- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 46
-
22-06-2012, 06:09 PM #31
Re: Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
Δημήτρη, μερικές προσθήκες...
Αν πάρουμε το χάρτη με ώρα Γκτανσκ ο ωροσκόπος βγαίνει στις 8 του Αιγόκερω, όχι στις 16. Γι' αυτό έχω κάποιες αμφιβολίες και πρέπει να το δούμε. Δεδομένου μάλιστα ότι είναι χάρτης γεγονότος πάντως κι όχι ωριαίος, άρα το Γκντανσκ είναι ίσως πιο σωστό, αφού εκεί γίνεται η "μάχη" (στην ουσία η ανάλυση του χάρτη αγώνα που κάνουμε είναι ανάλογη της ανάλυσης πρόβλεψης που έκαναν για τις μάχες οι μεσαιωνικοί αστρολόγοι).
Με την ώρα Ελλάδας πάντως στις 10:16 γίνεται το τρίγωνο Ωροσκόπου - Άρη και στις 10:39 το τρίγωνο Σελήνης / Ουρανού (πέφτει στο ημίχρονο). Οπότε πρέπει να δούμε πώς θα βγει.
Όσο για τους σημειοδότες.
Σε χάρτη γεγονότος νομίζω δεν μπορούμε να πάρουμε τον κανόνα της ωριαίας ότι στον 1ο είναι αυτός με τον οποίο είμαι εγώ. Γιατί και οι Γερμανοί τότε θα βάλουν τον εαυτό τους στον 1ο. Νομίζω ότι μπορούμε όμως να σκεφτούμε κάποια κριτήρια:
1. Φυσικά στοιχεία που προσομοιάζουν. Π.χ. η γερμανική ομάδα είναι πιο ψυχρή και αιγοκερίσια. Δουλεύει με σύστημα. Η Ελλάδα είναι πιο κυκλοθυμική και βασίζεται στην υποστήριξη του κόσμου.
2. Ποιος είναι το φαβορί και ποιος ο ανταγωνιστής; Λογικά ο ανταγωνιστής (άουτσάιντερ) θα πρέπει να μπει στον 7ο. Ας τα δούμε κι αυτά τα κριτήρια, ίσως βοηθάνε.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-06-2012, 06:19 PM #32
Ο αγωνας ειναι Ελλαδα-Γερμανια η Γερμανια-Ελλαδα? Θα μπορουσαμε να θεωρησουμε τον τυπικο οικοδεσποτη σαν 1 οικο αν παρουμε τοποθεσια το Γκντανσκ?
-
22-06-2012, 06:31 PM #33
Γι’ αυτό τον λόγο έκανα τον χάρτη για τοποθεσία / ώρα Ελλάδας, για να μπούμε εμείς στον 1ο οίκο. Αν γίνει για τοποθεσία / ώρα Γερμανίας θα μπουν οι Γερμανοί στον 1ο.
Δεν ξέρω Βασίλη, αν έχεις αναπτύξει κάποια μεθοδολογία για τέτοιες περιπτώσεις, ευχαρίστως να μας την παρουσιάσεις. Εγώ προτιμώ να μην ασχοληθώ περισσότερο. Ας αφήσουμε τη θετική σκέψη να λειτουργήσει με την ελπίδα ότι θα κάνει το θαύμα της. Γιατί περί θαύματος θα πρόκειται, τα οποία συνήθως γίνονται μία φορά (το 2004 έγιναν περισσότερες)
-
22-06-2012, 06:45 PM #34
tabros για να μην μακρυγορούμε, δεν μπορώ να ξέρω πως και τι αξιολογεί για να βγάλει ένα αποτέλεσμα κάθε αστρολόγος. Εκείνο που ξέρω είναι πως για τέτοια θέματα άμεση πρόβλεψη/απάντηση δίνει η ωριαία αστρολογία. Για εμένα αυτά είναι το βασικό, όλα τα υπόλοιπα είναι συνδυασμός πληροφοριών που επιβεβαιώνουν ή όχι τα παραπάνω.
Επειδή αναφέρθηκες στο θέμα των εκλογών να σου πω ότι βγάλαμε ωριαίο χάρτη, χάρτη για το άνοιγμα και κλείσιμο της κάλπης (χάρτη γεγονότος δηλαδή),για τους πολιτικούς αρχηγούς και χάρτες για την Ελλάδα. Εσύ διάβασες μόνο για τους 2 μονομάχους ;
Εδώ τώρα, προσπαθούμε από τον χάρτη έναρξης του παιχνιδιού να βγάλουμε κάποια άκρη και όχι να κάνουμε εμπεριστατωμένη αστρολογική μελέτη.
Έφη μου δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου ως προς το κείμενο που διάβασες όμως να ρωτάμε σε δημόσιο αστρολογικό φόρουμ τον tabros να μας πει τι λέει η διαίσθησή του, δε νομίζεις πως είναι κάπως ;
ktisila είναι λίγο περίπλοκο το θέμα...αν δεν υποστηρίζαμε καμία ομάδα θα έπρεπε να καταστρώσουμε τον χάρτη για το μέρος που βρίσκεται εκείνος που ψάχνει να μάθει. Στον 1ο οίκο θα δίναμε τη χώρα την οποία πιστεύαμε ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει και στον 7ο την αντίπαλη. Αν δεν είχαμε καμία άποψη για το ποιος θα κερδίσει τότε εκείνος που βάζει τον χάρτη επιλέγει εκ των προτέρων που θα τοποθετήσει τη μια ομάδα και που την άλλη.
Αν κάποιος Γερμανός ήθελε να βάλει ωριαίο θα έβαζε τις συντεγμένες του τόπου που βρίσκεται και φυσικά θα έδινε στον 7ο την αντίπαλη ομάδα. Σημασία έχει λοιπόν τι θέλουμε να δούμε, πως θέτουμε το ερώτημα και που βρισκόμαστε.
Αυτά για την ωριαία, για τους χάρτες γεγονότων πιστεύω πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι πολύ ακριβείς όταν ο χώρος είναι ουδέτερος κυρίως όταν πρόκειται για ανταγωνισμούς. Για παράδειγμα, ο χάρτης που κοιτάμε αυτή τη στιγμή γιατί να δείχνει τις δυο ομάδες και να μην δείχνει τον αντίκτυπο που θα έχει στην χώρα που διεξάγονται οι αγώνες, ο σημερινός αγώνας; Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στην Πολωνία.
Συγνώμη παιδιά αλλά ωριαία και πάλι ωριαία, είναι μακράν πιο ξεκάθαρη
ΥΓ. Έφη όταν θέλουμε να βάλουμε ωριαίο, δεν ρωτάμε, το βάζουμε απευθείας
Μην δω κανέναν να βάλει γιατί θα είναι άκυρο
-
22-06-2012, 07:37 PM #35
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
22-06-2012, 09:15 PM #36
Σωκρατη μου ευχαριστω πολυ για το αρθρο. Οταν το ειχα διαβασει στο παλιο φορουμ, μου ειχε ερθει ακριβως η ιδια μελετη στο μυαλο (στην οποια αναφερθηκα πριν), η οποια παρεμπιπτοντως ειχε γραφει απο μια ομαδα ανθρωπολογων και απο επιστημονες αλλων ειδικοτητων.
Μεταξυ αλλων, αναφεραν οτι ακομη και το ενστικτο του κινδυνου στον ανθρωπο, εχει πλεον εξασθενησει και διατηρειται μονο σε ακραιες καταστασεις. Παρομοια συμβαινει και με τις πεντε αισθησεις μας.
Τινα μου μην ανησυχεις, αποκλειεται να κανω ωριαια για το ματς, γιατι οπως ειπα και πριν δεν θελω καθολου να στεναχωρηθω αν το αποτελεσμα ειναι αρνητικο! (φαινεται οτι τελικα εγω διατηρω το ενστικτο της αυτοσυντηρησης κι οχι το χαρισμα να προβλεπω αποτελεσματα)!
-
23-06-2012, 12:48 PM #37
Καλημερα στους φιλους. Οσοι ηταν παρατηρητικοι θα ειδαν οτι η χτεσινη προσεγγιση της εξελιξης του αγωνα επεσε πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Το πρωτο γκολ μπηκε με τρια λεπτα διαφορα απο την ωρα που προβλεψαμε., ενη η οψη Σεληνης Ουρανου, εδωσε οντως αλλαγη στο αποτελεσμα. Βεβαια χρειαζομαστε ακομα δουλεια κ διορθωσεις. Η Σεληνη Ουρανος ας πουμε φαινεται να συνδεεται με απανωτα γκολ οπως παρατηρησε κι η Κοραλια στην ωριαια του δευτερου αγωνα. Ωστοσο η τεχνικη φαινεται οτι μπορει να δουλεψει, ενω κ η επιλογη σημειοδοτων με τη Γερμανια στον Αιγοκερω φαινεται οτι λειτουργησε. Φυσικα θελουμε δουλεια ακομα για να πουμε οτι φτασαμε μια πληρως αξιοπιστη μεθοδο.
-
23-06-2012, 01:41 PM #38
Βασίλη μου, γιατί λες ότι η επιλογή σημειοδοτών με τη Γερμανία στον Αιγόκερω λειτούργησε;
-
23-06-2012, 02:01 PM #39
Εκ του αποτελεσματος Τινα. Το πρωτο γκολ ηρθε απο την κινηση του ωροσκοπου και την οψη με τον Αρη και η προσπαθεια ανατροπης απο τη Σεληνη, κυβερνητη του 7ου.
-
23-06-2012, 03:43 PM #40
λοιπον η αισιοδοξια ειναι για τους νικητες.οχι δεν θα πω αλλα απο αυτα που ελεγα αλλα εβαλα την αισιοδοξια μου μπροστα απο τον βαθυ μου φοβο .μεσα μου η πλαστιγγα εγερνε ως προς το να χασουμε.επειδη ομως ειμαι και ελληνας δεν ηθελα να πιστεψω τα μηνηματα που μου εστελνε η διαισθηση μου και ηταν αρνητικα,αλλα προσπαθουσα να προωθησω το θετικο.παντως σε σχεση με τον αγωνα εγω θεωρω οτι οι ελληνες παιχτες δεν πιστεβαν στον εαυτο τους.οι γερμανοι τα εδωσαν ολα εμεις δεν νομιζω.διεκρινα φοβο απεναντι στους γερμανους!!κυρια τινα συμφωνω οτι ειναι καπως σε ενα αστρολογικο σαιτ να μιλαμε για διαισθησεις,το κατανοω απολυτα.θημηθειτε ομως αυτο που ειπατε για το γραφειο που εγραφε πανω τινα και απο αυτο μας γραφετε τωρα.αυτο σημαινει οτι αυτο το γραφειο καρμικα περιμενε εσας.ετσι και οι διαισθησεις που μπορουμε να εχουμε και γινονται μετεποιτα αισθησεις .αυτα ειναι πραγματα που μας κανουν να πιστευουμε σε κατι ανωτερο απο εμας.για μενα η αστρολογια,τα μεντιουμ,οι διαισθησεις ειναι πραγματα που ασχολουμαστε διοτι θελουμε να ξερουμε το μελλον.γιατι ομως μας ενδιαφερι το μελλον και οχι το παρον?ξεφυγα χαχα.καλημερα....................
Last edited by tabros; 23-06-2012 at 03:55 PM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.