- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 46
-
22-06-2012, 01:55 PM #21
Re: Η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
Βασίλη, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να δεις τον χάρτη;
Η τοπική ώρα είναι 20:45 αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να δούμε τον χάρτη για τη συγκεκριμένη ώρα και τόπο. Βασικά στον χάρτη αυτό δεν ξέρω ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι αντίπαλοι. Νομίζω είναι προτιμότερο να δούμε τον χάρτη για Αθήνα και τοπική ώρα, δηλαδή 21:45 ώστε να πούμε ότι εμείς είμαστε στον 1ο οίκο και οι αντίπαλοι στον 7ο.
Στον χάρτη αυτόν λοιπόν, Ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερο με τον Κρόνο σε έξαρση αλλά ανάδρομο. Οι αντίπαλοι είναι στον Καρκίνο με τη Σελήνη στον 7ο οίκο και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ήλιο. Δυστυχώς στον 7ο οίκο και κάτω από την κυριαρχία της Σελήνης είναι και ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του Μεσουρανήματος. Επίσης ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο (εμάς).
Δεν θέλω να ρίξω το ηθικό των φίλων μας αλλά δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
ΥΓ. Τίνα, τι το ‘θελες και μας θύμισες ότι είμαστε αστρολογικό site. Δεν άφηνες καλύτερα την γυάλα.
-
22-06-2012, 02:05 PM #22
εγω δεν θεωρω οτι μια σοβαρη αστρολογικη αναλυση του γεγονοτος θα εδειχνε οτι σημερα ειναι δυσκολα τα πραγματα και αυτο γιατι πιστευω στην αστρολογια.κυρια τινα ξερεις ποσο σε θαυμαζω και ποσο σε συμπαθω μπορω να πω,αλλα ειλικρινα ειχα διαισθηση τρομερη το 1-0 με τη ρωσια για αυτο ειπα κιολας οτι θα σκισω τα διαισθητικα μου διπλωματα.δεν μπορω να πω οτι και σημερα εχω την ιδια ακραδαντη διαισθηση.η διαισθηση μου λεει οτι σημερα θα κερδισουμε με 2-1.δεν ξερω αν η αστρολογια σημερα δειχνει ηττα αλλα επιτρεψτε μου να πω οτι σημερα θα λαθευσει.η νικη ειναι στο τσεπακι μας.σημερα η ελλαδα θα βγει στους δρομους.καλη επιτυχια στην ελλαδα μας και σημερα δακρια συγκινησης θα κιλησουν στα μαγουλα καθε ελληνα!!!αν ομως θελετε αστρολογικια τη γνωμη μου πειτε μας πριν το ματσ ομως αν ξερετε τι λεει η αστρολογια για τα ωροσκοπια των παιχτων.για μενα αυτα πρεπει να κοιταχτουν!
Last edited by tabros; 22-06-2012 at 02:16 PM.
-
22-06-2012, 02:18 PM #23
tabros ειλικρινά πίστεψε με δεν έχει να κάνει με τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες κι εγώ σε συμπαθώ άλλωστε δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι. Όμως εδώ προσπαθούμε αστρολογικά να βρούμε την έκβαση του αποτέλεσματος και όχι διαισθητικά. Βασικά με το παραπάνω ποστ δεν αναφερόμουν σ' εσένα αλλά στα μέλη που σε ρωτούσαν (Έφη ).
Όσο για το αστρολογικό κομμάτι, αυτό που λες δεν ισχύει για τους χάρτες δηλαδή των παιχτών. Ακόμη κι αν είχαμε όλα τα ωροσκόπια, το μόνο που θα βλέπαμε είναι αν κάποιος παίκτης θα παίξει καλά ή όχι. Αυτό όμως δεν προεξοφλεί το αποτέλεσμα του αγώνα.
-
22-06-2012, 02:33 PM #24
Βασίλη θα μπορούσες να ρίξεις και μια ματιά αν προλαβαίνεις και στον Χάρτη της Γερμανίας όπως έκανες και με τον Χάρτη της Ελλάδας? Η υπογραφή της συνθήκης ενοποίησης των δύο Γερμανιών έγινε στις 31 Αυγούστου 1990, στο Παλάτι του Βερολίνου και τέθηκε σε ισχύ από τις 3 Οκτωβρίου 1990 (και ώρα 00:00), άρα είναι Ζυγός. Μήπως δεν πρέπει να απογοητευτούμε από τους διελαύνοντες πλανήτες στον Καρκίνο πριν τους δούμε συναστριακά?
Δυστυχώς δεν έχω τόσες γνώσεις για να σας βοηθούσα...
Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας και να δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια για να νικήσουμε. Καλό μεσημέρι!
-
22-06-2012, 02:40 PM #25
CROUSSOS δεν θέλω να σε απογοητεύσω όμως ο συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι απλά οι διελαύνοντες πλανήτες. Είναι χάρτης γεγονότος, η στιγμή έναρξης του αγώνα και δείχνει την εξέλιξη και έκβασή του.
-
22-06-2012, 02:48 PM #26
Κρίμα....
-
22-06-2012, 02:52 PM #27
συμφωνω κυρια τινα,εαν ομως βαση διαισθησεως μπορει καποιος να πεσει μεσα ειναι αναμφισβητητα μια σπουδαια ικανοτητα,που μπορει να μην εχει αστρολογικο υποβαθρο αλλα εντασσεται μεσα στο συστημα προβλεψεων επομενως στην ιδια κατηγορια με την αστρολογια.εξαλου το να εχει καποιος διασθητικες ικανοτητες ειναι κατι που ασχολειται η αστρολογια.σοβαρα ομως τωρα κυρια τινα αν εχουμε 6 παιχτες μιας ομαδας με τρομερη ευνοια και στην αλλη ομαδα εξι παιχτες με πολυ χτηπημενους χαρτες με αρνητικες οψεις αυτο δεν μπορει να μας πει κατι για το τελικο αποτελεσμα?τοτε πως καναμε προβλεψεις για το αποτελεσμα των εκλογων βαση των ωροσκοπιων των 2 μονομαχων???παντως εγω ειπα νικαμε 2-1.θυμαμαι στο μουντιαλ το 2006 καποιος αστρολογος ηταν καλεσμενος στην εκπομπη της νετ και ζηταγε τα ζωδια των παιχτων και βαση αυτων ειχε πανω απο 90 τοις εκατο επιτηχια.γιαυτο λεω οτι ισως εχει βαση.
-
22-06-2012, 03:48 PM #28
Δημήτρη, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για το πώς θα πάρουμε τον 1ο οίκο και πώς τον 7ο. Αλλά έχεις δίκιο δε θα είναι εύκολο να συμφωνήσουμε.
Θα μπορούσαμε όμως να αγνοήσουμε την τοποθέτηση και προχωρώντας τον Ωροσκόπο (ή/και τη Σελήνη) να δούμε απλά πώς θα πάει ο αγώνας.
Λογικά όσο είμαστε σε Αιγόκερω θα παίζονται συστήματα. Αλλά μόλις μπει στον Υδροχόο το παιχνίδι θα ανάψει. Με ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα.
Νωρίτερα πάντως όταν τριγωνίσει τον Άρη ο ωροσκόπος είναι πιθανόν να σημειωθεί τέρμα. Ομοίως και η Σελήνη μόλις τριγωνίσει τον Ουρανό θα μπορούσε. Δεν έχω εδώ πρόγραμμα να προχωρήσω το clock να δω ώρες.
Επίσης ο κυβερνήτης του 10ου (διαιτητής) κάποιον θα χαντακώσει (στον 12ο).
Αυτά σαν αρχή. Κι ίσως βγει εκ του αποτελέσματος το ποιος είναι στον κάθε οίκο.
ΒΠΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-06-2012, 04:58 PM #29
Θα μπορουσαμε να παρουμε αντιστοιχο χαρτη γεγονοτων με τα στοιχεια της Γερμανιας? Σε εναν τετοιο χαρτη εμεις θα ειμασταν ο 7 οικος και αυτοι ο πρωτος.
-
22-06-2012, 05:01 PM #30
Tινα μου, φυσικα κι εχεις δικιο σ οσα λες, ομως εδω κι χρονια ειχα διαβασει μια μελετη που αναφεροταν στα ατομα με ιδιαιτερη διαισθηση. Η μελετη αυτη, δεν αφορουσε κρυσταλλινες μπαλλες κι οποιοδηποτε αλλο τσαρλατανισμο. Συνεδεε ομως το ενστικτο που εχουν οι ζωσες υπαρξεις και που οι ανθρωποι ως νοημονα οντα εχουμε υποτιμησει, αφου οι σκεψεις και οι πραξεις μας καθοριζονται απο την λογικη.
Το αρθρο κατεληγε οτι αναμφισβητητα, υπαρχουν ατομα που διατηρουν αυτο το πλεονεκτημα κι ερχονται σ επαφη με τον εσωτερικο τους κοσμο κι αξιοποιουν τις πληροφοριες που παιρνουν.
Απ οτι καταλαβα κι ο tabros σε κατι τετοιο αναφερεται, γιατι αν μας ελεγε οτι, πχ το "ειδε στα χαρτια", κανεις μας δεν θα εδινε σημασια.
Μηπως να καναμε μια ωριαια για το σημερινο παιχνιδι? Αν και για να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να εχουμε μια αρνητικη απαντηση και να στεναχωρηθουμε!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.