s
Τι ειναι τελικα ο Αρης??? - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 141 to 150 of 154

Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???

Quote Originally Posted by lionic View Post
    Τωρα για την επιβολή ίσως είναι "πλουτωνιο" πεδίο δρασης.

για να θεωρησουμε απο αστρολογικης πλευρας καποιον επιβλητικο ο πλουτωνας θα πρεπει να συσχετιζεται κυριως με τον αρη η΄δεν εχει ιδιαιτερη σχεση?και μια ερωτηση..ποτε λεμε εναν ανθρωπο πλουτωνιο,κρονιο κτλ...?
    Η επιβολή (όπως ορθά αναφέρει ο atrapos) είναι Πλούτωνας και Κρόνος.

Ο πρώτος δρά κάπως υπόγεια, συχνά χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτός, και ο δεύτερος κυρίως θέτει όρια, στα οποία το άτομο καλείται να κινηθεί και να δράσει. Τα όρια αυτά συχνά δεν είναι τόσο ευχαριστα, αλλα είναι απαραίτητα για την εξέλιξή μας και την "ποιότητά" μας.

Οταν λέμε πως κάποιος είναι Πλουτωνιο άτομο, συνήθως έχουμε να κάνουμε με έναν Πλούτωνα ισχυρά τοποθετημένο στις γωνίες του χάρτη, ή στον 8ο οίκο, ή αν κάνει όψεις με τα φωτα ή αν είναι στο Σκορπιό με όψεις κλπ.
    Το ίδιο ισχύει και με τον Κρόνο , τον Ουρανό κλπ.

Οι περισσότερες απορίες σου θα λυθούν μέσα από τη βιβλιοθήκη του site. Μεσα στα άρθρα του "Αρχείου", αν φυσικά ψάξεις θα βρείς έναν κρυμμένο θησαυρό.

Άρης
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Ταυρίνα μου, νομίζω πως και ο Άρης θέλει να επιβάλλεται μόνο που το κάνει με άμεσο τρόπο, αντίθετα από τον Πλούτωνα δηλαδή. Ο Άρης θα σου πει: "κάθισε κάτω και βουλωσε το", ενώ ο Πλούτωνας θα σε χειριστεί με τέτοιο τρόπο που εκ των πραγμάτων θα καθίσεις και θα το βουλώσεις κυρίως αν η φύση σου είναι περισσότερο υποχωρητική.

Ακόμη, όταν μιλάμε για επιβολή κι εξουσία, ας μην ξεχνάμε τον Ήλιο ή τον Κρόνο. Ο Ήλιος ως φύση είναι πανίσχυρος, έχει τρομερό εγώ και μπορεί να επιβάλλει τα θέλω του, τα οποία βεβαίως σχετίζονται με τη φύση του ζωδίου που βρίσκεται. Ο Κρόνος τώρα, είναι τόσο δογματικός, αξιόπιστος και συνεπής που επιβάλλεται μέσω του σεβασμού που εμπνέει.

lionic, για να είναι κάποιος επιβλητικός δεν είναι απαραίτητο ο Πλούτωνας να σχηματίζει όψη μόνο με τον Άρη, ενδέχεται να σχηματίζει μόνο με τα φώτα ή τον ωροσκόπο χωρίς να εμπλέκεται ο Άρης. Αν για παράδειγμα κάποιος έχει μόνο τον Ερμή σε όψη με τον Πλούτωνα καταφέρνει να επιβάλλεται με τον λόγο του και μόνο. Ωστόσο απ' όλο το ωροσκόπιο φαίνεται αν κάποιος θα είναι ή όχι επιβλητικός.

Ένας άνθρωπος θεωρείται πλουτώνιος, κρόνιος κτλ. όταν στον χάρτη του δέχεται έντονη την επιρροή του πλανήτη. Πχ Ήλιος στον Σκορπιό με Πλούτωνα στον 1ο. ή Ωροσκόπος στον Αιγόκερω με Κρόνο στον 7ο και σε όψη με Ήλιο/Σελήνη και διάφορα άλλα που αν τα αναλύσω θα πρέπει να γράψω ολόκληρο άρθρο .

ΥΓ Ταυρίνα μαζί γράφαμε...

Γειά σου Τίνα!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

δηλ.εγω που εχω ηλιο συνοδο σεληνη στον λεοντα στον 12ο οικο σε τετραγωνο με τον πλουτωνα στον σκορπιο στον 3ο οικο και αφροδιτη στην παρθενο στον 1ο οικο σε εξαγωνο με τον πλουτωνα μπορω να θεωρηθω πλουτωνιος?

Καποιος που ειναι καρκινος και εχει πλανητες στο σκορπιο πχ Κρονο και Αρη και Πλούτωνα στον 4ο λογω του ότι ο 4ος είναι ο φυσικός οίκος του καρκίνου θα μπορούσε να θεωρηθεί πλουτώνιος ή καποιος ζυγός με ουράνο στον 7ο ουράνιος?

θεωρω πως η θεση του φυσικου οικου του ηλιακου μας ζωδιου σε εναν χαρτη οπως πχ ενας καρκινος με δια στον 4ο οικο στον λεοντα,επηρεαζεται καπως απο την συγκεκριμενη θεση...βασικα τεινει να ανταποκρινεται στα θεματα του οικου αυτου(που ειναι ιδιαιτερης σημασιας οντας καρκινος) οπως προδιαθετει ο αντιστοιχος πλανητης και το ζωδιο στο οποιο ειναι.

7. Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???

Εγώ πάλι εχω αρη στον καρκίνο αλλά δε θα το έλεγα ότι κινούμε υπόγεια απλά δεν εμπιστεύομαι τόσο τους άλλους και επειδή δεν ανοίγομαι τόσο πολύ αποφασίζω μόνη μου για κάποια πράγματα (όχι σοβαρά) με αποτέλεσμα αυτό να ενοχλεί τους άλλους

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Ταυρίνα μου, νομίζω πως και ο Άρης θέλει να επιβάλλεται μόνο που το κάνει με άμεσο τρόπο, αντίθετα από τον Πλούτωνα δηλαδή. Ο Άρης θα σου πει: "κάθισε κάτω και βουλωσε το", ενώ ο Πλούτωνας θα σε χειριστεί με τέτοιο τρόπο που εκ των πραγμάτων θα καθίσεις και θα το βουλώσεις κυρίως αν η φύση σου είναι περισσότερο υποχωρητική.

Ακόμη, όταν μιλάμε για επιβολή κι εξουσία, ας μην ξεχνάμε τον Ήλιο ή τον Κρόνο. Ο Ήλιος ως φύση είναι πανίσχυρος, έχει τρομερό εγώ και μπορεί να επιβάλλει τα θέλω του, τα οποία βεβαίως σχετίζονται με τη φύση του ζωδίου που βρίσκεται. Ο Κρόνος τώρα, είναι τόσο δογματικός, αξιόπιστος και συνεπής που επιβάλλεται μέσω του σεβασμού που εμπνέει.

lionic, για να είναι κάποιος επιβλητικός δεν είναι απαραίτητο ο Πλούτωνας να σχηματίζει όψη μόνο με τον Άρη, ενδέχεται να σχηματίζει μόνο με τα φώτα ή τον ωροσκόπο χωρίς να εμπλέκεται ο Άρης. Αν για παράδειγμα κάποιος έχει μόνο τον Ερμή σε όψη με τον Πλούτωνα καταφέρνει να επιβάλλεται με τον λόγο του και μόνο. Ωστόσο απ' όλο το ωροσκόπιο φαίνεται αν κάποιος θα είναι ή όχι επιβλητικός.

Ένας άνθρωπος θεωρείται πλουτώνιος, κρόνιος κτλ. όταν στον χάρτη του δέχεται έντονη την επιρροή του πλανήτη. Πχ Ήλιος στον Σκορπιό με Πλούτωνα στον 1ο. ή Ωροσκόπος στον Αιγόκερω με Κρόνο στον 7ο και σε όψη με Ήλιο/Σελήνη και διάφορα άλλα που αν τα αναλύσω θα πρέπει να γράψω ολόκληρο άρθρο .

ΥΓ Ταυρίνα μαζί γράφαμε...
    γω δηλαδη που εχω αντιθεση ηλιου Πλουτωνα ο κυβερνητης του ωροσκοπου μου ο Ερμης ειναι σε αντιθεση με τον Πλουτωνα και εχω επισης τριγωνο Αρη Πλουτωνα, τετραγωνο Πλουτωνα μεσουρανηματος,εναμιση τετραγωνο Αφροδιτης πλουτωνα και μισο εξαγωνο πλουτωνα σεληνης..Δειχνει οτι εχω αρκετα πλουτωνια χαρακτηριστικα και τασεις επιβολης?
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Quote Originally Posted by lionic View Post
    θεωρω πως η θεση του φυσικου οικου του ηλιακου μας ζωδιου σε εναν χαρτη οπως πχ ενας καρκινος με δια στον 4ο οικο στον λεοντα,επηρεαζεται καπως απο την συγκεκριμενη θεση...βασικα τεινει να ανταποκρινεται στα θεματα του οικου αυτου(που ειναι ιδιαιτερης σημασιας οντας καρκινος) οπως προδιαθετει ο αντιστοιχος πλανητης και το ζωδιο στο οποιο ειναι.
    Δηλαδη εγω που ειμαι ταυρος επηρεαζομαι απ τον 2ο οικο μου ασχετα αν δεν ειναι στο ζωδιο μου?Εμενα ειναι στον καρκινο και εχει τον Δια και τον χειρωνα μεσα
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by astrotrella View Post
    γω δηλαδη που εχω αντιθεση ηλιου Πλουτωνα ο κυβερνητης του ωροσκοπου μου ο Ερμης ειναι σε αντιθεση με τον Πλουτωνα και εχω επισης τριγωνο Αρη Πλουτωνα, τετραγωνο Πλουτωνα μεσουρανηματος,εναμιση τετραγωνο Αφροδιτης πλουτωνα και μισο εξαγωνο πλουτωνα σεληνης..Δειχνει οτι εχω αρκετα πλουτωνια χαρακτηριστικα και τασεις επιβολης?
    astrotrella εσύ θα μας πεις, είσαι εξουσιαστική, σου αρέσει να επιβάλλεσαι;

Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)