα είχαν σχεδόν μια μοίρα ανοχή και φυσικά ενεργοποιούσαν τον 5ο οίκο, ταυτόχρονα 4ο/10ο αλλά και 6ο/12ο.
Τώρα που ο Άρης ενεργοποιήσε τους Ουρανό/Πλούτωνα για ακόμη μια φορά μου έφερε "τρεχάματα" με το παιδί μου αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά
-
26-07-2012, 07:08 PM #27
Ευχομαι να είναι πλέον περαστικά μια και καλή....θυμάμαι την αγωνία σας ....η αλήθεια είναι ότι θέματα υγείας παιδιών συγκλινίζουν (εμένα τουλάχιστον ίσως φταίει η Αφρουλα μου στους Ιχθυς....) Να ναι καλότυχα και ευτυχισμένα ολα τα παιδια του κόσμου.
Οσο για τον Ουρανό, όχι δεν έκανε καμία όψη...με βάλατε σε διαδικασία εντοπισμού. Τό μόνο που βρήκα και το ήξερα βέβαια είναι στο προοδευτικό ΄.ενα αποκλείνων πια τετραγωνο Αρη (προοδ. στον 3ο , κυβερν. 7ου τοποθετημένος στον 2ο σε σύνοδο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με Δία-γενέθλιες όψεις) Ουρανού (γεν). Ωστόσο, τις μέρες εισαγωγής του παιδιού σε νοσοκ. (άρα και κορύφωση της όψης) ο Αρης όντως πήγαινε για σύνοδο ακριβείας με τον γεν. Ουρανό στην 1.5ο ανοχή. Ακόμη υπάρχει σαν θέμα. Δεν λύθηκε το πρόβλημα, καθότι ακόμη ψάχνουν την ακριβή αιτία ...(εδώ μάλλον εμπλεκεται ο Ποσειδώνας γεν. όψη σύνοδο με Αρη στον Σκορπιό και τετραγωνο με Δία όπως ανέφερα).Victory
-
26-07-2012, 08:25 PM #28
Εύχομαι να μείνουν μόνο "μικροπράγματα", από αυτό το σκληρό σχηματισμό και να ξεπεραστεί γρήγορα και αίσια όποιο πρόβλημα προκύψει.
Για όλους.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
26-07-2012, 10:52 PM #29
Πραγματι Τινα μου, υπαρχει τετραγωνο ερμη-αρη με λιγοτερο απο δυο μοιρες αποκλιση. Ερμης στον ζυγο στον 9ο και αρης στον καρκινο στον 7ο. Κακως που δεν ανεφερα αυτες τις οψεις στο πρωτο ποστ. Ο διας, ως κυβερνητης του 3ου, (μια και οντως επροκειτο για κοντινη διαδρομη), βρισκεται στον 2ο οικο, στους ιχθεις, αλλα κανει ενα πολυ ωραιο ακριβεστατο τριγωνο με τον αρη. Επισης ο αρης, σχηματιζει εξαγωνο με την συνοδο ηλιου-πλουτωνα στον 8ο.
Πρεπει ν αναφερω οτι ολοι αυτοι οι πλανητες, συμεπεριλαμβανομενου του ποσειδωνα στον σκορπιο στον 11ο, σχηματιζουν ενα kite, που στο παρελθον ενεργοποιηθηκε σωτηρια σ ενα παρα πολυ σοβαρο τροχαιο. Δυο αυτοκινητα τελειως κατεστραμμενα αλλα και οι 5 επιβατες μ ελαχιστες σωματικες βλαβες....
Στο kite, δεν συμμετεχει ο ερμης. Ωστοσο αυτος, σχηματιζει ενα πολυ ακριβες τριγωνο με τον κρονο στον υδροχοο, που κι αυτος βρισκεται παρεα με τον δια στον 2ο οικο σε ημιεξαγωνο. Δυστυχως ομως ο κρονος, τετραγωνιζει τον ποσειδωνα....
Συγνωμη αν ειμαι αναλυτικη, αλλα ισως οσα ανεφερα σου φανουν χρησιμα, ως στατιστικα στοιχεια.Last edited by SAGIVI; 26-07-2012 at 10:59 PM.
-
26-07-2012, 11:26 PM #30
[QUOTE=Τίνα Ζαχαριά
Τώρα που ο Άρης ενεργοποιήσε τους Ουρανό/Πλούτωνα για ακόμη μια φορά μου έφερε "τρεχάματα" με το παιδί μου αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά [/QUOTE]
Περαστικα και να ειναι η τελευταια φορα που εχεις΄΄ τρεχαματα΄΄Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.