- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 30
-
18-07-2012, 03:33 PM #11
Re: Άρης σε Ταυ τετράγωνο με Ουρανό - Πλούτωνα
Και οι 3 πλανήτες του Τ τετραγώνου κάνουν όψεις με την Γ. Αφροδίτη μου, εξάγωνο με τον Άρη απ τον 2ο, τρίγωνο με τον Ουρανό απ τον 8ο και χιαστή με τον Πλούτωνα απ τον 5ο.
Να πω ότι κ ο διελαύνων Δίας είναι σε εξάγωνο μαζί της.
Στον γενέθλιο η Αφροδίτη μου έχει όψεις με αυτούς τους πλανήτες, δηλαδή κάνει τρίγωνο με Δία και Ουρανό.
Οπότε αν καταλαβαίνω καλά, είναι σούπερ ενεργοποιημένη αυτό το διάστειμμα και ενεργοποιούνται και οι γενέθλιες όψεις της, αφού εμπλέκονται πάλι οι ίδιοι πλανήτες!!!
Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό όλο αυτό, μπορώ να υποθέσω ότι επειδή η Αφροδιτούλα μου είναι κρυμμένη στον 12ο, με όλες αυτες τις όψεις απ τις διελεύσεις θα φανερώσει καθόλου τα θετικά της???
-
18-07-2012, 06:20 PM #12
yoO ο Ήλιος σου από τις 7 μοίρες του Καρκίνου με το ταυ τετράγωνο (Άρη/Ουρανού/Πλούτωνα) που σχηματίζεται κλείνει σχηματισμό μεγάλου τετραγώνου στον χάρτη σου. Ψάξε στην ανάζητηση να δεις τις πληροφορίες που θα σου βγάλει για σταυρό στα παρορμητικά ή για μεγάλο τετράγωνο.
Όσο για τον Ήλιο σε ταυ τετράγωνο με Ουρανό/Πλούτωνα εστιακός πλανήτης είναι ο Ουρανός.
Οι γενεθλιοι αφρο+κρονος ειναι στο τελος του 9ου και ταυτοχρονα σε συνοδο με το MC, αρα δεν ειναι σα να βρισκονται στο 10ο?
ο διελ. Ουρανος, τωρα ειναι στην 8η μοιρα του Κριου, αρα οπως σου εγραψα, ειναι μεν στον 3ο μου αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 4ου (ο οποιος 4ος οικος μου εχει ακμη στη 10η μοιρα του Κριου).
ομοιως και ο διελ.Αρης -που τωρα βρικεται στην 8η μοιρα του Ζυγου, ειναι σε συνοδο με το MC (ακμη 10ου στη 10η μοιρα του Ζυγου)...στον 9ο η στο 10ο να θεωρησω οτι ειναι λοιπον?
ο Πλουτωνας ειναι καθαρα στον 1ο, οποτε εστιαζω στις σχεσεις μου με τους αλλους (7ος) για να διοχετευσω την ενεργεια του σχηματισμου.
Μαρία όταν λες τέλος 9ου για πόσες μοίρες ανοχή μιλάς;
Ο Ουρανός μπορεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον 4ο όμως είναι ανάδρομος και ως ανάδρομος θα φτάσει στις 4 μοίρες του Κριού επομένως δεν μπορώ να τον πιάσω για 4ο οίκο.
Ο Άρης επειδή είναι πιο γρήγορος πλανήτης θα μπει στον 10ο οίκο και μπορεί να φέρει γεγονότα που σχετίζονται με τους δυο οίκους.
Μαράκι όταν ο Άρης περάσει στον 10ο σου θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια θέση στον Ήλιο αρκεί να είσαι μεθοδική, εργατική, αξιοπρεπής διαλλακτική και διπλωματική. Ο Άρης στον 10ο είναι ικανός να πατήσει επί πτωμάτων όταν δέχεται δύσκολες όψεις, κράτα λοιπόν τα Ζυγίσια στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο και διοχετεύσε τα στον 10ο και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν.
summerfunk2
ναι, μπορείς να ελπίζεις ότι θα εμφανίσει τα θετικά της, για την ακρίβεια είμαι σχεδόν σίγουρη κι ας βρισκεται στον 12ο άλλωστε εγώ προσωπικά την Αφροδίτη στον 12ο δεν την θεωρώ κακή θέση
-
19-07-2012, 02:11 AM #13
το ξερω οτι κανει ενα μεγαλο τετραγωνο , αλλα πρακτικα αυτο για τον ηλιο μου στον 12ο που ειναι κυβερνητης και του ωροσκοπου μου τι σημαινει ? τι θεματα μπορει να φερνει? θεωρειται σημαντικο η επειδη ειναι στον 12ο δεν ειναι τοσο σπουδαιο ?
επισης για τα μεγαλα τετραγωνο δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ.. υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο εδω ? διαβασα για το "Μεγαλο Τετραγωνο και συμμετεχοντες πλανητες" αλλα δεν διαφωτιστηκα ιδιαιτερα. υπαρχει καποιο συγκεκριμενο αρθρο που να εξηγει τι γινεται οταν υπαρχει ενας τετοιος σχηματισμος ΑΠΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗ? γιατι στον γενεθλιο μου δεν υπαρχει κατι τετοιο..
-
19-07-2012, 01:54 PM #14
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν η Σελήνη μου στις 8 μοίρες του κριού που επηρεάζεται από το Τ-τετράγωνο ευθύνεται για οικονομικά προβλήματα;
Η Σελήνη μου είναι συγκυβερνήτης του 8ου οίκου μου και βρίσκεται στον 4ο οίκο.....
Και το νερό και το ρεύμα θα κοπούν πρώτη του μήνα...
Βέβαια δεν πρέπει να κοιτάξω τον 2ο οίκο μου υποθέτω, εφόσον δεν δουλεύω σπουδάζω...
Τα χρήματα από τους γονείς από ποιόν οίκο φαίνονται;
Και συγκεκριμένα τα χρήματα από την μητέρα;Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 19-07-2012 at 06:22 PM.
-
19-07-2012, 03:07 PM #15
yoO ρωτάς δύσκολα πράγματα που δεν μπορούν ν' απαντηθούν επιγραμματικά. Περιληπτικά, ένα μεγάλο τετράγωνο δείχνει συγκρούσεις και ενέργειες που δύσκολα μπορούν να διοχετευτούν σωστά. Το σίγουρο είναι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα υποστούν σημαντικές αλλαγές αφού ο Ήλιος κυβερνά τον ωροσκόπο ενώ γενικότερα θα έχεις τάση για ενδοσκόπηση και μοναξιά.
Δεν ξέρω που να σε παραπέμψω για να διαβάσεις για το μεγάλο τετράγωνο ή του σχηματισμούς γενικότερα, όμως αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι πως δε νιώθεις καλά ψυχολογικά και καλό θα ήταν να σκέφτείς ν' αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου.
Ελένη τα χρήματα μέσω άλλων τα βλέπουμε από τον 8ο, ακόμη κι αν πρόκειται για τα χρήματα της μητέρας. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις τους παράγωγους οίκους, τον 5ο δηλαδή αφού είναι ο 2ος οίκος (χρήματα) του 4ου (οικογένεια-μητέρα).
Και ναι, η Σελήνη ως συγκυβερνήτης 8ου οίκου σχετίζεται με τα οικονομικά προβλήματα που περνάς. Ψάξε να δεις αν προσβάλλεται ο κυβερνήτης του 2ου και 8ου οίκου για να πάρεις περισσότερες πληροφορίες.
-
19-07-2012, 07:00 PM #16
Γενικοτερα απ οτι εχω καταλαβει.. οποιος εχει πλανητες γυρω στην 7 μοιρα θα καλοπερασει τα επομενα χρονια. Και δεν ειναι οτι εχω μονο τον ηλιο μου αλλα εχω και την αφροδιτη στην 11 μοιρα. Και το τετραγωνο κραταει μεχρι το 2015 !!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο εχω να πω μονο.
και πραγματικα ΑΠΟΡΡΩ , πως γινεται να διαχειριστει καποιος ολο αυτο και για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ? τι μηνυμα προσπαθουν να μας δωσουν αυτοι οι πλανητες ? να αλλαξουμε τελειως ? πραγματικα δεν καταλαβαινω καθολου μα καθολου. νιωθω οτι απλα το συμπαν ειναι εναντιον μας. παλι καλα δλδ που εφυγε και ο κρονος γιατι στο πρωτο τετραγωνο ηταν κ αυτος εκει, απ το ζυγο.
-
19-07-2012, 07:15 PM #17
και ναι...ο Άρης βρίσκεται στον 1ο γενέθλιο οίκο μου, ο Πλούτωνας διελαύνει τον 4ο και ο Ουρανός ε'ιναι στον 7ο.
Σήμερα (19/7) ανέλαβα υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικογένειά μου και πρόκειται να με φέρουν αντιμέτωπη με νέες καταστάσεις στα μέσα του Σεπτέμβρη...κάποια καλή πρόβλεψη για τότε? ευχαριστώ
-
19-07-2012, 08:55 PM #18
χαχα ωραία....έχω κυβερνήτη του 2ου οίκου τον Δία στον ζυγό στις 5 περίπου μοίρες, επομένως κατάλαβα κάνει αυτές τις υπέροχες όψεις με τον διελαύνων Πλούτωνα και Ουρανό!
Επομένως η ερώτηση που έχω να κάνω είναι πώς και από τι όψεις φαίνεται αυτό που λέμε ο από μηχανής Θεός;Και αν υπάρχει από μηχανής Θεός βέβαια;
Και αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου απαντήσει σε κάτι...
Έχω γενέθλιο Ουρανό και Ποσειδώνα στον 2ο οίκο μου στον Αιγόκερω σε σύνοδο μεταξύ τους και εξάγωνο με τον Ήλιο μου (ο Ουρανός κάνει και τετράγωνο με τη Σελήνη). Αυτό δείχνει ξαφνικά κέρδη; Και αν ναι πώς μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά...δηλαδή από τι όψεις ενεργοποιείται;Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 19-07-2012 at 09:10 PM.
-
20-07-2012, 02:41 PM #19
yoO είναι άδικο από μέρους μας να προδικάσουμε μια ολόκληρη τη χρονιά μόνο από τις δυσκολίες που φέρνει μια όψη ή ένας σχηματισμός. Προτείνω να διαβάσεις πάλι τις τελευταίες παραγράφους του άρθρου....
Απορείς για τον τρόπο που μπορούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες όψεις όταν αυτές συμβαίνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατανοώ τις ανησυχίες σου ωστόσο πρέπει να καταλάβεις πως ο καθένας διαχειρίζεται οτιδήποτε συμβαίνει ανάλογα με το προσωπικό του ωροσκόπιο. Κάποιες φορές τις διαχειριζόμαστε αρκετά καλά, κάποιες άλλες όχι ενώ κάποιες φορές απλά "αφηνόμαστε" όμως πάντα, λειτουργούμε σύμφωνα με αυτό που είμαστε.
Το ταυ που δημιουργήθηκε ενεργοποίησε το 2 γενέθλια ταυ τετράγωνα που έχω στον χάρτη μου με Ήλιο/Άρη/Ουρανό, Ήλιο/Άρη/Πλούτωνα σε γωνιακούς οίκους. Πριν από δυο χρόνια ακριβώς οι ίδιες διελεύσεις έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή μου γιατί τότε οι αλλαγές με τρόμαξαν, δεν ήμουν έτοιμη να τις διαχειριστώ κι όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασα άσχημα. Με το πέρασμα του χρόνου συνειδητοποίησα πως ήταν για καλό μου.
Τώρα, απλά τις απολαμβάνω, χωρίς αντιστάσεις κι ενώ ενεργοποιήθηκαν δύσκολα σημεία του ωροσκοπίου μου όλες αυτές τις ημέρες είχα κι έχω απίστευτη ηρεμία, ενώ το λιγότερο που θα έπρεπε να περιμένω ήταν νεύρα κι εντάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι πως καμιά φορά καλό είναι να δεχόμαστε τα γεγονότα όπως έρχονται γιατί αυτά ελκύουμε. Ότι κι αν συμβαίνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην το διαχειριστούμε σύμφωνα με αυτό που λέει το ωροσκόπιο μας, γι αυτό επιμένουμε και λέμε πως πρέπει να μάθετε καλά το ωροσκόπιο σας.
Το σύμπαν δεν είναι εναντίον μας, συνήθως εμείς είμαστε εναντίον του, αλλά κι όταν είναι, είναι για μας προστατέψει.
Λιλιθ με το καλό να διεκπεραιώσεις τα νέα σου καθήκοντα, όμως για μια κάποια καλή πρόβλεψη έτσι όπως το θέτεις θα έπρεπε να κοιτάξουμε το ωροσκόπιο σου κάτι που όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εφικτό.
Ελένη ο από μηχανής Θεός είναι κάτι πολύ σχετικό, εξαρτάται από τι θεωρεί κάποιος τύχη.
Αστρολογικά, τυχερός του ζωδιακού θεωρείται ο Δίας, μαζί με τον Ουρανό σημειοδοτεί αυτό που λέμε "ξαφνική τύχη", μετά το Δία τη σκυτάλη την παίρνει η Αφροδίτη
Με Ουρανό/Ποσειδώνα πέρα από τα ξαφνικά κέρδη/απώλειες ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να γνωρίζεις επακριβώς που πηγαίνουν τα χρήματα σου αφού μάλλον με τη διαχείριση των οικονομικών σου θα έχεις ένα θεματάκι. Θα παρακαλούσα όμως να μην πλατιάζουμε θέτοντας άλλους είδους απορίες από αυτές που σχετίζονται με το θέμα του άρθρου .
-
20-07-2012, 06:12 PM #20
Κα ζαχαριαδου μαρεσει πολυ ο τροπος γραφησ σασ κ η επεξηγηματικοτητα σασ κ συμφωνω στο οτι το συμπαν δεν ειναι εναντιον μασ ολα εχουν καποιο λογο που γινονται:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.