s
Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 46 of 46
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Εντάξει Βασίλη κατάλαβα τι εννοείς.

tabros, αυτό που έγραψα για το γραφείο, δεν είχε καμία σχέση με τη διαίσθηση, δεν είχα καμία διαίσθηση τότε...και ούτε οι διαισθήσεις είναι αυτές που μας κάνουν να πιστεύουμε σε κάτι ανώτερο γιατί τότε όλοι όσοι δεν έχουν αυξημένη διαίσθηση δεν θα έπρεπε να πιστεύουν .

Όμως αρκετά ξεφύγαμε από το θέμα, καλή συνέχεια!

Καλησπέρα κι από εμένα.
    Είδα τον αγώνα εχθές το βράδυ και ομολογώ πως ήμουν αισιόδοξη.
    Μέχρι που μπήκε το δεύτερο γκολ της Γερμανίας, σχεδόν αμέσως μετά από του Σαμαρά.
    Δεν τολμώ να σχολιάσω την ωριαία, δεν έχω καμία αμφιβολία πως λειτουργεί. Απλώς είμαι ....άσχετη.

Κοίταξα απλά το χάρτη της έναρξης του αγώνα με συντεταγμένες Γκντανσκ και είδα το
    συνωστισμό των "ευεργετών" στην ακμή του 4ου σε συζυγία με τους δεσμούς.

Αμέσως υπέθεσα πως το παραπάνω πλανητικό σκηνικό, πέφτει επάνω στον ωροσκόπο της Ελλάδας, είδα και το τρίγωνο ηλιου-ποσειδώνα και καταχάρηκα.

Επίσης, καταχάρηκα με το εξάγωνο σελήνης-αφροδίτης,το εξάγωνο ερμή-άρη, το εξάγωνο αφροδίτης -ουρανού,το τρίγωνο σελήνης ουρανού.

Αυτό όμως που ΔΕΝ υπολόγισα, ήταν το τετράγωνο ουρανού-πλούτωνα στον 11ο της Ελλάδας, όπου μεταξύ άλλων είναι και οι σύλλογοι, οι δείκτες δημοφιλίας κλπ.

Το άλλο που δεν υπολόγισα ήταν το τετράγωνο Ποσειδώνα/δεσμών στο 10ο οίκο της Ελλάδας, δηλαδή τη δημόσια εικόνα της. Απογοήτευση.

Συμπέρασμα και ηθικό δίδαγμα: Δεν βιαζόμαστε ποτέ να βγάλουμε συμπεράσματα.

Προφανώς η Τίνα και ο Βασίλης είχαν δίκιο για την ωριαία, τολμω να υποθέσω πως είδαν το χάρτη, κατάλαβαν τι θα γίνει, αλλά μάλλον δεν ήθελαν να μας στεναχωρήσουν.

Τουλάχιστον φτάσαμε στους 8 με 2 γκολ στη Γερμανία.
    Μπράβο στην Εθνική μας, τουλάχιστον έφυγε από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά και με μια αξιόμαχη άμυνα.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Βασίλης

Taurine, αυτό που κάναμε δεν ήταν ωριαία, αλλά χάρτης του γεγονότος. Αν το κάναμε με συνταταγμένες Γκντανσκ πιθανότατα θα έπεφτε και ο Πλούτωνας πάνω στον Ωροσκόπο και θα ήταν πιο σαφές ότι ήταν ακατανίκητη η μία από τις δύο ομάδες.

Οι κανόνες που ερμηνεύουμε χάρτη γεγονότος έχουν σχέση με ωριαία, αλλά όχι μόνο. Χρησιμοποιούμε και άλλες τεχνικές που δεν είναι της ωριαίας, π.χ. προχωράμε τον ωροσκόπο. Πράγμα που στην ωριαία συνήθως δε γίνεται. Οι πλανήτες πάνω προς τον ωροσκόπο, όχι το αντίστροφο.

Κατά τα λοιπά όμως προσπαθούμε να ακολουθούμε σημειοδοσίες παρόμοιες με της ωριαίας...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασιλης Παπαδολιας View Post
    Taurine, αυτό που κάναμε δεν ήταν ωριαία, αλλά χάρτης του γεγονότος. Αν το κάναμε με συνταταγμένες Γκντανσκ πιθανότατα θα έπεφτε και ο Πλούτωνας πάνω στον Ωροσκόπο και θα ήταν πιο σαφές ότι ήταν ακατανίκητη η μία από τις δύο ομάδες.

Οι κανόνες που ερμηνεύουμε χάρτη γεγονότος έχουν σχέση με ωριαία, αλλά όχι μόνο. Χρησιμοποιούμε και άλλες τεχνικές που δεν είναι της ωριαίας, π.χ. προχωράμε τον ωροσκόπο. Πράγμα που στην ωριαία συνήθως δε γίνεται. Οι πλανήτες πάνω προς τον ωροσκόπο, όχι το αντίστροφο.

Κατά τα λοιπά όμως προσπαθούμε να ακολουθούμε σημειοδοσίες παρόμοιες με της ωριαίας...
    Αυτό δεν το ήξερα, ειδικά για τον ωροσκόπο.
    Πιθανολογώ ομως πως με την ωριαία, ειδικά αφού την γνωρίζετε, είχατε μια ξεκάθαρη εικόνα.
    Με το χάρτη του γεγονότος, ομολογω ακόμη μια φορά, πως ξεγελάστηκα.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Ταυρίνα,

είχαμε κοιτάξει με τον Βασίλη τον χάρτη της Ελλάδας στην αρχή του Euro και είχαμε δει ότι η Εθνική μας θα έκανε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν θα διεκδικούσε το κύπελλο. Μπράβο στην Εθνική Ελλάδας για ότι κατάφερε!

κυρια τινα οταν εχουμε διασθησεις για καποια γεγονοτα και αυτες επιβεβαιωνονται σημαινει οτι αυτα τα γεγονοτα ηταν προκαθορισμενα να συμβουν οπως εμεις τα διαισθανθηκαμε.αρα καποια δυναμη τα ειχε καθορισει.αυτο συνεπαγεται οτι υπαρχει κατι ανωτερο απο εμας.εγω παντως ηξερα απτην αρχη οτι ειμαστε μεχρι τους 8.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)