- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
-
15-07-2012, 09:07 PM #11
Re: Ο ανάδρομος Ερμής και το πέρασμα από τον Λέοντα
Καλησπερα victory.Σωστα ,η ακμη του 2ου γενεθλιου ειναι στις 29.01 του λεοντα και φαινεται να εμπεριεχεται μεσα το ζωδιο της παρθενου.Η ακμη του 3ου ειναι στις 24 παρθενου και του 11ου στις 02.34 διδυμων.Ο γενεθλιος ηλιος ειναι στον 1ο στον λεοντα και ο ερμης επισης.Εχεις δικιο θα κανει συνοδο με ηλιο και ωροσκοπο.Τωρα που θα με επηρεασει δεν μπορω να καταλαβω..
Να ρωτησω κ κατι αλλο που μεχρι τωρα δεν εχω καταλαβει...οταν η ακμη ενος οικου π.χ του 2ου οικου μου ειναι στις 29 του λεοντα σε τελευταια μοιρα τοτε κυβερνητη υπολογιζουμε τον ηλιο η τον ερμη (εμπεριεχωμενο παρθενος)?
-
15-07-2012, 09:31 PM #12
Πρέπει να δεις όπως είπε και η κα Μόζορα και τις γενέθλιες όψεις του Ερμή για να μπορέσεις να καταλάβεις...Επίσης αν διαβάσεις το άρθρο αλλά και τις απαντήσεις της κας Μόζορα μάλλον θα προκείψουν αναθεωρήσεις ή διαχείριση και επανεξέταση εκκρεμοτήτων τύπου 3ου και 11ου. Οσο για το εμπεριεχόμενο ζώδιο, με παράδειγμα , θα ήταν η Παρθένος εάν η ακμή 2ου ήταν σε οποιαδήποτε μοίρα του Ζυγού. Δηλαδή ο 1ος οίκος σου έστω ξεκινά στις 20ο του Λέοντα , ο 2ος στις 3ο του Ζυγού κλπ. Σ΄αυτήν την περίπτωση η Παρθένος εμπεριέχεται στον 1ο οίκο και ο Ερμής είναι συγκυβερνήτης του οίκου μαζί με τον Ηλιο. Βέβαια κάποιος πάντα έχει την θέση ισχύος αλλά δεν γνωρίζω το πως διακρίνουμε το ποιος είναι!!!!!: .
Victory
-
15-07-2012, 10:32 PM #13
Σε ευχαριστω πολυ victory για την βοηθεια σου!Τωρα το καταλαβα,το χα αλλιως στο μυαλο μου.Σε ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια!
-
16-07-2012, 10:19 PM #14
καλησπερα εχω φοβηθει λιγο γιατι εχω γενεθλιο ερμη στο λεοντα στο 12ο οικο στις 27 μοιρες κ οερμης τωρα απο διελευση ειναι στις 12 μοιρες αναδρομος απο οτι κταλαβαινω ειναι σε δυσκολο οικο εχει σχεση με φυλακες κ λοιπα οι οψεις ειναι δυσκολες ο ερμης κανει τετραγωνο με τον αρη χιαστη με κρονο κ τριγωνο με κληρο της τυχης μηπως πρεπει να ανησυχω σε σχεση με φυλακισεις κατασχεσεις απο το δημοσιο κλπ γιατι ο 12ος απο οτι εχω διαβασει ειναι σκοτεινος οικος δεν ειναι οτι καλυερο ευχαριστω πολυ αν μου απαντησετε
-
17-07-2012, 09:20 AM #15
mersini1,
όπως σου απάντησε ήδη η victory η Παρθένος δεν είναι εμπεριεχόμενη στον 2ο οίκο σου αφού εκεί βρίσκεται η ακμή του 3ου οίκου σου. Επομένως, ο Ερμής στον χάρτη σου κυβερνά τον 3ο και 11ο οίκο σου. Αφού ο ανάδρομος Ερμής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και τον ωροσκόπο σου στον Λέοντα, τονίζεται η σημασία του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα. Δηλαδή, τονίζονται τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αναρωτηθείς αν υπήρξες απόλυτη και υποκειμενική με άτομα του περίγυρου σου (3ος οίκος) ή με τους φίλους σου (11ος οίκος). Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα για την θέση του Ερμή στον Λέοντα μπορεί να βρεις και άλλα χαρακτηριστικά του.
Λίλλιαν,
ένας ανάδρομος Ερμής στον 12ο από μόνος του δεν μπορεί να φέρει τόσο σοβαρά γεγονότα όπως μια φυλάκιση ή κατάσχεση. Η πιο συνηθισμένη λειτουργία ενός ανάδρομου Ερμή στον 12ο οίκο είναι να λες ή να ακούς πράγματα που δεν συνειδητοποιείς αμέσως την σημασία τους ή να μάθεις πράγματα που είχαν συμβεί στο παρελθόν και σου τα είχαν αποκρύψει ή να μάθεις κάποια μυστικά.
-
19-07-2012, 11:13 AM #16
ουφ ησυχασα λιγο τωρα για τα μυστικα αν τα μαθω καλυτερα οχι χαχα μπελαδες φερουν οσα λιγοτερα ξερω τοσο πιο ευτυχισμενη ευχαριστω πολυ για την απαντηση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.